Balea ,Essence,Alverde, Rimmel -2

• 102 350
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
  • на последния етаж
В ДМ на Славейков има малки кутийки с маслото с мандарина  Grinning
В Бизнес Парк и Скай Сити също. Но големите май навсякъде са изчерпани.

# 541
А никъде ли няма очните линии на SUN club на Essence  Rolling Eyes Искам точно такова кафяво, като тяхното  Crazy

# 542
Някой да е виждал Вампирската серия лакове за нокти на Есенс в БГ? Rolling Eyes

# 543
  • на последния етаж
За ФДТ на Alverde какво ще кажете: този, този и този?

# 544

Лита, аз ползвам втория показан от теб, даже втора тубичка си купувам вече. Доволна съм като за тази цена и този състав. Като консистенция е доста гъст, но това не го прави труден за нанасяне. Им лек матиращ ефект и стои много естествено върху моята смесена кожа (ползвам нюанс 01 Naturelle). Покривността му е по-скоро лека. В комбинация с компактната пудра от същата серия ми е ок  Peace

# 545

Третия не прави нищо. Като казват прозрачен, си е прозраче. Само като крем е, нито матира нито нищо. Изобщо не знам защо му викат ФДТ... newsm78

# 546
  • Ст Загора
Някой да е виждал Вампирската серия лакове за нокти на Есенс в БГ? Rolling Eyes
за сега я няма , в ДМ сигурно няма да се появи ,отдавмна са зареждали нови серии

# 547
  • на последния етаж
Благодаря ви, момичета, за отговорите!

А от спиралите на Алверде имате ли впечатления?

# 548
  • Плевен
а някой да има парфюма на Алверде lemon love, траен ли е ? - доста се чудя, дали ми трябва, че и тестер няма  Sad

# 549
А никъде ли няма очните линии на SUN club на Essence  Rolling Eyes Искам точно такова кафяво, като тяхното  Crazy
В ДМ във Варна има мила, даже вече от месец и все още се чудя дали да не си взема  Grinning

Вчера си взех ето тази пудра на Balea:

Както и четката на Essence - Smokey Eyes Brush Heart Eyes

# 550
  • София
Как ти се струва пудрата?
Аз много и се чудих и накрая пак си взех антибактериалната на Манхатън  Rolling Eyes

# 551
а някой да има парфюма на Алверде lemon love, траен ли е ? - доста се чудя, дали ми трябва, че и тестер няма  Sad

Не знам в кой град си, но в София, в ДМ на Стамболийски, има тестери (или поне преди две седмици имаше). Разположени са при останалите парфюми в дъното на магазина.

# 552
Ами да ти кажа вчера я ползвах за първи път като излязох вечерта и ми се стори доста добре, много хубаво ми матира кожата и е лека, но не мога да изкажа още кой знае какви впечатления.  Hug

# 553
Момичета,виждали ли сте в дм дали имат крем за оформяне на къдрици?

# 554
Със сигурност там съм мяркала един, който е на Victoria Beauty. Имам и някакъв блед спомен за Balea, от серията им, която се води професионална. Но не съм сигурна  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт