С мартенички бели и червени, ФЕВРУАРЧЕТАТА днес са закачени (29)

• 23 113
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • София
ДД!  Flutter

По темите няма да се изказвам, че нямам грам време (и сили  Tired ). Коте, само да ти кажа, че първите дни и седмици след отказването е странно, а непоносимостта към дима и въобще към миризмата се гради с всеки изминал ден!

Аз си взимам от закуската и заминаваааааам!  animal037

# 706
Добър ден,мами!
Влизам само да съобщя,че в Скай Сити са открили магазин Комсед и има намаление на всичко 50%.Днес  е последният ден на намалението.
Хубав ден на всички!

# 707
  Юхуу,защо така бе? Айде загуската дано те подсили  Wink
  Коте браво на теб,аз никога не съм пушила и идея нямам през какво минаваш,но явно е доста тежичко,гушки от мен  Hug
  Супер се радвам и аз на срещичките с Бръм,Боби и Плами,така че представям си какво ви е било приятно Танче,като сте се видели с Девилчето  Heart Eyes
   Рали стискам палчета да няма последствия от ваксината

При нас новото е че Елито от 2 дни не съм я кърмила(беше останало само вечерното кърмене) Едната вечер случайно се получи и тя си спа добре и снощи пак пробвахме-ок са нещата.Дано е все така пу-пу.Явно и млякото съвсем е намаляло,защото никакво напрежение няма,нито нужда да цедя.Съвсем плавно станаха нещата и съм супер доволна.Чудя се и аз сега какво да давам вечер  newsm78 Тия 2 вечери давах супичка,но да де знам май ще е хубаво някакво млечно ядене да вместя.
 събуди се диванЕли,оставям ви :*

# 708
ДД, грабвам кафето и бягам!

Коте, успех с диетата! И аз бях пушачка, но откакто разбрах, че съм бременна ги спрях от раз и досега не съм палвала. Даже и не изпитвам желание за това.

Мяу, Танче, стиснати палчета Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

За вечеря давам кисело мляко с банан и бисквитка към 19.30-20.00 и ляга 20.30-21.00ч.  Понякога млечна каша. Рядко супата от кухнята със сухарчета (но май само така не му стига).
Все гледам да е нещо млечно, всъщност само обяда ни не е млечно хранене.

Хубав ден на всички! Hug

# 709
Котееее, дръж фронта бре Hug и аз така в училище от глупост и гевезлък ги научих пироните Tired една година преди да забременея водих неравна битка с тях, все неуспешна, но поне ги бях намалила до кутия седмично Mr. Green  сега неща да чувам за тях, отвратена съм... подивявам само да ги усетя отнейде миризливите пущини Sick направооо, вече се хващам,че страня от пушачи  Embarassed

# 710
Любезна, спокойно, светих им маслото... hahaha
Това 90-дневно чудо голяма гадост, бе...  Thinking
Палачинки не може, пица не може, мръвка с картофи не може...на Великден какво ще правя, хм?! Crossing Arms
Силвър, Алекс вечеря супата от кухнята със сухар или от нашето ядене (или и двете). Grinning

# 711
Здравейте момичета,
ние снощи се приземихме на русенска територия,ама то голям студ,едва ли е само тук,ама вятъра е ужасен,разходките са ни само до магазина и обратно Rolling Eyes
Коте,не е толкова лоша 90-дневната,може палачинки,питала съм Laughingаз ги правя само с 2 яйца и вода,а пиците са ми с гъби,домати и маслини Mr. GreenАз съм вече 10 дена на нея,не свалям много бурно килограми,но определено имах нужда от разтоварване,че с това месо всеки ден не е много добре Naughty
И аз се чудя за вечеря,давам му към 18 часа кисело мляко с каша или бисквити +плод,ама това го водя следобедно хранене,към 21 си пие Ам и заспива.Тук ще го запиша на детска кухня и се чудя дали да не му давам вечер супичката към 19 и да си оставя АМ-то,ще ми се докато си го пие да му давам,е не до 1-ви клас Thinking
Мики,аз сутрин се опитвам да давам КМ вместо Ам,но не винаги го пие,а с лъжичка нямаме проблеми,хапва го и ушите му плющят,може би е въпрос на време да свикнат с по-различния вкус newsm78
Много мразя цигарите,разбира се от келешлък съм ги пробвала,за щастие не ми станаха страст,като сме в Русе,наште пребивават на терасата за да не тровят малчо,а аз като бях малка ми пушеха и докато вечерях Wink
Амика,така са всичко забранено ги привлича като магнит и забележките не помагат,просто трябва да сме все нащрек и пак белите стават за секунди Tired
Как са всички болни,надявам се вече само положителни новини да имаме от тях Praynig

# 712
И аз съм тук, чета, но май нямам какво да споделя...  newsm78
Чухме се с Малвина, сега ако се и постопли, че да се видим, ще е чудесно!  Simple Smile
Излизахме вчера и днес, но за малко.
Сега съм на вълна море!  Crazy Вече съм се спряла на една оферта, но изчаквам още някой друг ден, че извикаха мъж ми на работа, а искам да отидем двамата да направим резервацията. Нямам търпение вече да е лято!  Sunglasses
Днес съм наготвила супа, гювеч с месо (в гювеча) и баница!  bowuu

# 713
Абе тази 90-дневна няма да мога да я спазя Embarassed на мен падне ли ми пердетоооо, имам ли продукти за въглехидратен ден - всичко е загубено още от предишната вечер... Blush
Днес аз вия по пълната луна, ама от глад, да не рещите че по други причини... Цял ден съм на вода, падна випросното перде и нервно чакам да стане 21,30 та да изям на децата обяда за утре  Mr. Green А утре ще готвя нещо в движение, то в това скапано време едва ли ще се засилим по разходки... Имахме гости и се принудих да купя това-онова за кафето, малиииииии, само да подне мрак  Party ще излапам всичко с кутиите, че и с цените  Crossing Arms и с касовата бележка, ако я набарам  newsm22

# 714
Любезно, я да викна аз "Дръжте крадеца!", че малко съгреших, кривнах от пътя и ми е гузно-виновно. Rolling Eyes
Дръж се, не лапай на децата обяда, ш'се спрайш, вервай ми! Grinning

# 715
Пина и ние сме на вълна море та пусни някоя оферта да се орянтирам  Peace Въпреки,че нещо към бунгала сме се насочили ,струва ми се по подходящо за дете  Thinking систър ходят всяка година и малката много се забавлява ,но не е особено луксозно  Tired

# 716
Мики, аз съм се спряла на Албена. Намерих една хубава и изгодна оферта, нали ни хвана кризата тая зима, та...  Rolling Eyes Малко е далеч хотела, но мисля, че не е проблем, на 800 м от плажа. Ето: http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=493

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 19:45 от pina_preslav

# 717
  • София
Здравейте и от нас Simple Smile
Ние сме горе долу добре, дЕца ме нервирват лекинко като са ми на главата, а като ги няма ми липсват  Crazy
За море виждам си говорите... аз не знам какво искам.  Похвалиха ми много Лозенец, че било спокойно и плажа бил супер, но пък там май само семейни хотелчета имало, а аз с 2 деца съм си за апартамент отвсекъде  Simple Smile Че багажа ни е 1 тир  ooooh!
Много доволна останах от х-л Мираж в Слънчев ден на ол инклузив, а доволна бях и от миналогодишната ни почивка в Мелса кооп в Несебър. На последното място бяхме само на басейна, бих казала, че през по-голямата почивка беше като частен такъв, че хотела беше нов. Като цяло обаче, останах доста разочарована от Несебър - мръсно, шумно, пренаселено  ooooh!
Не съм решила още какво и как, обмислям и почивка на планина, но няма да бързам още. Има време, а и цените няма да се покачат кой знае колко, все пак е криза и народа няма пари  Confused
Мечтая си за една почивка в Анталия с децата в един от 5 звездните хотели, но дребно е още много малко... а за догодина си мисля, че и една Виена би ни дошла добре - там спането ни е уредено в действащ манастир. Поразмечтах се, ами да вляза в реалността, че ... сега на първо място ми предстои записването на Софи на училище, да видим дали случайно няма да имаме поредица от чудеса и да ни приемат в хубава държавна ясла (мноО малко вероятно). А морето няма да избяга, ако миОто има отпуска изобщо, че и там е един весел екшън, не е истина  ooooh!
Коте, няма да се даваш на цигарите! Дано да издържиш, но 11 дни са адски много време, дано да не си страдала напразно и да се отървеш от този не особено хубав навик  Hug Както си го комбинирала с диетата - направо си свръх човек  newsm20
За вечеря давам к'вто благоволи, но то туй мойто само на цица набляга, сега май зъб я е подбрал и пак ще спре да яде  Crazy
Хайде, стига ви досаждам, дано Борко се оправи, Танче, дано с Халята всичко е наред и дано Никините хубавци и Бо са здрави! Далче - успех душо  Hug Дано първия ти работен ден мине леко и да не тъгуваш много за Бо  Hug Hug Hug
Теди, какво стана с Александра, направихте ли урината, всичко е наред надвам се?
Юху, Сил  Hug
Хайде, хубава вечер!

# 718
  • До Балкана
Слънче, Ника  Hug

# 719
Много гуш за Далчето и всички които имат нужда.
Слънчи,как ти е кръста?
Мяу как сте?
Танче дано се оправи Борко.
Коте,като един заклет пушач шапка ти свалям за волята
Любезна и моя въглехидратен ден днес е опропастен,ама то мъж ми е за пребиване щото уж с мен диетува,а от как сме на диета вечно е гладен.

Общи условия

Активация на акаунт