С мартенички бели и червени, ФЕВРУАРЧЕТАТА днес са закачени (29)

• 23 297
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ника, честити ходещи крачета на Максо! Далеч, далеч да стигне момчето, като, разбира се, навсякъде води и майка си! Или поне да я кани... Heart Eyes

Пеперудке, честит рожден ден на татко ти! Да ти е жив и здрав, и да го ощастливиш с още внуци! Макар че то наистина малко неприлично такъв млад дядо!
Понеже прегледах отгоре-отгоре коя от вас за какви любовници признава, ми аз направо се изчервих - ами на мен съпругът ми е на 42, а пък съм опитвала ласки и от по-възрастни от него мъже - естествено преди брака. Е, не са били много - нито като бройка, нито като доста по-висока възраст, сега да не ме вземете за разюздана съфорумка. Blush Не! Но мисълта ми е, че явно с повечето от вас сериозно се разминаваме във възрастта - аз съм на 34, откъдето вероятно идват и "изместванията" в годините на ощастливените от нас... hahaha
След това лирично-еротично отклонение да се върна на Пеперудката. Мисля, че вече те поздравих, но ако не съм - честити ходещи крачета на Андрей! Да обходи чудно хубави места!
И друго - честит ти първи цикъл! Аз още нямам - видно е, че в анкетата за кърменето гласувах с "да".
Обсъждаме и спорта - и тук да се включа. Аз си ходя на фитнес по два пъти в седмицата, но това си е от доста години насам - дето се вика не е новина. Новината е, че в стремежа си да допълня бройката, а именно два пъти в седмицата, сега последния уикенд тренирах и двата дни. Разбира се, не едно и също, а в събота - долна част, в неделя - горна. И то независимо, че като се събудих в неделя, трудно станах от леглото, толкова ми беше стягаща мускулната треска. Определено бях прекалила! Но, вместо да се свия, стегнах раничката, разбира се, след като накърмих, нахраних и цялостно обгрижих Симеончо, и - праааво във фитнеса! Отново, моля ви се. Grinning Тресната, нетресната, хвърлих се със същия устрем да правя гръб, рамене, трицепс и бицепс, като че ли вдругиден съм на състезание... Вследствие на което сега съм с треска и на двете части - няма мускулна група, която да не е шокирана. Е, без гърдите, де. Но пък съм доволна - упражненията периодично трябва да се сменят, понеже тялото привиква и ефектът от тях не е същият.

Лилини, добре дошла с твоята мома!

На моя момък днес му сложихме ваксината. Като се изключи леката сънливост, си е направо свежарка, пу, пу! А бубата му досега не съм забелвала никога. Но с възторг и бурен възглас установих, че тя сама си се е отлепила!

Ами след този напоителен отчет за спорт и любовници, а след това - и за детето, което ми е най-важно на сърцето, смятам, че е време да ви пожелая лека нощ! И утре всяка от вас да я събудят с цвете и с прегръдки - бебешки и мъжки!
П.П. Ето, че удари и дванадесетият час, така че ще ви пожелая аз:
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МОМИЧЕТА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И НЕКА МНОГО ДА ВИ ОБИЧАТ!

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 00:13 от Krissie Krust

# 256
Любезна, сега ще се състезаваме ли!??-Аз бях почти на 17-години!
Ужас...добре, че нямам щерка, та да я мисля как прави!То не че и при момчета е лесно, но нещо момичетата на днешно време са много ''лоши''(меко казано).Преди няколко месеца ходих до у-щето, което съм учила, да взема едни теми за на моя приятелка детето, та направо ми стана лошо.Момичетата в седми клас изглеждат така, че все едно са на 25 години.Ама така е...като културата на днешните деца идва най-вече от чалгата #Cussing out

Както и да е....и аз се надявам някой ден да се разкараме от тая простотия!

Стела и мъжа ми процедира по същия начин със Савото!Понеже той мие банята от както се познаваме(имам непоносимост към доста препарати и започвам да се задушавам), първо я минава със савото, после с Мистър Пропър и накрая със Саво спрей  почиства душа и батериите.Плочките блестат повече от месец!
Аз го изчистих мухала, ама все си мисля, че пак ще се появи Crazy та ми се щеше нещо ''дугу'' да направя newsm78

Ника,честито  bouquet
На нас свекървата ни бяха на гости през почивните дни, та си починахме с мъжо едно хубаво!
Както съм ви казвала, тя е много готина жена, но този път направо надмина себе си по ''готиност''
Първо ми се обади още предишната вечер, че е наготвила сумати неща, та аз нищо да не съм готвила bowuu Второ ,четири дни ми гледа детето, така както и кажа, без да си позволява волности относно него.Изтърка ми всеки един домакински ел уред, даже и скарата.Като тръгнех нещо да правя, тя веднага идваше и ми казваше да си почивам, тя всичко щяла да свърши.Също така ми даде една хубава зелена банкнота за 8-ми март Mr. Green Аааа и да не забравя най-важното-Будеше ни с мъжа ми в 11-часа!!!Толкова не съм спала незнам от кога.

Ееее то пък станало 8-ми март!!!Честит празник на всички Hug

# 257
Честит празник на всички мами!!! Бъдете обичани, ценени, глезени и се гордейте с дечицата и семействата си!

Да ви споделя, че и мен Йони ме зарадва по случай празника!  Mr. Green Ника, направили са заговор май нашите момчета  Mr. Green. Тази вечер направи за сефте няколко пъти по 5,6 самостоятелни крачки и се залива от смях  Laughing. Има клипче във фейсбук  Grinning. Незабравими моменти! На мама сладкишчето  Heart Eyes.

# 258
  • До Балкана

# 259
  • София
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ МИЛИ ДАМИ И МАМИ!
На всички пожелавам безброй усмивки,
много щастие, здраве, късмет, само приятни емоции
и винаги да сте най-обичаните майки и жени!

Мамо!
Като тебе няма свято
нищо друго на света.
Ти даряваш на земята
най-красивите цветя-
на света деца даряваш,
нежни песни им редиш,
в люти студове ги сгряваш,
над креватчетата бдиш.

Мамо!
Благославям твойто име,
твоя образ мил и скъп:
по лицето ти любимо
никога да няма скръб;
никога сълзи да няма
в твоите добри очи,
само радостта голяма
като песен да звучи.

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 08:43 от tanya_g

# 260
  • Бургас
Честит празник,мили момичета !!! Пожелавам на всички ни здраве и усмивки !!!  Hug Hug

# 261
  • София
И докато не съм забравила пак  ooooh!

Честити ходещи крачета на Максо и Йони! Пожелавам им да крачат уверено в живота, да преодоляват с лекота всички пречки и препятствия!  Hug Heart Eyes

# 262
  • offshore & overseas
Честит празник, момичета!! Нека сме здрави ние и онези които обичаме, както и онези, които ни обичат!! Нека винаги имаме настроение, мерак и сила (за живот)!

Честити ходещи крачета и на Йо-Йо!!
newsm68

Любезна, абре, моме, това твойто мио, отново е фотофиниш с мойто мио, дет има една приказка, вземи единия, удари другия, па после ги фърли отвисоко! Само дет ний не спорим относно планове за пътешестване, а за съСем други прозаични неща, данги споделям, че само да се излагаме пред чужденците.

Ей го на -- снощи, планирах и аз да го ошмуля докат похръква доволно в хола, защото си позволи да ощипе Калината и да й остави дамга, която от червена стана лилЯва и ся я чакам да позеленее -- пищяла била, представяте ли си?!?!?! Ама па ак му рекна нещо, веднага ме парира, че то мойто крещене по-дълбоки белези остаЯ, разбираш ли.

Признавам, че кат включат на ултразвук и двете мадмоазелки, трудно се издържа, но човек оцелява и в по-екстремни условия, в края на краищАта, ааайде бе!

Но моите фамилни драми са нищо, в сравнение с неговите, щот той се е запознал с тоз, дет го е пръкнАл, съвсем случайно, по време на военната си служба, на 24 годишна възраст. Отгледан е от баба и дядо в присъствието на свеки, която е била твърде заета, все пак -- лекар, гради кариера. След дълги години, свеки се жени повторно и вторият й мъж осиновява лъв ми. Голяма рядкост е това, но свекър ми наистина е като баща за миото и отношението му е пцилютно еквивалентно към двамата му сина, роден и доведен.

Както и да е, може и от детинството му да идат на миото проДлемите.

Инак, на мен нещо никак не ми допаднаха "ласките" на онзи мъж, който сега е на 52. А и не само ласките, то това си е голям generation gap с всичките му минуси и чак тогава евентуално -- плюсове. Но онзи от бившите ми, който в момента е на 43, си беше съвсем таман. Дет вика, Крис, от егн-то ще да е. Не, тя не пише така, но имаше това предвид.

Уф, довечерът съм на осмомартенско тържество и малко ми е стегнато под лъжичката, кой знае защо. По принцип стихчето е научено още преди две седмици, че даже и стихчетата на цялата група ми рецитират непрекъснато, обаче пак ми е тормоз... Дет вика Любезната, за който чуден израз най-любезно й благодаря, требе да съм некъв мноо редък идиот аз.

Инак за орал плезира тук се плащат и по-крупни суми, нали сме елита, бре. И жриците едни бели, бели, същински снежанки. Но всъщност по-забележителни са жреците, щот ги нема насекъде, а само в периметъра Мин. на земеделието - Централна гара. Па и мноо си падат по лъв ми. Еден го преследвал по цялото протежение да му оферира свирка, с подробности точно как ще изпълни поръчката, колко време, технически как стоят нещата и пр., не помня миото как се е отървало, горкичкото... Joy

По едно време развеждах един сладур от ЮАР из околностите, че се беше амбицирАл да прави бизнес с имоти и той мноо сладко ме питаше, "Ама как тези ваЩе мъже не ги е гнус да спят с такива нечисти жени?". Викам, за другите не знам, моя го  гнъс, поне така казва.

Аре може би нещо да посвърша днеска, м? Имам много важен превод със срок 10 март и нещо взимам да се усъмнявам във възможностите си да го привърша, без да съм го почнала въобще. А, всъщност, почнАх го и стигнах до заглавието, и туй от два-три дена насам -- не ще да се превежда сам душманина!!

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 08:56 от Мяуче

# 263
  • София

Честит 8-ми март, дами!  Hug

# 264
Честит празник момичета-кокичета!!!
Рали честито и на вас  Hug
Любезна гладен мъж е отврат  #Crazy стават свадливи като малки деца Joy
Моят мъж пък е само 7 г. по голям от мен,пък баща мии е на 44г  Mr. Green Така че нямам влечение към по възрастни мъже определено   bowuu
Днес уж ще е кучи студ,вятър трябва да има  Thinking ,ама тук при нас си е нормално за момента.Решили сме с една позната мама да водим децата на клубче днес,то през седмицата няма никой.Хем дечорлигата да се изморят,хем ние да отпразнваме празника  Laughing
И сега да помоля за палчета,днес за 7 път ще пробвам Явко да яде кухня Tired ии се моля на всички богове да вземе да я яде,че луднах вече.Само готвя и хвърлям,нищо не му харесва.Нито супи,нито манджи  ooooh! Живее на сандвичи  АМ  Tired
Звездичке тази книга която ти препоръчах ми е любима,обожавам Тадж Махал и се надявам някой ден да мога да го видя  Praynig Общо взето книгата е исторически роман-има и лИбоф и факти Mr. Green

# 265
Честит празник, момичета! Да сме все така хубави (и скоромни), усмихнати и щастливи!

# 266
  • offshore & overseas
Малее, не ми говорете за явлението гладен мъж, то по-зле от климактериалка, недо**ана жена и пр. На лъв ми първата му работа кат си доде е да си напълни търбухчето. Иначе с него не се говори -- по-свиреп от паша.

Не го поВна как беше, докато гладува, ма не ще да е бил по-ведър.

Той отдавна изостави борбата за аполонови мерки. Аз също смятам, че вечното диетуване и вечния йо-йо ефект са си женска работа. Мъжете просто трябва да живеят здравословно и да се движат повече...

# 267
  • София
Лилиниwelcome

Ника, браво на Макс, леко и безаварийно оттук нататък!  Hug

Мяуче, ей, ще те откраднат някой път в тоя вашия квартал.  Shocked Не за друго, жално ми е за Лъвю как ще се справя с дребните.  hahaha

Пеперудке, честит рожден ден на татко ти! Кой като него - толкоз млад и вече дядо! Айде ся ви пожелавам успех в ловния сезон!  Peace

Любезна, чак аз се ядосах на твоя мъж!  Twisted Evil Гладен, изнервен, амааа ше яде бой!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Иначе си е така, моят мъж когато е гладен забравя и за жИна, и за дЕти и за всичко докато не фърли малко (много!) ядене в тая ми ти паст. Много, ама много е неадекватен в такива моменти и гледам да сведа общуването до санитарния минимум.  Rolling Eyes

Криси, браво за спортния режим.  Peace При мен това е невъзможно да се случи, освен ако не открият детски център точно до фитнеса, че да мога да хвърля Диди там.  Mr. Green

Еее, Кристинче, жива да е свекърва ти!  Heart Eyes Дет' се вика и на смъртен одър да съм, пак не мога да очаквам такова нещо даже от собствената си майка! Mr. Green

Рали, гледах клипчето, страхотен е ЙониHeart Eyes

И аз нямам цикъл, ма не съм и бременна.  Blush

Ради, Стар, и аз като вас чакам пролетта!

# 268
  • София
Честит празник, момичета! Да сте здрави, усмихнати, обичани, ухажвани и ценени! Всички сте прекрасни жени и страхотни майки  bouquet

Кристинче, как не ти беше жал да ги споделяш тези неща за свекърва ти! Имай милост ooooh! Да ти е жива и здрава и все така да ви помага. Искам и аааааааз newsm45

Как пък един нормален роднина нямам беееееее. Както и да е... Обещала съм си поне по време на постите да  си ги задържа тази мисли и чувства относно роднините.

Честити първи стъпки на Макс и Йони! Смело напред да стъпват сладурите. Чудесен подарък за мама са направили Heart Eyes

Извинявайте, не съм ви чела тази дни и едва ли ще наваксам Embarassed
Направихме прощъпулник с пърленка от Пикадили. Ясен си избра калкулатора и закрих сезона на празниците...стига толкова Stop

Лек ден и весел празник!

# 269
  • Бургас
Мяуче,това инфо за детските,което си писала на Вела не го знаех. И аз благодаря.  Hug Значи от моя работодател трябва да взема бележки с нули за всеки един месец...

Докато не съм забравила да питам, дайте ми идея как да изчистя коланите на столчето за хранене?

lilini,добре дошла.  Hug Вписах те на 1-ва страничка.

Ника,
честито прохождане на Макси !!! Да крачи уверено и смело !!  Hug Ейй,значи отпадате от надпреварата за последно проходило бебе. Останаха Диманка и Алекс на Теди .Щом и Али на Ради прекосява цяла стая.  Mr. Green Ейй моето бебе ще се окаже най-мързеливо или пъзливо.  Laughing

За саво-то, при нас изчезва временно това мухала и след 2-3 месеца пак се появява.

Кристинче,да ти е жива и здрава свекървата.Браво на нея.

Рали,честити ходещи крачета и на Йони. Чудесно е клипчето.  Hug

Мики,пожелавам ти скоро да посетиш твоето любимо място.  Hug

Ние 3 дни поред имаме гости, мои приятелки,после един приятел на съквартиранта. Днес пак... Ама от много планове,ще съм си удома довечера.  Rolling Eyes Направо финансите се стопяват като сняг през пролетно време....  Mr. Green

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 09:47 от Sunny Sky

Общи условия

Активация на акаунт