Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 32

• 51 791
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
nelka123, къде е писано, че някой намира постъпката на Нихал за похвална???
Аз не я намирам за похвално, но не я и обвинявам, защото беше много ловко манипулирана от Елиф.

# 106
Да се върна на главните букви - Намирам Нихал за изключително Нахал-на.Не толерирам подобно отношение и бъркане в личния живот на доведения си брат. Чувството й на притежание я прави една малка глупачка и досадница.Много дразнещ персонаж е за мен.

bouquet 

# 107
Здравейте!
Днешната серия беше доста напрегната... но пък не стана нищо неочаквано или изненадващо. Не мога да преценя кой от двамата (Бихтер или Бехлюл) е по-голяма мижитурка. Бихтер, уж много смела, решила го вече, че ще се развежда и маха от къщата, ама няма да й стиска... Защо ли? Някой насила ли я държи? Не... може сега да казва, че може без пари и лукс, но след 3-4 дена ще запее друга песен. Изобщо не си я представям да готви, чисти, пере... тя е разглезена, свикнала е да й се угажда, да има каквото поиска, а любовникът й не може да й осигури нищо. Бехлюл и той, уж големият мъж, тръгнал да мисли как да се измъкне от ситуацията - хем да е с Бихтер, хем да празни касичката на чичо си. Въобще... и двамата уж се обичат, умират един за друг, ама на никой не му стиска да се опълчи. На думи им е много лесно - "Край!", "Махам се" и т.н., но засега виждаме само празни приказки, не и действия... Защо и двамата са се захванали с нещо, което не им е по силите?

# 108

Манипулирана от Елиф или същата като нея !?

# 109
Но нали Бехлюл тръгна с колата на Бихтер?Когато се връща Нихал не вижда ли колата???

# 110

С тази постъпка се приравни на нейното ниво ... Съжалявам - симпатична ми е , но това надхвърля представите ми за интелигентно поведение... И отиде да хване клюката от Елиф , защо я свързва с Бехлюл - да не е нещо изказано от Бехлюл по повод нея...!?  Когато мъж има чувства към теб , то се усеща , грозно беше да отиде при Елиф...Наистина помислих , че иска да и прости , я тя започна да я разпитва...!?

# 111
Бех. отиде до магазина с колата на Бих. ,затова Нихал не вижда колата.После  мисля,че кото му се обажда Бих. по телефона оставя колата и се връща пеша.

# 112
  • Пловдив
nelka123 ето за това става въпрос. Позволяваме си да съдим.
А Елиф - това беше сценарий от нейна страна и набута глупавата Нихал
да свърши тази работа, защото я е преценила колко и е акъла. Въобще жените сме понякога
- не искам да кажа тежки думи - но глупави до безумие. Обича Бехлюл като Елиф, като Бихтер.
Не е по- различна от тях - на този етап от филма.
По - нататък нещата ще се променят. Но запомнете - всички ще плачем за Бихтер.

# 113
Но нали Бехлюл тръгна с колата на Бихтер?Когато се връща Нихал не вижда ли колата???
Не, защото той я спира някъде в някаква горичка. Дотук гледах. Wink

Манипулирана от Елиф или същата като нея !?
Каква е Елиф? А, че си беше манипулирана - си беше.

Нихал не е глупава, а наивна. Просто досега не се е сблъскавала с интриги и манипулации и не може да ги усети.

# 114
Но запомнете - всички ще плачем за Бихтер.

Аз например, ще си го спестя. Хората са го казали: "Човек, каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи." Тя така избра, да тръгне по този път...

# 115
  Добър вечер,финалът беше върхът.Не знам как ги снимат тези сцени,където се виждат и двамата актьори и ги дели само врата или преграда,невероятно е.Елиф е пила хапчета след заминаването му в Америка ли?  В къщата й имаше тяхна снимка с Бех-още го обича.Не е правилно да му рови  в пощата,но той напълно си го заслужава,направо й съсипа живота,сега иска да му отмъсти по всякакъв възможен начин,независимо от средствата.Така обаче още повече наранява себе си,трябва да му тегли чертата и точка.
  Нихал ми се иска да види Бихтер-така окончателно ще се отърве от всички илюзии,свързани с него и няма да страда.Елиф й каза само истини,тя ще го изпита лично на свой гръб,за жалост. Няма право да му се бърка в живота,обаче е права за себе си да изясни ситуацията.Всеки на нейно място,който е влюбен, би постъпил така.
   Бихтер -ако се разбере ,също ще й олекне.Бех я изманипулира много ловко с това,че майка й я изнудва.Иска тя да се върне,обаче не може да й го каже в прав текст.Мълчи,сконфузен е,гледа настрани,не му харесва развоя на събитията.Въпросът за предпазните мерки беше капакът. Бихтер трябва сама да мисли за себе си,защото няма кой друг да го направи.После ,ние,моя,дрън-дрън-замазване на очевидната ситуация.Хубаво му е с нея,но не иска да поема никаква отговорност,един грам.  Олекна му частично като му каза,че не очаква нищо от него.Тъкмо и аз щях да спомена изненадата,която приготви за Бихтер и в тази серия всичко се изпари.Под фанфарите стоят плаващи пясъци. С това действие/изненадата/ посява в нея очаквания и надежди,които само на другия ден се разбиват на хиляди парченцаи следва страдание.Не я виня,че не взема решение да се раздели с него,но тези неща би трябвало да й говорят за този човек-на него не може да се разчита.
   Нихат не го харесах от началото без видима причина,сега в развитието на образа,разбрах защо.Той ревнува от Бех-отначало Пейкер,после в работата.Но във фирмата той никога няма да заеме мястото на Бехлюл,колкото и да го превъзхожда,защото за Аднан е любимият син,а Нихат-добрият работник.Разликата е огромна и Нихат не може да иска неговата позиция,нереалистично и непраилно е.Осъзнал това,той реши да се съюзи с баща си и да предаде Аднан.Много лоша постъпка.

# 116
Но запомнете - всички ще плачем за Бихтер.

Аз например, ще си го спестя. Хората са го казали: "Човек, каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи." Тя така избра, да тръгне по този път...

Ооооо 4-ри пъти вече плаках за нея и няма да си го спестя,това са емоций,които понякога трябва да изживяваме и честно казано предпочитам да ги изживея по този начин и на тв-то от колкото на живо.

# 117
Да жалко е за Бихтер,защото е толкова млада,а се самоубива.Бехлюл остава ,който според мен е най големия виновник за случващото се и ще продължи по някакъв начин да си живее живота.

# 118
...Но запомнете - всички ще плачем за Бихтер.

Без мен. Мен не ме бройте.

# 119
  • Пловдив
...Но запомнете - всички ще плачем за Бихтер.

Без мен. Мен не ме бройте.

И аз не смятам да плача за нея, защото не може да се каже, че горката е жертва на зли обстоятелства. Не е като Бешир да умре от болест. Самичка не пожелава да живее, от глупост.

Общи условия

Активация на акаунт