Balea ,Essence,Alverde, Rimmel -2

• 103 764
  • 723
  •   3
Отговори
# 180
  • Sofia
Купих си очила  от серията Sun Dance, дали може да се разчита на качеството им? Иначе като дизайн идеално ми пасват...

# 181
Купих си очила  от серията Sun Dance, дали може да се разчита на качеството им? Иначе като дизайн идеално ми пасват...

как изглеждат тези очила  Hug

# 182
  • На изток от Ада

предполагам някои от тези http://dm-sundance.de/cgi-bin/sonnenbrillen.pl?id=sonnenbrillen_ … amp;hp=1305062151
аз искам да питам каква им е цената

# 183
  • София
Здравейте! Отдавана не съм писала във форума, само ви чета  Wink , но сега не мога да се сдържа.  Купувам био и натурална козметика по принцип и от alverde съм много доволна, най-вече заради цената, съпоставена с други натурални марки.

Placholina, за автобронзанта. Това е първият автобронзант, от който съм доволна. Аз съм с много светла кожа и винаги ставам на петна от автобронзанти. От този слагам малко, колкото да се размаже навсякъде и да попие бързо, прави ми тен по-бавно, но без петна.

# 184

Placholina, за автобронзанта. Това е първият автобронзант, от който съм доволна. Аз съм с много светла кожа и винаги ставам на петна от автобронзанти. От този слагам малко, колкото да се размаже навсякъде и да попие бързо, прави ми тен по-бавно, но без петна.

Благодаря ти   bouquet

# 185
  • София
Доволни ли сте от лосионите за тяло на Балеа? Интересува ме този с кокос  Heart Eyes видях, че е голяма опаковка на много добра цена, но ми трябва нещо, което да хидратира добре след солариум  Flutter дали ще е подходящ? Thinking

# 186
Доволни ли сте от лосионите за тяло на Балеа? Интересува ме този с кокос  Heart Eyes видях, че е голяма опаковка на много добра цена, но ми трябва нещо, което да хидратира добре след солариум  Flutter дали ще е подходящ? Thinking
За да хидратира е по-добре да си вземеш масло за тяло на балея, също имаше и с кокос.Иначе лосионите им за тяло не съм ги пробвала, но една приятелка ги използва и е доволна.Дори и маслото не съм пробвала, но мисля, че ще е по-добро за след солариум.

# 187
  • София
Аз съм го ползвала маслото с кокос на Белеа, хубаво е, мирише приятно поне за мен, но това си е въпрос на индивидуално усещане, попива добре и хидратира,но аз съм с много суха кожа и по принцип към всеки лосион добавям от маслата на Икаров, така че съм го ползвала с допълнение Laughing

# 188
  • Sofia

Приличат на тези, не съм 100% сигурна дали са точно същите. Моите струваха 19,90 лв.

# 189
  • София
Записвам се и аз, скоро мисля да овършея някой ДМ. За софиянки: еднакъв ли е асортиментът в Бизнес парка и на Славейков.

Ползвала съм лосиона с кокос на Балеа- този в кутията, много съм доволна, най-вече от аромата  Heart Eyes.

# 190
Аз вече втора година си купувам слънчеви очила оттам и съм много доволна - никакъв проблем със слънцето, а очите ми са доста чувствителни. А като дизайни са просто чудесни няякои - сега си взех едни ярко сини, страшно весели Simple Smile

# 191
  • София
Препоръчайте ми някое кремче на Балеа или Алверде - на 21 год. съм, със суха към смесена кожа, иска ми се кремът да има и фактор  Hug

# 192
  • София
Да похваля този руж на Есенс http://www.essence.eu/bg/produkti/lice/ruzh.html, номер 40. Не е силно блестящ, не може да се прекали с цвета при нанасянето, в същото време се забелязва. Много съм доволна, от две седмици само ходя и тествам де що видя със заглавие руж по магазините.

# 193
  • София
Ти кой цвят си взе?  Thinking

# 194
  • София
Номер 40, писала съм  Hug

Общи условия

Активация на акаунт