Юнчето заедно с теб се весели, щом щастлива си ти - тема 16

• 24 515
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
zdraveite mamcheta. malko kusno se vkliuchvam, no se nadqvam da me priemete. prochetoh s golqm interes vsichko koeto ste napisali i se prestrashih da vi se predstavq Simple Smile jivot i zdrave na 14 juni me chaka edin golqm silen iunka Simple Smile oshte mi e malko oburkano vsichko vuv foruma, no mnogo bih iskala da sum chast ot vas.  Embarassed

# 646
Мамчета попаднах на един страхотен сладкиш в чаша(снимката е истинска  Grinning)
ето го :
ако ви хареса може Чин (пак ти  Blush) да окраси новата тема.Слагам го сега,защото утре сигурно няма да мога да влезна.Това е адреса ако нещо: http://luluto.blogspot.com/2010/03/blog-post_15.html от тук го взех,ако нищо - няма нищо  Laughing
Айде лека вече : )) Хубави сънища . Hug

# 647
  • Sofia
Добре дошла, Марчелино, само че пиши на кирилица Simple Smile

Августа, имала си май близки срещи от третия вид. Егати тъпотията да те отпишат от ЖК, определено можеш да сложиш голям хикс на този доктор/ка. Дано тази подутина се разбере от какво е, че звучи плашещо!
За отворените врати добре си дошла. А кога е най-добре да се запишем, да не вземат да свършат местата?  newsm78

Деската, ще стигнеш до края, разбира се! Няма да се дава никой от тука, докъде стигнахме, почти избутахме! Simple Smile

Ана2, страхотен подарък, много нежно!

Аз днес гледах моята балерина, гласих се да снимам и разбира се, на средата ми падна батерията  ooooh!, та по-добрата част от танца я имам само като спомен.  Mr. Green Беше много интересен, танц на куклите на конци, не съвсем традиционен балет, според мен. После и вкъщи не се спря, но поне се измори, което рядко се случва.
Свекърва ми май била обидена, защото не сме я поканили, то реално дори не беше тържество, просто 5 мин показно след урока. Аз пък егоистично исках самичка да си я гледам, да си имам моментче само и специално за мен, то пък всичко трябва да е споделено явно...  Rolling Eyes

# 648
  • София
Шунка, много ми е познато това последното... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
И аз искам своето моментче или да е споделено с моята майка, ама не би... Confused

За отворените врати, ми дайте да се запишем вече. М?

# 649
Ана2,много е красив подаръка ти!И се радвам,че си си изкарала добре!Дано денят те е заредил с мн.положителна енергия! Hug
Зизуна,ще изчакам малко с приготвянето му,че посл.мес.съм качила 3кг и съм  ShockedКато четох колко малко сте качили(или поне повечето от вас)и ме хваща срам. Rolling EyesАз съм вече +8/9кг.Но няма да ви казвам и колко точно шоколад съм изяла посл.месеци,че ще ме заклеймите. LaughingПоне е ясно откъде са....
Ваче,ами да звънна и да запазя за 3ма?
Шунка,ами да се сърди като иска.Нали си си "откраднала"момента? Laughing

# 650
веднага сменян на кирилица, истината е че учих и до скоро живях в чужбина и хич не ми се е налагало да пиша на кирилица, което е тъжно, но... ако това е рецептата да ме приемете, бързичко ще свикна Simple Smile

# 651
  • софия
Добро утро.
Ще чакам някой да поднесе кафенце и закуска, че хич ме няма.
Аз ли съм най ранобудната, как не ще изпращам малкия на градина, като чели за първи път го пускам,  но не е ходил от 4 м. , беше си ми дружка,  но на детенце му е скучно  в вече.Стискайте палци да не се разболява Praynig
Успешен ден Simple Smile

# 652

Калорийната бомба е от мен тази сутрин!Някой да сервира кафето  Simple Smile
И аз съм се освинила последната седмица - с цели 3 кг  ooooh! вземах да се оглеждам за диети за бременни,че после не ми се смъкват 20 кила...
Цвети,дано малкия се опази  Praynig а и май грипа е към своя край,дано!
Хубав ден на всички!

# 653

Ето и кафенцето от мен...сега ще ви чета Simple Smile

# 654
  • Добрич
Добро утро, момичета!  Hug
Добре дошла, Марчелино!   bouquet Надявам се да се чувстваш добре сред нас!  Peace Пък кирилицата е задължителна, много по-лесно се чете.  Wink
Цвети, стискам палци на малкия! Дано не се разболява много!  Hug Нашето момче днес ще е при мен, вчера след ДГ вдигна Т.
Дидолинка, много апетитни бисквити!  Wink На мен хич не ми се ядеше сладко до преди седмица, но напоследък все натам налитам.  Joy
Пао, невероятна снимка! Мерси, че я сподели!  Hug
Ани 2, подаръка ти е страхотно нежен и много емоционален! Браво на Стефан!  Hug
Аз също бях снощи приятно изненадана от моя съпруг, за което му благодаря, защото отново ме накара да се чувствам специална.  Sunglasses Подари ми страхотен букет от червени рози и джобен нож "Victorinox". Аз ползвам такива и много ги харесвам, но когато ходихме на екскурзия в Будапеща го бях забравила в ръчния си багаж и на летището ми го взеха. Е, вече отново си имам и съм много доволна.  Laughing
Хубав ден ви желая!   bouquet

П.П. Хаберлеа, мерси за кафенцето!  Hug

# 655
Добро утро, момичета!
Вчерашният ден ми беше една идея по-празничен от преди. Може би от догодина съвсем ще го чувствам като мой празник. Сутринта любимия ми беше оставил огромен букет и зареден на лаптопа музикален поздрав. Имаше и кратко послание, ама нали има фобия от картички, го беше написал на бял лист хартия  Grinning
Баща ми пък сутринта ме закара по работа, подари ми символичен подарък с мазила за тяло и лице и вместо букет едно рогче  Whistling Както бях гладна сутринта чудесно ми дойде  Whistling
Много ме впечатли подаръка на Ана2.
Зизуна, мен до сега нито веднъж не са ме преглеждали вагинално, ама се успокоявам, че сигурно няма защо. Освен един деликатно взет вагинален секрет в 12 г.с. Смятам сега в петък да помоля за същото, защото от антибиотика ми остана едно лигаво течение. Не е точно гъба, защото доста пъти съм имала и ми е добре познато чувството, но не е и нормално.
Качих един тумбак от снощи в албума  Grinning

# 656
След вчерашното преяждане ще си остана днес май поне до обяд само на кафенце... и водичка.

Иначе Зизуна - добра идея за гуакамолето. И аз имам едно авокадо в хладилника, остава да намеря и 1-2 домата, които не изглеждат много гадно.
А за кърменето - тук наскоро ходихме в един аюрведически ресторант и там освен, че имаше много дечица, една мама на детенце около година (тичкащо наоколо) в един момент го накърми и после му даде да си гризка краставичка - не се стърпях да хвърля поглед...наистина мила гледка - напомняща ми и аз къде съм кърмила - къде ли не за тези 2 години.  Wink  Има много начини да го правиш дискретно, мисля че вече дори в България свикваме...

Ани2 - подаракът ти е правен с толкова любов..много и мило и нежно.
непременно ще гледам днес Гала - имах други планове, но щом и Хедра е там си струва. Благодарение на нейните статии и постове, научих толкова неща.. Hug

Цветич - дано всичко е нарид с детенце. Вече поотминаха вирусите.

Шунка - даже се представих малката ти балеринка. Направила си си най-хубавия подарък. И в къщи моето момиченце вече нон стоп се върти на пръсти и прави реверанси Wink Ще те питаме после къде водиш на уроци твоето съкровище

Имаше и още, но ..съвсем изключих...

# 657
Добро утро, мамчета bouquet.
Благодаря сърдечно за закуската и кафенцето.
В къщи лудницата е пълна.Младежите, вече втори ден не са на у-ще, заради ''студеното''време и съм пред побъркване #Crazy.Малката е полудяла от радост, че си има компания и само търчи след тях, а свеки се е закотвила на дивана и не мърда по 24 часа. Време за писане почти няма да имам, но ще си ви четааааа.. Laughing...
Добре дошла на новата мама и приятен ден на всички. Wink

# 658
  • София
Ваче,ами да звънна и да запазя за 3ма?
Шунка,ами да се сърди като иска.Нали си си "откраднала"момента? Laughing

Аз съм за да звъннеш. Шунка да каже и тя  Grinning Питай дали е от 13:00, така е обявено, да знам как да придвижвам моята госпожица  Wink

Качвайте кореми, качвайте.. мен ме е срам да кача...  Embarassed

Елдра... ама при вас пълен блокаж! Преспите сякаш са ви затиснали вратите, хахахах  Laughing Laughing Laughing

# 659
Добро утро мами, с извинение че не съм влизала да ви чета от отдавна  Blush
Честит празник на всички на патерица и дано да ви обичат не само един ден в годината, а постоянно и без повод  Party
Не успях да прочета всичко но долу горе се ориентирах  Crazy
Първо да поздравя Чин, Елдра (дано не пропускам) за добрите резултати  Peace
Ани 2 подаръка е великолепен  Peace
Цвети дано да нямате проблеми с детето и болестите  Praynig
Сигурно съм пропуснала за доста неща да ви поздравя, но ще се постарая да наваксам!
Днес имам прекрасна среща със синковеца и дано да мине по водя, без проблеми. Стискайте палци  Praynig
Зизуна, Иси83 мене досега са ме преглеждали вагинално само 2 пъти. Първия път за регистрирането и всичките му там изследвания и втория беше след като получих контракции за разкритие. Не мога да си обясня защо при вас е постоянно.
Стана малко дълго за това спирам и пак ще се включа. ОООО благодаря за закуската и кафето и на новите мами добре дошли   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт