КГБ = Клуб на Готините Баби - 108

• 54 032
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
                    Жабче,здраво бях стиснала палци за изпита , а сега още по-здраво стискам да черпиш и за другото.
                    Момичета,като ще е топло избирайте заведение с градина,че хич не ми се стои затворена!И аз знам,че ще се събираме пред виенската сладкарница,ако има промяна казвайте!

# 661
  • София
За събота - на линия съм. Ще следя какво ще решите. Аз имам тел. на Марина-да звъня ли утре? Само че не съм прочела в ? часа

# 662
  • София
Добър вечер.
Жабката, честит сертификат! Ти си нашата гордост, все така да родължаваш.
Пожелавам и другото ти  желание да се изпълни.
За срещата - на виенската сладкарница. Аз предлагам 13.30 - до 14.00 да се съберем.
Ще решим къде да отидем.
Имам тел. на Марина и ще и звънна утре. Дано не забравя, че има доста екшън покрай мене/в работно време  Mr. Green/
Ние с Пламен готвим. Аз съм помощник - режа и подготвям продукти. А той прави мусака и супа топчета. Ани е на работа и после на кино по нощите. Луда работа.
Янке, не виждам картинка. Може би и при мене нета е слаб.
От 2-3 дни само в сайта на БГ мама постоянно ми излиза запитване дали да работи офлайн.
Аз го махам, но след малко пак излиза. Има ли такова чудо и при вас? И как да го махна?  newsm78

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 21:43 от Aisha

# 663
  • Sofia
Здравейте

Току що говорих с Каролина - тук е, но няма интернет и помоли някой да й звънне за часа и мястото на срещата - телефона й е същия.
Аз също ще следя къде е срещата, защото този път твърдо съм решила да дойда, само живи и здрави.

Жабче, радваме се за теб Heart Eyes

Танита, наистина е весело при вас. благородно ти завиждам за пълноценния начин на живот.

Днес ми беше доста натоварен ден - приключвахме месеца, та мисля да хапна нещо и да се опъвам пред ТВ то, и ако не заспя, може и да поглеждам касво става при вас.

Hug

# 664
  • София
Лека нощ от нас с Пламен.
Ани е на кино - последна прожекция.  Sick

# 665
  • София
Здравейте, момичета!
Жабче, честит сертификат! Утре да се похвалиш и с добри резултати от прегледа!
 Дидиа,от понеделник ще бъда 4 дни в магазина на поседната спирка на 204,но между 15 и 20ч.Ако прескочиш за малко,ще се наприказваме.
 Утре ще ходя до Сандански,но ще се прибера вечерта и ще прочета какво сте решили за мястото и часа.
Сега ще лягам,защото утре ще тръгна рано.
 Лека нощ!

# 666
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Добър вечер , девойки!
То вече спинкате , ма аз да се отчета , че са сколасах след фермерството във фейса.  Mr. Green
Мина прегледа , на прегледа добре.  Peace
Като й казах как ми идва по колко дни е и как го спирам с вит. С и беха й изкочили дзъркелите.  Joy Та вика ааа няма да е само цито , всички възможни изследвания ти
взимам и пускам. Но , бавно ще станело около 1.5-2 месеца , че ще ги изследвали в Барселона в нЕкаква специализирана лаборатория. И каза ако до тез 2 месеца не ми се обадят по тел. ,
значи всичко е наред , ако се обадят , ще ми кажат кога да отида при генеколожката и така.  Peace Даже ми даде час за догодина по това време , ако са наред изследванията и да отида за годишен преглед.  Simple Smile Пита ме дали в бг има здр. система , викам има , ма пак се плаща и
тя се пули и неможе да проумее как така си плащаш здр. осигуровки и после трябва да плащаш пак.  Rolling Eyes Как и да й го обяснявам , тя вика това не вярвам , не е възможно.  Mr. Green
Цирк голЕм.  Joy
Айде лека и от мен.  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 667
Заведохме Бори на жп.гарата, изчакахме влака да тръгне със щастливите лагерници и се прибрахме с дядо Стефчо като младоженци.
Докато приготвя мама за сън, младоженеца захърка в хола и така........младоженката сама ще спи! Laughing

Жабче, стискането на палци е помогнало! Heart Eyes
Щом прегледа е минал добре, значи страшно няма!  thumbsup
С напредването на годинките при много жени се получават разни смущения, ще се оправиш! Hug

Яге, приятно изкарване в Сандански, макар да не си спомням каква е целта! Heart Eyes
Така и не съм ходила в този град. Като се връщахме от Гърция, преди две години, минахме по тъмно, това ми е впечатлението от града на Яне. Laughing
Организаторите по туризъм в Клуба ни, са заложили двудневна екскурзия до Рупите, Петрич, Роженския манастир, Мелник, Сандански ........ за м.Септември, дано да е живот и здраве, дано да има желаещи за един автобус за да се проведе.

Яна, хубаво ни е на сбирките в Клуба, честваме празници, рожденни дни, пеем си, а какви хора друсат момичетата, дори имаме една-две с бастунчета, но се хващат на хорото!
Забравят, че ги болят ставите, капачките, шиповете, люлеят Елениното, подскачат на "Бяла роза"! Joy
Имаме лекарка, която следващия четвъртък ще изнесе беседа за Деня на здравния работник, аз последващия четвъртък ще подготвя нещо за деня на Космонавтиката........
Подготвяме се за трудов ден през м.Април, да посетим Дома за стари хора за Великден.............
Дори жените се сърдят на председателката, че малко ги "товарела", искат още участия! tooth
Много мога да ви разказвам, ама за да не ви отегчавам, спирам и ви пожелавам:

Л   Е   К   А       Н   О   Щ !

# 668
# 669
Добро утро,момичета!

Хайде и от мен по едно кафе......Дидиа благодаря за чайя  Hug

И закуска да се подкрепим Laughing

Приятен ден Hug Hug Hug

1 април ден на шегата!

Честит ви празник на смеха, хумора, сатирата, забавата и другите сходни дирекции!
Много да се смеете и нека днес ви е денят от годината, в който настроението ви да е неразваляемо. Утре също. И вдругиден. Като цяло. Като половинки също. Като се лендзим за щяло и не щяло ни е по-добре, отколкото като циврим за щяло и не щяло. Животът е предимно жив.

Съдят 75-годишна баба. Тя обяснява:
- Седя си аз в парка на една пейка, и до мен сяда един младеж. Почва да ми хвърля закачливи погледи, примъква се към мен, пуска ми ръка, почва да ми шепне нежно, казва че ме обича, посяга да ми разкопчае блузката…
И аз стоя, какво да правя - от толкова години не съм била с мъж. А той изведнъж става и казва - "честит първи април". Е как да не го застрелям? Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 09:07 от nadejda_572

# 670
  • в малка спретната къщурка
Честит Първи Април!Дано да Ви развеселят,но не да Ви лъжат.
Надежда,развесели ме с вица. Joy Joy Joy
Днес почивам,че има профилактика на тока и не сме на работа.
Още сутринта се хванах,да насея домати в оранжерията и краставички в кофички и до сега с това се занимавах,че не ми беше изсята почвата.В събота се занимавах с цветната градинка и я докарах до някъде.Започна се с "АгроФитнеса". JoyДобре,че не е голям двора,този ми служи за разтоварване.
Софиянки,направо съм,все още на две newsm78.Така ми се идва на среща с Вас.Проучих разписанието на  автобусите и до 21 часа до довечера ще мисля newsm78 newsm78 newsm78.Боже,голяма съм хаймана,само хойкане ми дай.
Това не е Първоаприлска шега,от седмица обмислям варианти.Вчера измислиха,да се работи в неделя,ама и за това скроих план.Остава да взема крайното решение.

Лек,приятен и усмихнат следобед. Heart Eyes Hug  : Heart Eyes

# 671
             Фурия,стискаме палци да ни изненадаш! Hug

# 672
  • София
Привет, дружки!

Липсвах доста време, но имах грижи, пък и не бях у дома. Майка ми си беше усукала крака и не можеше да стъпва на него. Та тичане до Пирогов, лечение, тичане на работа и пак при мама. Там няма нет, а от работа не желая да пиша, но ви чета редовно. Сега вече е по-добре, вече стъпва на крака и съм я оставали у дома й сама да се грижи за себе си. Че досега бях изоставила дедко сам и той често-често идваше у мама. Та това е около мен с две думи.
Пишете ме и мен за срещата. Айша, благодаря ти за обаждането и смс. Чух се и със Здравчето, кака че информация имам и желае тоже.  Grinning Очаквам с нетърпение да се видим. Дано и Фури да се реши да дойде. Ще бъде прекрасно!

Целувам ви всичките до една!

# 673
  • в малка спретната къщурка
Дидиа,Марина,все още съм в чуденка,защото 5,30 ще пристигна и трябва да му ударя яко мотане.След това в 22,00часа ще ми е връщането чак.ОХ,така ми се идва,а още се колебая.Днес след обяд приготвях за ядене и това няма да е причина за нетръгването ми.
Май ще сънувам среща само.Как искам да Ви видя на живо. Heart Eyes

# 674
  • София
Марина, следобяд не можах да се обадя пак, че много екшън покрай мене.
Сега и със Здравка говорих и разбрах, че си в течение.
Фурия, като те чета - много път. Аз много  бих се радвала да се видим. Но на твое място бих си запазила пътуването за нац. среща. Нали го мислим като се затопли.
Танита, умрях от смях със заспалия младоженец.
Жабката, дано всичко е наред.
Ако има прблеми аз винаги препоръчвам отделението във ВМА София. но дано не се стига до там.

Общи условия

Активация на акаунт