Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 9

• 78 528
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Трей няма ама ви предлагам един клип зад кадър Laughing

Muhteşem Yüzyıl Kamera Arkası

Този не го знам кой е, ама пак много красив турчин, беее.
Декември месец бях в Измир, доста си изплакнах очите, май отново трябва да помисля за една екскурзийка.

# 196
Miki23   Hug Thank you   bouquet

Този не го знам кой е, ама пак много красив турчин, беее.
Това е отрязаната глава Grinning на вестоносеца до Лайош Mr. Green а аз си мислех че е кукла в меда Mr. Green Heart Eyes Joy

# 197

Some pictures of Marmaris castle:  

# 198
# 199
За образа на Хюррем всеки гледа от своята камбанария. Макар да съм християнка, какъвто е и нейния произход не ми харесва характерът и и това, в което ще се превърне.
Самият и характер е бунтарски и това ще отприщи още повече злобата й. Да вземем Валиде, тя също е била християнка, в последствие се издига до султанка, но дори и тя няма кръвожадността на Хюррем. Хюррем е чудо невиждано за всички времена в историята на османската империя, затова е остава следа в нея.
Za sega obrazat na Valide e istinskiqt obraz na jenata v harema ,negativniqt harakter na Hurrem e preuveli4en umi6leno.Ot istori4eska gledna to4ka tova koeto pravi Hurrem v harema e meko kazano nevazmojno ,4ovekat koyto kolel i besel v harema e bila Valide Sultan ,parvo.Vtoro samo si predstavete Sa6ka po tova vreme bila na 16 godini,i kak si predstavqte v4era6na pikla da se razporejda i da izpada v isterii na mqsto v koeto ponqkoga i sultana ne e imal dumata.

# 200
  • В тъмната гора.
За образа на Хюррем всеки гледа от своята камбанария. Макар да съм християнка, какъвто е и нейния произход не ми харесва характерът и и това, в което ще се превърне.
Самият и характер е бунтарски и това ще отприщи още повече злобата й. Да вземем Валиде, тя също е била християнка, в последствие се издига до султанка, но дори и тя няма кръвожадността на Хюррем. Хюррем е чудо невиждано за всички времена в историята на османската империя, затова е остава следа в нея.
Za sega obrazat na Valide e istinskiqt obraz na jenata v harema ,negativniqt harakter na Hurrem e preuveli4en umi6leno.Ot istori4eska gledna to4ka tova koeto pravi Hurrem v harema e meko kazano nevazmojno ,4ovekat koyto kolel i besel v harema e bila Valide Sultan ,parvo.Vtoro samo si predstavete Sa6ka po tova vreme bila na 16 godini,i kak si predstavqte v4era6na pikla da se razporejda i da izpada v isterii na mqsto v koeto ponqkoga i sultana ne e imal dumata.

Почитател/ка на Ибрахим ли сте? Интересен никнейм.

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 20:47 от Мишел_

# 201
  • София
Гледам подписа на Мишел .... който е превел това писмо, много майсторски го е направил. Аз това "ефендим" изобщо не разбрах в какъв смисъл го е използвала.

# 202
Da po4itatel sam na Ibrahim Pargali,toy sa6to e bil velika li4nost ,daje spored mnogo isledovateli na Osmanskata Imperiq 80% ot uspehite na Suleyman se daljat imenno na Ibtahim.

# 203
  • В тъмната гора.
Гледам подписа на Мишел .... който е превел това писмо, много майсторски го е направил. Аз това "ефендим" изобщо не разбрах в какъв смисъл го е използвала.

И аз много се чудих как да го преведа. Пуснах думата в ески сьозлюк и така реших, че ефенди се на казва на по-висш/извисен/почитан и когато става въпрос за любов, вместо господар, стопанин на сърцето, реших, че повелител най-върви.

# 204
  • В тъмната гора.
Da po4itatel sam na Ibrahim Pargali,toy sa6to e bil velika li4nost ,daje spored mnogo isledovateli na Osmanskata Imperiq 80% ot uspehite na Suleyman se daljat imenno na Ibtahim.

Даааа, той е и на мен ми е любимец.

# 205
  • София
В страницата на Окан Ялабък във фейсбук пише, че тази седмица май епизод няма да има. Нямало още фрагман, затова не било още сигурно. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 206
В страницата на Окан Ялабък във фейсбук пише, че тази седмица май епизод няма да има. Нямало още фрагман, затова не било още сигурно. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Zashto?  newsm78 newsm78 Dano ne e istina!  Praynig Praynig Praynig

# 207
Не знам дали тази седмица епизод ще има или не, но знам че превод на 8 серия има и вече е качен в дeйлимоушън и на директен линк за теглене Peace

Заповядайте Преведената 8 серия за онлайн гледане

Преведената 8 серия за директно теглене

Благодарности на Мистик за превода на 8 серия  newsm51 smile3501  love001

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 12:59 от anna3com

# 208
Ето малко снимки от Фейсбук на Yusuf Berkan Demirbağ

# 209

Общи условия

Активация на акаунт