Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 32

• 52 560
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Забелязвам,че много от вас харесват гардероба на героите.Поразрових се за снимки.Оказа се,че небезизвестната бяла рокля на Бихтер-тази с която беше за първи път с Бeхлюл в градината е от MANGO.Снимките са много,така че ще ги пускам на части.
Страхотна идея  bouquet Едно голямо благодаря

# 316
На мен не ми харесва рязката промяна на облеклото на Нихал.
Особено сцената в колата,когато отиваше при Елиф.

# 317
На мен пък много ми допада.

# 318
Една от мелодиите на филма...

# 319
Защо си мисля, че БТВ отново ще ме изнервят и с този сериал? newsm78От 14 март започва Стъклен дом, а от 15 март За готвенето предаването и пак ще спрат сериала. Няма как да го дават в Понеделник защото Стъклен дом е 2 часа. А мисля, че шоуто за готвене също ще е 2 часа. Така, че ще точат сериала още 3 месеца...

# 320
Дано поне в сряда и четвъртък си е по 2 епизода..... дано не измислят нещо Close
Тия хора не разбират ли, че правят грешка с това накъсване и точене на сериалите  Shocked

# 321
    Здравейте,надявам се да не променят прекалено много програмната схема.
silvia_maria,ako обичаш не вкарвай твои думи в моите,ако искаш да обориш някого,цитирай го и напиши аргументите си,иначе преиначаваш изказаното мнение.Както се вижда сме на коренно противоположни становища и никой няма да си промени виждането като вкарваш своите мисли между неговите. Съобрази се за в бъдеще,ако обичаш.
  Всички,които твърдят,че това между Нихал и Бехлюл е истинската любов,а другото е само страст и грешка да се замислят защо тази голяма любов нямаше силата да накара Бехлюл да вижда само Нихал и никоя друга,да иска само нея и никоя друга  и да бъде не само тялом с нея.Само ще кажа,че присъствието на Бихтер   не е оправдание.

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 19:11 от charovnica

# 322
  • Варна
Кулинарното предаване ще е в неделя

# 323
Кулинарното предаване ще е в неделя
  Даваха реклама,ще бъде през седмицата от 20.00 ч.,тръгва на 15-ти март.

Eто една велика песен с превод ,която за мен показва как обича Бихтер Бехлюл

Ето и преводът на текста:

Не зная  

Да обръщам течението на реките,да нося тежести,
    Да прекосявам морета-ще се науча на това.
    Да пренебрегвам машини, да не спазвам закони
    ударите на съдбата-те не ме плашат.

Умея да поемам удари,както и да им отвръщам,
    да забивам нож в гърба-и на това се научих.
    Не съм жертва,не съм и гълъб,
    за да бъда сломена,трябва  аз да падна.

Познавам зимата,също и студа,
    но как да живея без теб- това не зная.

Познавах тишината от толкова дълго
   Зная жестокостта  и кървавия й вкус,
   Силна ярост,неизлечима болка,
   тази война и тя ми е позната-не ме е страх.
   Мога  да се защитавам,научих добре,
   няма  нежност ...тук.

но как да живея без теб-не зная,не зная.....

Битка след битка,
   нещо лошо и след него още по-лошо
   всяка една минута вярвах,че ще издържа.
   Исках да разбера ,ден след ден
   кой управлява нашата любов?

но как да живея без теб,не зная,не зная,не зная...

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 20:01 от charovnica

# 324
charovnica  Страхотно е!

Напълно съм съгласна с теб,че такава е любовта на Бихтер!   bouquet

# 325
  denimira благодаря   bouquet

# 326

charovnica и аз ти благодаря !!!  bouquet  bouquet  bouquet

На същото мнение съм ...

# 327
  Радвам се,че ви харесва  Hug
  За серията-по принцип харесвам Нихал,но тази вечер прекали и  то много,позволи си да се държи все едно е жена на Бех,а не сестра му. Колкото и да е влюбена,мина почти всички граници и съвсем естествено си навлече гнева му. А той като знае чувствата й,много по-рано трябваше да постави границата.Нихал няма право да се държи като ревниво гадже,при положение,,че той с нищо не й е показал по-специално отношение,тя го тълкува както й харесва. Мисля,че съвсем щеше да я отреже,ако не го беше страх,че ще го издаде. А отговора на въпросите,които й зададе му е пределно ясен. Отсега нататък винаги трябва да има едно наум с нея и как се отнася,защото тя може да каже къде е бил.Още отсега се  завърта колелото и на техните взаимоотношения.Но нищо от това може би нямаше да стане,ако още преди много време й беше обяснил,че не се интересува от нея и няма никакъв шанс и се държеше на дистанция от нея.
  Към  Елиф беше направо жесток-пак не й даде никакво обяснение,а за капак и я заплаши,ужас  Sick Определено не говори добре за него,но така става,когато захвърляш хората като вещи-те също имат чувства и могат да поискат да отвърнат на удара.Ако беше събрал смелост да се раздели с нея като нормален човек,а не да я изхвърли от живота си като мръсно коте,нямаше да има тези  и следващите проблеми  с нея.   Не само,че постъпи непочтено  с нея,но и безсърдечно,никога не е имал чувства към Елиф. Слаб и малодушен е ,много лошо постъпи с нея.

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 21:34 от charovnica

# 328
Момичета,дано не засегна почитателките на Нихал,но мисля,че тази серия беше страхотна,защото най-после Бехлюл реши да й кресне и да й каже,че нито му е бавачка,нито детектив,че постоянно да го следи и да му иска отчети.Хвана ме яд само,че тя наду джуки и "батко" реши веднага да й се извини.Демек-пак мина нейната!  #Cussing out

# 329
  Бехлюл й се извиниот страх,иначе направо щеше да я попилее,както направи с Елиф.

Общи условия

Активация на акаунт