С мартенички бели и червени, ФЕВРУАРЧЕТАТА днес са закачени (29)

• 23 283
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Честит Рожден Ден!, Мii!! Весел празник!  bouquet
Честит първи рожден ден и на малките ни рожденници Катрин и Мирослав!
Щом малката ми се добере до телефона, същия започва да лети на всички посоки  Laughing
И ние направихме прощапулника - първо хванахме едни моливчета , който явно реши, че не и трябват и ги изхвърли и като хвана една дебитна карта не я изпусна ...даже си я похапваше Simple Smile ... разбира се след това реши да намине и покрай някой други неща...а за капак ни посвири , потанцува и попя на микрофона!  txtloves

# 136
Честит 1-ви рожден ден на последните ни мартенски февруарчета Катрин и Мирослав! Да растат здрави, щастливи и безкрайно обичани!

Честит 35-ти рожден ден, Марианче! Бъди винаги здрава, страстно обичана, пламенно влюбена, слънчево усмихната, безкрайно щастлива и дяволска късметлийка!  Hug

# 137
  • София
Честит 1-ви рожден ден на най-малките ни мартенски февруарчета
Катрин и Мирослав!
Да растат здрави, щастливи и усмихнати!

Честит рожден ден Марианче!
Пожелавам ти здраве, щастие и късмет на всякъде и във всичко!
Бъди много обичана майка и жена!

Любезна, приятно изкарване в Пасарел и дано по-бързичко преборите болестите!  Hug

Вики, дано телефона се оправи след къпането  Hug Дано си му извадила батерията да съхне отделно, че обикновено това е "нещото", което скапва телефона!

Девилче, добре дошла!  welcome

# 138
  • София
'Дравейти!

Честит рожден ден на най-малките февруарчета!  Heart Eyes Да са здравички и засмени!

Мий, честит рожден ден и на тебе!  Flutter Здраве, щастие и послушни мъже ти желая (не нови и послушни мъже, а послушание у наличните Crazy )! Весело празнуване! Hug

Уф, болните да оздравяват, че ми е много тъпо вече да чета само за проблеми.  Praynig

Бела, гледах снимки във фейсбук, страхотни сте всички, а тортата ти е трепач, честно!

Пина, правите ли доставки на мед до по-далечни места?  smile3539 Аз много обичам мед, но трудно намирам хубав напоследък (е, в интерес на истината и не ям много напоследък, но възобновявам консумацията).

Любезна, успех с пренасянето на катуна!  travel Дано се оправят дребните и да си изкарате добре. После се връщате здрави ииии организираш една сбирка у вас!
За Виената ако не стане, винаги можеш да се успокояваш, че там има много емигранти, много чужденци, джебчии и други подобни и въобще може да е чисто, ама не е много уютно за постоянно живеене. smile3560

Пух, за съжаление човек не си избира роднините.   action032 Чувствителните и любвеобилни хора като теб много трудно приемат, че повечето от останалите са темерути, на които им се свиди дори да обичат и приемат близките си - нещо толкова естествено. Иска ми се хората като теб да са повече, защото са източник на страшна сила и енергия за близките си. Не знам за роднините, но Сиянка е късметлийка, че ѝ се е паднала майка като като тебе! Hug За мъжа ти даже и дума няма да отварям колко трябва да е щастлив и благодарен!  Crazy Mr. Green

Вики, съжалявам за телефона.  Rolling Eyes Може да пробваш да го включиш, но трябва да си абсолютно сигурна, че е изсъхнал. Вероятно ще проработи.  Peace Съжалявам и за напрегнатата работа, направо ти се чудя как успяваш да работиш толкова много, да се грижиш за дома и за Криско и да изглеждаш направо страхотно! Някак не е справедливо!  Crazy Hug

Пете, много артистична АлисHeart Eyes

Аз нещо почвам да се депресирам, че не успявам да чета, а сроковете наближават и ми е едно криво.  newsm78 Иначе дребната е добре, здрава (чук-чук на дърво  Crazy ). След малко ще кача снимки във фейсбук и във снимка (ако не ме домързи за последното). После по план трябва да си тегля един душ, да нахраня Диди, игри с нея, готвене и накрая мисля да се размажа с една биричка и голяма порция манджа по случай, че пак съм качила едни 2 кила.

# 139
Мерси ,Юхуу .То всеки ден са песни и танци.. но на прощапулника малката ни изнесе пълна програма   bouquet
Аз не желая и да виждам кантар.... само ще се ядосвам ...от време на време си пробвам панталоните в които за съжаление не мога ... и не мога да вляза.... ама какво да се прави..
Вики и аз изпуснах преди време телефона си в една локва  Laughing ... е тогава хич не ми беше смешно щото и аз цопнах в нея с целия си блясък  Embarassed. Суших го и работеше известно време .....но дано твоя си работи.

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 13:13 от petebb

# 140
Ника нямам никаква представа ,кога са я променили  Rolling Eyes Моята счетоводителка ми се обади в петък да ме помоли да ида пак да я попълня.Тя ги е занесла жената и са я върнали с новата бланка,а по нейните думи разликата се състояла в 3 думи точно  #2gunfire ? Танче_Г ти си най-наясно по тези теми -имаш ли някакво инфо ?

# 141
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАТРИН И МИРОСЛАВ!ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!
Мий,Честит Рожден Ден!Бъди много здрав и обичана от тримата ти мъже!
Аз в понеделник ще подавам декларацията,добре че не съм ходила по-рано да я подам,че сега пак да ме разкарват Rolling Eyes
Пете,имате си талант в къщи,добре се е ориентирало детето с дебитната карта Peace
Викторита,дано телефонът ти проработи без проблем Hug
Уффффф,аз нещо не се чувствам добре,от както си наумих да отбивам Марти,от онзи ден имам напрежение в едната гърда и въпреки че му дадох да суче дискомфорта си остана ooooh!С другата нямам проблем,броим я пресъхнала Laughing

# 142
Здрасти и от мен  Hug
Аз вече наистина съм за освидетелстване.....  Crazy Подлудях!!!
Ина сутринта се събуди в 6,00 часа и до преди малко не спря да кашля, хремата я овладях, но тази кашлица направо ще ме съсипе...  Tired Естествено я водих в медицинския център, с който е сключила договор нашата ЛЛ за почивните дни... Айде да ни е честит първия АБ!  Confused Ангина в пълния си блясък.....със всичките му есктри, сопол и кашлица.....  Confused Май, май ще я сменям, писна ми вече да си лекувам аз децата...тя за кЪФ чеп ни е ЛЛ тогава......???  Close
А вчера щях да пиша и за свекърва ми...  Twisted Evil НаЩа таман стана от леглото, че нали и тя беше тръшната от гадния бацил и вече си урежда екскурзията до Будапеща....... ooooh! Що не вземе да остане там, кажете с кого да се уговоря да я забравят?  Mr. Green То не бе Турция, Гърция, тоз манастир, оная пещера, сега пък "Четири европейски столици" ....  ooooh!
Малвинка, аз ти писах във ФБ, ама и тук ще кажа, сиктир му е майката, намерили, че премерили...  Twisted Evil Те ще се съобразяват с нас, не ние с тях! Иначе - гората...... Twisted Evil И на мен ми писна вече..........  #Cussing out
Юхуу, ние имаме официално представителство за София - зълвата  Mr. Green, ако искаш ще й звънна и да се разберете къде да се срещнете и колко буркана да ти донесе!   Simple Smile
Тя живее в Младост-2 и доскоро работеше в РУМ-а в един магазин.

Мий, честит рожден ден! Да си здрава, щастлива и мноого обичана!!!   bouquet

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 16:29 от pina_preslav

# 143
  • София
Уф, трябва и тая новата декларация да се оправи и то тия дни.  ooooh!

Малвина, дано да се разсее дискомфорта!  Peace

Пина, твоят дискомфорт за съжаление не може така лесно да се "разсее" Mr. Green , амааа то какво му остава на човек. Дано дребното бързо се оправи, пък пътешественичката да си хваща чантичката и да ходи като има зор!  Naughty Мерси за офертата за меда, ще се възползвам, но сега имаме 3 големи буркана мед донесени от свекърите. Като ги свършим ще те питам за зълва ти!  Peace

# 144
Мацкии помагайте!Нали съм ОФСА съм забравила,че дебитната ми карта изтича февруари ooooh!Отивам преди малко да изтегля пари-не може.Като поглеждам тя изтекла!Знаете ли дали прекратяват договорите или автоматично ги подновяват щом не съм изявила желание за спиране newsm78 Ще се побъркам до понеделник!Става въпрос за Райфайзен банк.

Юхуу разплака ме HugМного ти благодаря,че ти е такова мнението за мен!Тук сме се събрали наистина само прекрасни хора Hug

# 145
ЮхууHug !
Пухи, и аз съм същата УФСЪ не се притеснявай! Януари ми изтекла картата, а го установих чак края на февруари.....  Crazy
Веднага отидох в банката (ДСК) и ми издадоха новата! Тя стояла и си ме чакала...да отида да си я взема!  Laughing Само че не можех веднага да тегля, чак на другия ден.
Мисля, че няма да имаш проблем до понеделник, нямаш ли електронно банкиране да влезеш да си видиш там?!
Неви, къде си? Помагай ти, че ние некомпетентните само се изказваме неподготвени...  Crazy

# 146
  • София
Ето ги новите образци на декл.3 и 4

http://www.noi.bg/content/laws/07/Pril.3.doc

http://www.noi.bg/content/laws/07/Pril.4.doc

за съжаление и заради една дума от НОИ връщат, а тези са в сила от 19.02.11г., така че който е подал по-рано ( а в същото време от служабата все още не са ги внесли в НОИ, трябва да иде да ги смени)   ooooh!

puhich райфайзен директно преиздават картата, освен ако не си поискала да ти я прекратят, така че просто трябва да я вземеш. Новите дори са със ПИН-а на последната ти карта.

# 147
Само да се похваля,че докато разчиствах един шкаф и си намерих 200евро в един плик,това ми оправи скапаното настроение,миото ще остане в неведение за това откритие,че нещо ме дразни напоследък Mr. Green
Отвам да си прибирам мъника Wink

# 148
  • София
Аууу, Малвинче, амбицирА ме да си подредя шкафовете!  Mr. Green Със здраве да си ги похарчиш!  Hug
Пина, бързо оздравяване на малката!  Praynig Hug Hug

Уф, ся го видях и аз в сайта на НОИ за какво е промяната. Със сигурност колежката ми я е попълнила преди 19-ни, но още не са я предали в НОИ тези, на които това им е работата.  Mr. Green В понеделник ще и звъня да попълва нова.

Пухче, не си офсъ бре!  Hug Картата със сигурност ти е преиздадена и те чака кротко в банката. Поне в ДСК така правят и те чакат 3 месеца да благоволиш да си я вземеш. Ако не отидеш я унищожават и вече ако искаш карта трябва да си пускаш заявление и т.н. Предполагам, че и в твоята банка е така.
Плюс това дори при изтекла карта - спокойно можеш да си теглиш пари на гише срещу лична карта. Peace

# 149
Хелоу! седнах да пиша ама да видим какво ще се получи,че малкия иска да ми помага най-вече с мишката-фикс идея му е!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички сладки деца родени днес!
Мий ,на теб ти желая много здраве,любов и успехи във всяко начинание!  bouquet
Любезна изкарахме си много добре,но като се прибрахме в 3.30 ,в 4.30 малкия се събуди и рев до към 5.00-причина ,сигурно отмъщение знам ли Twisted Evil
Пина само като си представя ,че има някаква вероятност и аз да съм на твоя хал другата година.......уф! Ама айде тогава ще го мисля ама като те слушам още по зле ми става! Ама пък да ходи,че по малко да седи у вас да не те ядосва! Ама малко остана до пролетта и да си ходи вече!
Ох толкова запомних друго имаше ама..... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт