Balea ,Essence,Alverde, Rimmel -2

• 102 355
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
Такава не съм ползвала, трябва и четчица да си взема... ама май нея ще пробвам. Мерси  bouquet
А може ли да ми покажеш каква четчица точно е нужно  Embarassed малко съм невежа все още в това.

Eто я четката към гел линията. Между другото е много добра и става супер прецизно.
Аз дето имам къде къде по-скъпи такива четки започнах да ползвам само тази Flutter

И да питам дали маслата за тяло на Балея (тези в кръглите кутии) са хубави?
Ако не си намеря маслото с мандаринки на Алверде дали си заслужават поне те?

# 526
Да, това е четката на Есенс. Но на мен не ми харесва особено  Rolling Eyes Много ми боцка. Аз харесвам много порече тази на Катрис

Освен това има и двата вида четки и ползвам, която ми е подходяща в случая  Peace

# 527
Мерси, сигурно това ще си взема. А ако съм разбрала добре, за кои точно масла питаш, аз имам такова:

и мирише божествено- шоколад. На мен ми харесва.

# 528
Да, точно за тези питах.  За миризмата не се и съмнявам, че е хубава Grinning Balea имат уникални аромати Heart Eyes Heart Eyes, но дали хидратира хубаво се чудя? Rolling Eyes Кожата ми в момента е малко по-сухичка

# 529
По принцип и моята кожа на тялото е суха, ама не знам какво да ти кажа. Действа ми добре. Май само те обърквам, дано някой друг каже.
п.с. виждам, че сме сродни дуи. Обожавам Майкъл Джексън... все пак родените на 29-ти август сме номер едно  Embarassed

# 530

Мерси за инфото за маслото. Ако не си намеря това на Алверде ще взема едно на Balea и толкова Peace Дано ми хареса Simple Smile

# 531
Жаки,моята кожа също е доста суха.Имала съм го това какаовото масло на Балеа,мирише страшно вкусно,направо ми идваше да го изям,но уви не ми овлажняваше добре кожата.
Най съм доволна от това масло на Алверде
Много добре хидратира. Peace

# 532
Здравейте =) искам да ви попитам дали сте виждали новата серия на есенс Vampire's Love (за тази става въпрос http://www.essence.eu/index.php?id=1680&L=10) добре заредена в някой ДМ или Лили ?

# 533
  • Ст Загора
Здравейте =) искам да ви попитам дали сте виждали новата серия на есенс Vampire's Love (за тази става въпрос http://www.essence.eu/index.php?id=1680&L=10) добре заредена в някой ДМ или Лили ?
няма я за аега в Б-Я , В ДМотдавна не зареждат новите серии на Есенс , за лили не съм сигурно ,но доколкото знам и те не зареждат нови серии.

# 534
Такава не съм ползвала, трябва и четчица да си взема... ама май нея ще пробвам. Мерси  bouquet
А може ли да ми покажеш каква четчица точно е нужно  Embarassed малко съм невежа все още в това.

Eто я четката към гел линията. Между другото е много добра и става супер прецизно.
Аз дето имам къде къде по-скъпи такива четки започнах да ползвам само тази Flutter

Тази четка е много хубава Simple Smile Аз я ползвам и със сенки, като я навлажнявам, за да са по-наситени Simple Smile

# 535
  • Бургас
Тази четка на Есенс и аз я ползвам и съм много доволна, за сенки за гел очна линия.

# 536
Не си падам по вампирски истории, но с удоволствие бих пробвала lipstains и пудрата за обем на мигли от серията. Ако някой ги забележи - да се обади   bouquet

# 537
Днес и аз се сдобих с какаото на Балеа.  Simple Smile Мирише страхотно!  Mr. Green
Още не съм го ползвала, но прочетох в Интернет, че миризмата била трайна. Това вярно ли е?

# 538
Днес и аз се сдобих с какаото на Балеа.  Simple Smile Мирише страхотно!  Mr. Green
Още не съм го ползвала, но прочетох в Интернет, че миризмата била трайна. Това вярно ли е?
Ми, аз като се намажа вече и  на сутринта се усеща леко, ама не толкова като вечерта.

# 539
  • София
В ДМ на Славейков има малки кутийки с маслото с мандарина  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт