С мартенички бели и червени, ФЕВРУАРЧЕТАТА днес са закачени (29)

• 23 299
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Теди, бързо оздравяване и на вас!  Hug
Сапол, мърсол, знаете, че не ги държа вкъщи щом са в кондиция. Сега минавам през банята и фащаме улиците, просто няма да се събираме с другите бебоци от компанията /тук пък се намерихме 7-8 майки с бебета набор 2010 и компанията ни се оформи чунно/.

# 511
Добро утро! Hug
Теди дано се оправите бързичко Praynig
Днес или утре трябва да заведа Сияна да и сложат шаркавата ваксина,обаче и е побеляло другото кучешко зъбче(4-5 ден вече и не избива #Cussing out) и е една идея по-крива.Какво ще кажете,да изчакам ли малко newsm78

# 512
Теди бързо оздравяване, но и аз като Ника изкарвам навън щом детето е в кондиция щото иначе лудваме съвсем.
Рухи незнам какво да те посъветвам, ние още не сме я боднали.

# 513
  • някъде тук
Добро утро Hug

Теди,Ника,бързо да им минава на малчовците  Praynig Hug

Пухи,незнам кавода ти кажа за зъбчето и ваксината,на Жоро също беше побелял един долен и беше пред избиване когато му сложиха ваксината, да чукам на дърво нямаше реакции Thinking

Гледам за диети си говорите,аз да си призная хич немога да спазвам  диета Embarassed Обаче имам още две, три кила да сваля ама незнам как ще стане като немога да се откажа от шоколадите Crazy
Пф,оциклих се сутринта и днес ще ми е скапано цял ден Sick

# 514
  • София
Добро утро и от нас Simple Smile
Цяла събота и неделя миткосвахме навън, даже Калина в съботата ме изненада като изяде за деня цял голям буркан пюре  Shocked Обикновено го ядем по една седмица  Rolling Eyes Много съм доволна.
В неделя бяхме на Банкя и си изкарахме чудно и там. Калина пак яде, поумори се, но изкарахме много добре.
Бързо всички болнички да оздравяват Praynig Теди, Ника  Hug
Пухи, моята педиатърка каза, че ваксината се бие след 13 навършени месеца, можеш да се помотаеш  Whistling Изискване е 10 дни преди и 5 дни след нея детенце да се задържи в цветущо здраве. Чакаме Калина да й се изчистят обривите, почваме я с фенистил и витамин Ц подготовка и ще я получи и тя... педиатърка каза, че алергията й към яйчния белтък няма да попречи, но ще имаме вече подготовки за всички останали ваксини.  Thinking
По въпроса за циркаджийските номера. Ами Калина може да казва чао, като хване телефон казва Ало, понякога, ако е много на кеф дава боц и показва колко голяма ще стане. Казала съм на майка ми, ако иска да я учи, аз няма да се пъна с подобни неща. Ще се научи... В тази връзка, Ел, душо, хич и не се филмирай Simple Smile Яско е прекрасно умно момченце, не го тормози, все пак той си знае какво й как... щом му е неприятно не е нужно да има програма детето сега Simple Smile  Hug
За диети виждам си говорите... аз не спазвам такава, гледам да контролирам напоследък акво ям, но безуспешно до появата на шоколад пред погледа ми  Embarassed Ще се справим и с килата, да отбия Калина първо. Засега изгледи за това, обче няма  Confused
Хубав ден и приятни разходки ви желая, аз се бях наточила да излизам, пък то слънцето се скри... ще изчакам още малко да се постопли и излизаме Simple Smile

# 515
ДД  Heart Eyes!

И ние се радваме на хубавото време  Grinning. Цял ден бяхме в Южния парк вчера. Пързалки, пясъчници (ядене на пясък   Mr. Green), люлки, страхотен смях - еми, чудесно ни беше на тримата Grinning.

Аз смятам, че номерата са по-скоро за маймунките и не държа Йони да изнася представления пред хората  Mr. Green. Знае доста, но е възприел каквото му допада и никой не го е учил умишлено. Без да целя хвалба, много се занимавам с него и му чета книжки, уча го на разни игри и т.н. Хем го забавлявам, хем се развива детето. Майка ми е възприела моя подход и от другия месец го поема тя. Другата му баба не го вижда и няма как и една дума да научи от нея  Laughing. Но тя си го е избрала, нека си учи другия внук  Whistling.

От вчера сме на 90-дневната с Емо. Аз се включих по-скоро за негов кураж. Искам 2 килограма да сваля, но пък тази диета си е чисто разделно хранене и е полезна на всичкото отгоре. Ще е чудесно да започнем по принцип така да се храним  Wink.

Ваксината ще я слагаме тази седмица предполагам. Ще се чуя с педи.

Теди, бързо оздравяване на Александра! Hug

Весел ден на всички!

# 516
Ей съжалявам да прочета,че има болни  Rolling Eyes Най-сърдечно пожелавам бързо оздравяване  Hug
Аз влязах да се похваля,че от туй моето дете ще стане човек  Mr. Green Сутринта закуси чудесно,налудя се навън и като го прибрах..хапна малко супа  bowuu ,дояде си с мляко...лапна си бибата и заспа сам  Shocked Не вярвах,че ще доживея този ден  Party Растът децата и тУй то  Blush

# 517
Пляс  Mr. Green доживях да се запиша най сетне и в тая тема. Ама да знаете че не съм ви чела и не мога да коментирам нищо. У нас се вихриха разни болести, които се надявам преборихме, но Стоянски още ми е зле, толкова дълго (4дни) с температура не е бил никога, но май се оправя вече и той. Климент много го тормози и ревнува като гушкам батко му-пищи дърпа го абе дзвер,а големия пък едва го удържам с неговите либовни пориви към малкия само иска да гушка и целува, пък болен не знам колко е умно да го прави и така.

# 518
  • До Балкана
Ех, дано събратята по болест да се оправят бързо, душичките! Hug Hug Hug
Е, браво, Мики, ще хапне Явката, къде ще ходи! Grinning
Калинка Слънчезарска и тя се засили, миличката да хапне! Ще стане работата, но май търпение се иска, а майките понякога сме нетърпеливо племе. Визирам себе си, естествено - не иска да пие сироп и туй то! И като му го поналях, като се задави, щях да си удавя детето за едната кашлица, гръм да ме удари! Cry #2gunfire

# 519
  • Най-зеленият остров
Привет.
Такова мъртвило в темата май никога не е било. Но времето е хубаво и още не са се прибрали от разходка. И ние излизахме и тен хванахме  Blush . Ния веднага зачерви бузки и май ще купувам слънцезащитен крем някакъв, но не знам какъв. Миналата година я пазех и с нищо не се мазахме но тази няма да се разминем.
Всички болни бързичко да оздравяват и да излизат навън. Слънцето ще унищожи всички вируси.
Сега да се оплача  Blush : днес ми е пети ден от 90-дневната диета и кантара не показва грам разлика. При вас кога започнаха да намалят килцата? Знам, че в началото е по-бавно но все пак за стимул...
Много се радвам, че в темата не останаха злояди деца. Те сега като щъкат повече, огладняват и спинкат по спокойно.
За циркаджийските номера и Ния няма да води представление в цирка  Joy . Когато иска и каквото иска показва. Знае чао, здрасти, 1 годинка, боц и т.н. - целия бебешки арсенал но не го показва. Но не говори. Казва когато иска кака, баба, тати и МАМУУУУ - когато се чувства застрашена или и се спи. Но нищо повече. Днес едно детенце в парка малко по-голямо от нея имитираше няколко животни. много и се смях - майка и се кара, че е омазана като магаре а госпоицата започна да реве като такова  Joy Joy Joy .
 Лека вечер мили дами  Hug

# 520
  • София
katyanen, ти колко имаш да сваляш? Общо взето няколко са важните, задължителни точки - сутрин плод, от 12 до 20 часа две хранения, не намаляваш обичайната си порция и пиеш поне по 1,5л. вода.  Peace намалиш ли порциите веднага се задържа, както и ако не пиеш вода. Сутрин ако пиеш кафе трябва да е чисто.

# 521
  • До Балкана
Оле, да се похваля, че ми е 7-ми  ден и съм -4!!!Освен че имам много за сваляне, на което отдавам това, предполагам, че няма да свалям с такова темпо, а просто е ударно начало, нали!? newsm78

# 522
Пфу, аз днес си го броих уж за първи ден, но ми се събраха три хранения защото огладнях по-рано на обяд. Но пак съм гледала да има 3-4 часа между храненията и не съм бъркала протеините с нещо друго. Утре ориз с гъбки и салатка.. Нямам май търпение за въглехидратния ден, защото страшно много ми се яде шоколад. Абе интересна работа - друг път като не съм на диета мога цял ден да не ям (не ми се яде), не се сещам за шоколад и т.н., а сега защото нали трябва да спазвам някакъв режим ще умра за шоколад и разни други неща, които иначе не ми се дояждат.
Може би щях да мога да издържа днес на две хранения, но тия протеинови дни които направих преди това направо ме довършиха, изцедиха ме буквално, много зле се чувствах.
Хубавото е че запалих мъжа и той да е с мен да диета, а той има да сваля много, та поне ще има някаква полза от цялата работа. Иначе започнах да изхвърлям водата, днес и вчера постоянно видя в тоалетната.
Досадих ви малко, май тия работи е по-добре да ги пиша в темата за 90 дневната, но още се чудя дали да пиша там..
Далче, браво! Продължавай така! Много е хубаво като има резултати и така само още повече се стимулираш да продължаваш. Аз понеже имам малко да свалям сигурно ще свалям бавно и славно, но съм се подготвила психически.
Днес ми е много скапан ден иначе. Сто неща трябваше да свърша и нищо не свърших поради разни причини, нещо нямам и настороение, ревлива съм.. май ме тресе ПМС-то, да видим кога ще ме пусне.  Sad

# 523
ДВ и от нас Grinning
Добре се поразходихме днес,страхотно време,ех как обичам пролетта Party
Доста болни дечица има пак,бързо всички да оздравяват и навън на слънце  Hug
Миналата година купих слънцезащитен крем на клоран за малки деца и съм доволна от него,ще има и за тази година Peace
Малее,като гледам темата за 90 дневната се е преместила тук LaughingИ ние с мъжо сме на нея,днес ни е 6-ти ден,за кг не мога да кажа,че моя кантар е потрошен от Сузи,въпреки малките прегрешения ще ги посмъкнем тези килца,поне ще спрем да ядем месо всеки ден Rolling EyesДалче,страхотни резултати,браво на теб!
Браво на ядящите Явор и Калина,все така да я карат,че злоядо дете не е работа Rolling Eyes
Харесах една триколка,но няма колани,някой беше пуснал линк,ама на спортдепо ли беше,не ми се рови да търся Thinking

# 524
Малвинка  http://www.sportdepot.bg/products/velosipedi-skuteri-roleri-skei … 1-predpazen-kolan
И ние днес добре се разходхме,Явкото пак си легна сам без приспиване  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт