Balea ,Essence,Alverde, Rimmel -2

• 102 362
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
И аз подкрепям мнението на veselina_s_p за тази кафява спирала. Не я харесах.

Трябва и аз да се съглася. Имам опит с лилавата, която освен че не ми даде цвят (а миглите ми са почти руси), не постигна и нищо друго. Да не говорим, че се ронеше като за световно. Никога повече  Naughty

Лично мнение  Peace

# 511
ами изглежда си е много индивидуално,понеже на мен пък не ми паснаха спиралите на Макс Фактор,пробвах две и с двете много се мъчех.Слагах дори и пудра,сресвах абе половин час трябваше да се занимавам,както и с другите спирали.Бях доволна от една ярко розова на Мейбелин,и от Голден Роуз.

# 512
Ето и ревюто на гадната основа на Есънс... Sad

http://maquilab.blogspot.com/2012/01/essence-i-love-stage-eye-shadow-base.html

# 513
  • Бургас
Хмм аз съм с доста бяла кожа ,но нямам проблем с хайлайтъра на Алверде и затова го похвалих слагам го върху ФДТ и става супер без никакъв брашнен или тебеширен ефект.Имам и други подобни продукти. Просто при всеки различно, отиваш на място и пробваш и преценяш.Аз писах че на пръста все едно брашно обаче като го разнесох ми допадна ефекта.Дргуте работа не ме поблазниха както винаги при повечето колекции на Алверде.

# 514
  • София
Здравейте, искам да споделя мнение за няколко продукта на Alverde и един на Balea:
- Шампоан за естествено кестенява или боядисана коса. Има малко странна консистенция прилича на желе или гел кафяв е на цвят, аромата напомня на карамел. Не се пени толкова, колкото обикновените шампоани и е необходимо използването на малко по-голямо количество. Ако се разреди леко с вода преди употреба се разпенва по-лесно. Два пъти си измих вече косата с него. Добре измива, косата ми има обем и е мека и гладка. Мисля да си купя и балсама от същата серия.
- Крем за ръце с невен и масло от шеа. Много ми харесва добре подхранва и овлажнява, достатъчно е съвсем малко количество, за да се намажат и двете ръце. Попива бързо, ако се сложи по-голямо количество оставя лек мазен филм заради маслата. Аромата е на невен, но не е като синтетичните аромати, а по-скоро като аромата на самото растение.
- Тоник за лице с екстракт от дива роза. Добре почиства, но поради съдържанието на спирт изсушава кожата и леко я опъва. Необходимо е използването на крем след почистване с тоника. Аромата му е приятен и лек.
- Това масло за лице дива роза ми се струва, че е същото, което беше в капсули преди. -. Взимала съм капсулите и бях много доволна от тях, но когато ми свършиха исках да си купя нови и не ги намерих в магазина. Реших да изпробвам това масло в шишенцето по-спомен мисля че цената е колкото на капсулите (към 5 лв), но сега е доста по-голямо количество. Шишенцето е много удобно има капкомер, течността се нанася и разпределя много лесно по цялото лице. Бързо попива въпреки че е под формата на масло. Кожата остава освежена, мека и подхранена след използването му. Много подходящ продукт за по-сухи кожи. Доволна от него, пак ще си го купя като свърши.
- Пилинг крем с алое на Balea - Пилингът е кремообразен, частиците са едри, добре ексфолират, но според мен не е подходящ за чувствителна кожа. Атоматът е много странен не мога да го оприлича на нещо конкретно, не е особено приятен. За сега съм използвала пилингът само веднъж, но може би няма да го купя отново главно заради миризмата. Следващия път мисля да опитам пилингът на Alverde.

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 21:59 от krisitop

# 515
Искам да попитам някой ползвал ли е тази очна линия?

изглежда ми удобна

# 516
абсолютен боклук - моята я хвърлих

# 517
И аз изхварлих моята. Удобна е, но туша е много зле  ooooh! Няма начин да се нанесе прецизна и наситена линия с това нещо  Tired Има подобни на Ейвън и Орифлейм, ако ти се занимава с поръчки. Но не съм ги пробвала. За други подобни не се нещам. Аз карам на гел  Crazy

# 518
И аз изхварлих моята. Удобна е, но туша е много зле  ooooh! Няма начин да се нанесе прецизна и наситена линия с това нещо  Tired Има подобни на Ейвън и Орифлейм, ако ти се занимава с поръчки. Но не съм ги пробвала. За други подобни не се нещам. Аз карам на гел  Crazy
може ли снимка на гел очна? Има и една друга

# 519
Ами те са в бурканче:

Това им е кафявата. Въпреки, че точно този нюанс, не ми пасва особено  Rolling Eyes Но черната и лилавата много ми харесват  Peace

# 520
Такава не съм ползвала, трябва и четчица да си взема... ама май нея ще пробвам. Мерси  bouquet
А може ли да ми покажеш каква четчица точно е нужно  Embarassed малко съм невежа все още в това.

# 521
Минавам да похваля и аз вече показвания тук скраб за тяло Balea

с нотка на носталгия към един друг limited edition скраб кокос и ванилия от (ако не се лъжа) лятото на  2010 г. За него ме е яд, че не изкупих всичко налично.

Освен това вчера загледах това кремче

Някой има ли вече отзиви от него?

# 522
  • София
Някой има ли вече отзиви от него?
Aз. Миналата зима.
Не съм във възхита, но за цената си покрива доста критерии.
Не биx повторила с него, обаче.

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 16:07 от kopche

# 523
kopche, а ти с каква кожа си? Защото на опаковката пише, че е all skin types и че е подходяща основа за грим, но въпреки това се притеснявам да не мазнее много в т-зоната.

# 524
  • София
Със суха кожа съм.
Но ми мазнееше и ми лепкаше едно такова неприятно. Като крем на Нивеа. Не изтърпях да го доизмажа. Rolling Eyes
Обичам си Авен-а и Ла Рош-а. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт