Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 32

• 52 560
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
Като се замисля,сценаристите доста ясно ни показват,че почти всички герой са на кръстопъд и поти всеки избира грешния.
Бехлюл и Бешир и двамата сираци,и двамата отгледани от Аднан.И двамата влюбени в Нихал.И двамата учат. И въщото време толкова различни.Бешир избира да умре пред това дасе лекува.Бехлюл избира да съсипе живота на всички ,които обича вместо да е щастлив та дори и с Елиф.

Елиф и Бихтер и двете млади ,и двете хубави и двете влюбени в Бехлюл.Няма да забравя серията в ,която се засичат в бутика .Бихтер пазарува без да поглежда кое колко струва а Елиф,като видя колко стува роклята и се отказва.Точно там е разликата,едната сама изкарва парите си, а другата ги харчи наготово.

# 211
Бехлюл избира да съсипе живота на всички ,които обича вместо да е щастлив та дори и с Елиф.

Това не е негов избор.Напротив,дори се реши на брак с Нихал против волята си /всички тук знаем,че той не я обича толкова,че да се омъжи за нея/ само и единствено,за да намери някакъв баланс и успокоение в семейството.

# 212
Дано по този начин наранява и двете

# 213
  • София-в сърцата на моите деца
Има разлика между страст и любов...Страстта е ден до пладне. В онзи момент, когато всичко стане позволено-просто ще се издуха! А любовта е обич, уважение към другият, опора , деца- двете половинки на едно цяло. Но понеже Бехлюл  е едно цяло, не му е нужна  половинка.. Липсват му емоции.И понеже обича да е в "окото на бурята", това му изигра лоша шега.. И в живота има такива хора. Повече обичат себе си, отколкото някой друг. Peace

# 214
Дано по този начин наранява и двете

E,той не го осъзнава.Подбудите му са добронамерени,но въпреки това ще става по-зле.

# 215
Честит прзник:)

# 216
  • Пловдив

Скоро ще гледаме и това. Нихат е малка скрита лимонка.

# 217
  • Пловдив

И това ни очаква. Все хубави серии занапред.

# 218
ema 153 много благодаря за инфото за арията.  bouquet  bouquet

# 219
  Добър ден,отново Честит 3-ти март  bg

# 220
Като се замисля,сценаристите доста ясно ни показват,че почти всички герой са на кръстопъд и поти всеки избира грешния.
Бехлюл и Бешир и двамата сираци,и двамата отгледани от Аднан.И двамата влюбени в Нихал.И двамата учат. И въщото време толкова различни.Бешир избира да умре пред това дасе лекува.Бехлюл избира да съсипе живота на всички ,които обича вместо да е щастлив та дори и с Елиф.

Не мисля,че Бехлюл е влюбен или че ще се влюби в Нихал.Считам,че до голяма степен избира да е с нея и за да изкупи греха,който чувства че има пред Аднан.Така,правейки Нихал щастлива с цената на загубата на любовта,ще направи и чичо си щастлив,а така ще пречисти съвестта си за извършените прегрешения.
    Нихат все повече започва да ми опротивява,откакто реши да измами Аднан,сега явно ще сервира и нещо ново.

Има разлика между страст и любов...Страстта е ден до пладне. В онзи момент, когато всичко стане позволено-просто ще се издуха! А любовта е обич, уважение към другият, опора , деца- двете половинки на едно цяло. Но понеже Бехлюл  е едно цяло, не му е нужна  половинка.. Липсват му емоции.И понеже обича да е в "окото на бурята", това му изигра лоша шега.. И в живота има такива хора. Повече обичат себе си, отколкото някой друг. Peace
  Разлика между двете има,но пълноценна любовна връзка без страст няма,за мен.И Бехлюл,и Бихтер са едно цяло, а не половинки,ето защо толкова си пасват двамата и онова,което изживяват е трайно и дълбоко,макар вътрешните проблеми и на двамата като личности.

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 12:01 от charovnica

# 221
  • sofia
Абсолютно подкрепям мнението на Чаровница - и според мен Бехлюл не е и няма да бъде влюбен в Нихал - това е неговият начин да изкупи вината си и пред Аднан и пред себе си даже.
Аз казах ли ви, колко ми е противен Нихат още преди сума си време - е, ето, че има защо...

# 222
Ето и един коментар-убиец от сайта на btv ooooh!

Серялът се казва Забраненият плод защото Бихтер забременява от Бехлюл а този плот е забранен!!!

И аз се чудех защо точно така се казва сериала,а то какво било Crazy

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 12:50 от Slawena

# 223
И аз подкрепям мнението на Чаровница..Още повече, че след породилите се спорове,  Бехлюл обича ли Нихал изгледах на английски серийте - Бехлюл не обича като жена Нихал. Тя е неговото изкупление. Много тъжен е последният епизод. Стана ми тъжно за всички.

# 224
  Slawena,разборът е направо един път,право в десятката  Laughing

И аз подкрепям мнението на Чаровница..Още повече, че след породилите се спорове,  Бехлюл обича ли Нихал изгледах на английски серийте - Бехлюл не обича като жена Нихал. Тя е неговото изкупление. Много тъжен е последният епизод. Стана ми тъжно за всички.
   И аз съм на същото мнение,Нихал се явява изкупителната жертва,защото дори и да се бяха оженили,не мисля,че щяха да са щастливи и без Бихтер.Трудно е насила да обичаш някого,независимо колко много той те обича.

Общи условия

Активация на акаунт