Balea ,Essence,Alverde, Rimmel -2

• 102 339
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
А никъде ли няма очните линии на SUN club на Essence  Rolling Eyes Искам точно такова кафяво, като тяхното  Crazy
И аз искам и дори днес ходих да я търся, но нямаше.  Sad
Накрая си купих черната от другите. Хубава е, но аз исках кафява.  Rolling Eyes

# 556
А никъде ли няма очните линии на SUN club на Essence  Rolling Eyes Искам точно такова кафяво, като тяхното  Crazy
И аз искам и дори днес ходих да я търся, но нямаше.  Sad
Накрая си купих черната от другите. Хубава е, но аз исках кафява.  Rolling Eyes

Кафявото от класическата серия също е много хубаво. Ако ви притеснява лекият блясък, той въобще не се вижда на окото  Peace

# 557
Имам я тази кафява, но според мен е много далече от кафявото  Rolling Eyes Има по-скоро метален отенък...

# 558
Имам я тази кафява, но според мен е много далече от кафявото  Rolling Eyes Има по-скоро метален отенък...

Да, наистина е по-скоро сиво-кафяво, а не топло истинско кафяво.

# 559
  • Lost in a fairytale ...
За тази очна линия ли става въпрос или за тази?

# 560
За втората имам предвид, че е с метален оттенък. Искам да си купя първата, защото ми изглежда, че е наистина кафява. Но не мога да я намеря  Tired

# 561
  • Lost in a fairytale ...
Заинтригува ме с този метален оттенък, затова питах. Особено щом и сивее, ще е супер. За мен, де   Peace

# 562
  • Бургас/Пз
Кремовете за лице на Алверде по-добри ли са от тези на Балеа??

# 563
Момичета,виждали ли сте в дм дали имат крем за оформяне на къдрици?

Днес минх през ДМ и загледах нещицата за изправяне, та покрай тях и за къдрици. Както предполагах настина имат цяла серия, в която има шампоан, балсам, крем за оформяне, спрей за фиксиране и релакс серум. Ето тези са: http://www.dm-drogeriemarkt.de/cms/servlet/segment/de_homepage/b … rofessional/?cp=3 (първите пет продукта).

# 564
  • София
Минавам да похваля едно кремче на Balea, за нормална кожа е, много лека и приятна текстура, с много деликатен перлен блясък, попива бързо и не оставя мазен филм, и мирише приятно. Peace

# 565
  • София
КАРЧЕВА, ме подсети! От няколко дни се каня да похваля измиващият гел от същата серия

Не изсушава, мирише приятно и лично на мен ми се отразява по-добре от измиващия гел на Гарние с бяло грозде, който ползвах в продължение на няколко години.

# 566
Хмм, заглеждах ги тези продукти за нормална кожа, но имам едно разочарование от зелената гама Balea Young (по-точно от гела и тоника, ето тези: http://www.dm-drogeriemarkt.de/cms/servlet/segment/de_homepage/b … d_care_mischhaut/), та все ги подминавам. Може да ги тествам. Мацата, това в гела ексфолииращи частички ли са, или перлички, които се разтапят?

# 567
  • София
Не са ексфолииращи частичките. А дали се разтапят не съм обърнала внимание, честно казано, ама тъй като не ги виждам да падат в мивката като си плакна лицето, сигурно е така  Laughing

# 568
Здравейте!Интересува ме дали някой е ползвал пяната за коса на Балеа http://shop.export-cosmetics.com/images/products/large/Balea_Ext … -Power-Mousse.jpg.Ако някой я е ползвал нека каже дали е доволен,защото обмислям да си я купя Simple Smile

# 569
Ох, отивам аз вчера до ДМ (с този на Мария Луиза сме квартални  Mr. Green) да купя препарат за пране и храна на котката и гледам някаква пълна лудница в магазина. Оказа се, че имали ЧРД и по този повод -30% при покупка над 30 лв. Та както бях за единия препарат навъртях набързо 60-ина лв. (40-ина на касата). Та, вече мога да дам отзиви за някои от покупките.

- в този лосион съм влюбена! Мазничък, много добре хидратиращ и със сладък траен аромат.

- на моите сухи ръце идва малко лекичък, но пък е бързопопиващ и отново има разкошен аромат.

Един зелен молив за очи на S.he Stylezone (не намирам снимка) - пълен боклук! Цветът е прекрасен, но до там. Не съм попадала до сега на молив, който по-лесно да се размазва на горния клепач. Не се фиксира дори и с дебел слой пудра  ooooh!

- нещо, което за първи път мернах по стелажите.  И в момента е на промо 4,90 лв. Пробвах го вчера, но не на водоустойчив грим, така че ще edit-на, когато това стане  Peace

Общи условия

Активация на акаунт