Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 9

• 78 423
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Сюлейман: Сюмбюл ага, какво става?
Сюмбюл: Господарю, не се знае кой го е сторил, но цялата стая избухнала в пламъци. И Аллах да поживи Виктория хатун, че спаси двамата престолонаследници.
Виктория: Е, видях... огъня... взех... деца... аз... не зная как...
Хюррем: Аз зная кой го е сторил! (към Махидевран) Твоят син го е сторил! (бута Мустафа) Кажи! А? Подучен си от майка си ти!
Махидевран: Изобщо не смей да докосваш сина ми!

# 571
  • София
Сюлейман: Хюррем хатун! Замълчи най-сетне! Вземи Мехмет и го отведи оттук!

И прегърна Мустафа... Пфуууу, най-накрая нещо умно от страна на Сюлейман! hahaha

# 572
  • София
Паргалъ разпитва за престолонаследниците и пак смени темата на Хатидже Султан - как вървяло един вид "моминското парти". hahaha Heart Eyes
А Сюмбюл ага хвали Виктория хатун, доведената от Матракчъ, как самоотвержено се хвърли в огъня, за да спаси синовете на султана.

# 573
  • София
Хюррем: Не ме гледаш вече в лицето... (Сюлейман се обръща към нея) Страхувам се аз. Онази жена на какво е способна!
Сюлейман: "Онази жена", както казваш ти, е Махидевран. Хасеки Султан е, Хюррем хатун! Майка на наследника Мустафа.

# 574
  • София
Махидевран заръча на Гюлнах (помощничката си) да даде някакви грошове на Виктория, да й се отблагодари някак.

# 575
Много трогателна сцена  Ибрахим - Хатидже Embarassed

# 576
  • По света и в нас.
Тинче,какво си казаха Хатидже и Ибрахим? newsm78

# 577
  • София
Бибиситче, не съм стигнала до там. Аз превеждам от качените части - още гледам втора. Wink

Дайе каза на Виктория, че утре Валиде Султан ще я очаква. А преди това Виктория разпитваше Нигяр калфа дали Валиде Султан е нещо като кралицата. И Нигяр каза: Да, нещо такова. Още е много красива. Такава е била и приживе на Султан Селим, и сега е такава.

# 578
  • София
Хюррем: Какво ще правим с теб, синко? Непосилни сме вече, май. Ах, Сюлейман, не ни изоставяй!

# 579
  • София
Сюмбюл: Хайде, Виктория хатун, да вървим!
Виктория: Къде?
Сюмбюл: Как къде? Ще те продаваме на пазара за наложници! hahaha hahaha hahaha hahaha ... Хайде, че Валиде Султан чака. hahaha

# 580
Айдееее,и Хюрем е в немилост ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
На Махидевран й прости Praynig

# 581
  • В тъмната гора.
 smile3501 Браво на Сюлейман, точно така, всеки да си знае мястото.
Мерием направи страхотна двойна брадичка с мусенето си.

# 582
  • София
Нигяр каза на Хюррем, че мускетките против уроки са изгорели в пожара, но й каза и да не се страхува.

# 583
Добре си е Сюлейман с много жени- редува ги с благоволението си Joy Joy Joy

# 584
  • София
Махидевран, пред Хюррем: Нигяр калфа, подгответе ми кафтана. Тази нощ съм при господаря.
 hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт