Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 32

• 51 786
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
 Grinning

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 09:43 от Slawena

# 76
  • Пловдив
Да ви попитам повечето ,от вас са омъжени ,ако така отхвърляте мъжете си,те как биха постъпили

Предполагам, че първо ще му е кофти. Понеже не е много директен, ще почне с намеци, ако аз пасувам, ще се стигне и до въпрос: какво те притеснява. Ще си кара на ръчен режим, а ако продължавам прекалено много да отказвам, може да ми изневери. Не вярвам да ме изнасили. Пък и ако го направи, не знам, но предполагам, бих го приела като досаден секс, но тук наистина не мога да си представя. Обаче не бих си събрала багажа заради това, както и той не би бил толкова тъп да не ме попита имам ли си друг.

# 77
Може би защитавам повече Аднан,защото не мога да понасям такива лентяи като Бехлюл

# 78
Гласувах, че го е страх Нихат. Пейкер би реагирала остро, ще започне да му обяснява колко е ужасно това, което прави, не-няма да се разприказва, защото тя поставя на първо място съпруга си  и за семейните си дела не говори много-но със сигурност би го обвинила

# 79
Сигурно,точно затова са измислили изнасилството,за да покажат ,че Аднан не е съвършен,че и той има свойте минуси.

# 80
Когато внезапно жена охладнее към мъжа си,почти на 100% си мисля,че е замесен любовник.Всеки достатъчно умен мъж веднага би усетил охлаждането на жена си и най-малкото ще започне да задава въпроси.
Реакцията на Аднан е характерна за глуповат,слабохарактерен мъж,който вместо да потърси причините,поради които са стигнали дотам,той решава чрез насилие да 'оправи' недоразумението.

# 81
  • sofia
Да ви попитам повечето ,от вас са омъжени ,ако така отхвърляте мъжете си,те как биха постъпили

...., както и той не би бил толкова тъп да не ме попита имам ли си друг.

Това е първото нещо, което би хрумнало на нормален човек, след като се изключат стресови фактори, някакво заболяване и т.н. Кое му е тъпото, че не разбрах newsm78
По въпроса как би постъпил мъжът ми - би разговарял с мен - задължително. Да ме подложи насилствено на секс - няма как да стане.

# 82
Здравейте Simple Smile

Не мога да не споделя, че Бехлюл направи страхотна изненада на Бихтер с внезапното си появяване в новата вила:) Дадено му е просто на този момък да изживява пълноценно всяка една своя връзка поне в началото. С цялата й романтика и страст. По този начин прави и жените около него да се чувстват щастливи.
И с Нихал на бала й беше много  галантен и й поднесе незабравима вечер.
...Но то и това май е черта на типичния плейбой за жалост.

# 83
Абе хубаво в предишната тема една съфорумка каза че то такава любов си е като проклятие....
Относно Нихат - тва хич не е за него. Голям е муньо. Шубе го е, и не ми е ясно що се хваща изобщо с такива неща, като даже и не умее да послъгва.
Тая Пейкер много наивна.

# 84
  • Пловдив

...., както и той не би бил толкова тъп да не ме попита имам ли си друг.

Това е първото нещо, което би хрумнало на нормален човек, след като се изключат стресови фактори, някакво заболяване и т.н. Кое му е тъпото, че не разбрах newsm78

bomboto, точно това и аз казвам- тъпото е да не се усъмни и да не ме попита дали случайно съм залитнала...

# 85
# 86
Бехлюл как умело се измъква от ситуацията. ''Тя знае за нас,тя те заплашва'' .Бехлюлчо.какво  ти дойде до главата. Браво на Елиф,много верни неща каза.

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 20:37 от DIDIASK

# 87
Някой може ли да каже какво става, виждат ли се Нихал и Бихтер???

# 88
Лелеее инфарктен финал на серията,немога да не надзърна какво става:)
Мен пък Елф много ме издразни,много е тъпо да се ровиш в личните неща на хората,като пощата например,не толерирам такива постъпки,Бехлюл затова я остави.

# 89
Най-напрегнатия край.Чаках го с нетърпение.Обожавам тази серия.
Убедена съм,че и тези дето така мразят тази връзка и постоянно плюят,че е крайно време да ги разкрият в този момент вътрешно в себе си са стиснали зъби Бихтер да не отвори вратата.  Thinking Уникален край.

Как се чувствате?!  newsm78

Бехлюл се опитва да й обясни с намеци какво иска и тя го знае,а той пак лъже и маже-не го разбирам тоз човек.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт