Юнчето заедно с теб се весели, щом щастлива си ти - тема 16

• 24 512
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
Гледате ли Гала?Божее,какви сладки създания са тези бебочета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Бибито - успех днес!
Добре дошла на Марчелино!  Hug
Елдра,какво говориш?Затворени училища заради снега??  Mr. Green

# 661
  • София
Добро утро!
Влизам само да кажа здрасти, че нещо не съм в настроение и не искам да ви зареждам с моите негативни мисли...
Хубав ден, слънчицето се е показало вече Hug

# 662
Добро утро, мами. Дано това слънчице навън скоро донесе топлото време, че да излизаме повече.

Зизуна, много сладко видео. Дано и в България кърменето да стане толкова естествен процес, че да не ни съдят хората, като го правим.

Цветич, дано всичко е наред и не се разболява детенце. Ужасно е като са ни болни дечицата. Моето никога не е боледувало сериозно, а от Нова година досега изкара 3 грипа  #Crazy

На всички, които имат прегледи днес - стискам палци - всичко ще е наред!

Хубав и слънчев ден на всички!

# 663
Добро утро и от мен   bouquet
Аз гледам тази рубрика на Гала от миналата седмица, когато започна.
Смятам, че няма да навреди, ако си припомня как беше  Laughing
Иначе лично за мен са малко "префърцунени" и Гала и редакторката им Дани, особено като гледах как даваха раждането й стъпка по стъпка - стори ми се прекалено за ефир, ама те си знаят.
Аз утре съм на консултация, стискайте палци всичко да е наред  Grinning
Желая ви хубав и ползотворен ден!

# 664
дидолинка - гледам, да и ..рева...егати хорманите. Наистина са сладки и като ги слушам как плачкат, ако щете вярвайте гърдите ми реагират...
Ох да ви кажа ...страх ме е. Страх ме е дали ще ми стигнат силите.

Иначе - запасете се със шалове - най-добрия помошник на кърмещите навън мами Wink

# 665
                             Добро утро момичета с тумбачета.

Зизуна, и мен всеки път док ме преглежда вагинално.Не знам дали защото имам силно скъсена шийка, или това си е практика.Въпросът е, че нищо не усещам–няма болки, няма напрежение, нищо.

Малко ви завиждам за вчерашния празник.Тук не се отбелязва по никакъв начин.Липсват ми излизанията по женски, букетите и настроението...Здраве да е.

Момичета, може ли да ми пуснете линк или да ме насочите къде мога да гледам това предаване с Гала, че много ме заинтригувахте.

Хубав ден на всички.

# 666
Има много начини да го правиш дискретно, мисля че вече дори в България свикваме...

Не искам историята да прозвучи като хвалба в стил: "На запад всичко е перфектно, а вие там в България сте светлинни години назад, едва ли не диваци.". Моята реакция ме шашна. Аз с манталитета и възпитанието от соц-а: "Какво ще кажат хората", надали бих се престрашила да кърмя така спокойно пред хората и за една секунда ми мина през главата като видях кърмещите жени - е точно тука ли намериха  Embarassed.  После видях видеото на ЛЛЛ и се вкарах в размисли.

Момичета, може ли да ми пуснете линк или да ме насочите къде мога да гледам това предаване с Гала, че много ме заинтригувахте.

Не знам дали можеш да гледаш от страницата на Нова плей от чужбина. Пробвай:
http://play.novatv.bg/program/nakafe

# 667
  • Sofia
Здрвейте,
Вчера питах дали на накоя от вас са и казали са ниско разположена плацента. Ама никой  не ми отговори. Само аз ли съм с такава вероятност Shocked
Дано остискам до 15.02, когато съм на преглед при АГ, а не на женска за да разбера има ли такова нещо или не. Иначе направо ми спукват шкембето от ритане.

# 668
Здравейте и от мен  Grinning
Миналия ден като бях на консултациа, докторът ми каза, че по принцип са 3 вагиналните прегледи (ако няма нещо по-специално). 1-вия:8-10 седмица, 2-ри: 27-30 и вече накрая около 45 дни преди термин. Накрая се налагат може би по-начесто, за да се следи вече преди разждане.
Та мен като ме прегледа този път нищо не усетих толкова, на мен винаги ми е неприятно, но болка не е имало. Каза, че ми е добре шийката и нямкакви медецински неща, абе всичко е ок на този етап и това е.
Ние снощи с ,ъжо си взехме китайска храна, понеже каза, че няма да готвя и си спретнахме бърза вечеря Simple Smile. Получих прекрасна бяла роза и така. Иначе нищо специално.
Решихме да се заинтересуваме най-накрая за спалнята: колко ще ни излезе, какво що...Оказа се, че е толкова неудобна стаята, че нямаме идея как да нагласяме нещата. Ще се правят доста компромиси Naughty Tired

Приятен слънчев ден на всички...  Nature Sunny

# 669
Хм, за кърменето - аз до преди 2 години кърмех навън и не съм забелязала да преча на някого. Може и аз да съм пропуснала де  Mr. Green Случвало ми се е в паркове, в мола /после се усетих, че има специална стаичка, но вече бях седнала в заведение и не ми се ставаше/
Веднъж беше... забавно... в Морската градина във Варна... уж усамотена пейка.. аз сядам да нахраня малчо и точно като е почнал минава панорамното влакче и спира пред нас  hahaha Голяма забележителност бях  Mr. Green

# 670
Зизуна - ето още нещо специално за теб!  Hug
и за всички мами разбира се!

# 671
Веднъж беше... забавно... в Морската градина във Варна... уж усамотена пейка.. аз сядам да нахраня малчо и точно като е почнал минава панорамното влакче и спира пред нас  hahaha Голяма забележителност бях  Mr. Green
Joy представям си картинката. Мисля, че вече се пооправят нещата откъм нагласата на хората и в БГ. Иначе аз лично не съм виждала някоя мама да кърми в заведение в София, а може и да не ми е направило впечатление. Наистина, с едно шалче или пеленка и аз смятам да съм там  Peace

В Щатите, докато бях бременна, всеки ден гледах едно предаване от сорта на "Такъв е животът" за раждания. Много ми беше интересно, ревях от умиление и си предтавях най-прекрасното раждане.  Crazy Естествено не стана така, но предаванията бяха много интересни.

# 672
Ей че съм зле! Много се извинявам за двойния пост, но се оказвая че пролетната ваканция започва по-рано тази година и съответно и аз ще си взема отпуската една седмица по-рано, затова може ли и аз да се присъединя към групичката за 29-ти март? Записахте ли се вече?

# 673
  • софия
Благодаря ви момичета надявам се че детенце ще е добре и ще бъде здрав, сутринта всички много му се зарадваха.
Къдрокоске, дано не е сериозно и малката да се оправи Praynig
Бибито, успешен преглед, чакаме те с новини.
Отивам да гледам тумаците Simple Smile

# 674
Добри утру Simple Smile и от мен!
 makenzen , Защо си се наплашила толкова от ниската плацента? Не се тревожи има  различни степени на ниска плацента. Обикновено е  Placenta previa marginalis -тоест гранично състояние, и не е  голям проблем , просто малко повече пазене от вдигане на тежко ,   и повече лежане. Обикновено към 7-8 месец  се вдига. По- рядко е Placenta previa totalis. Тогава плацентата затваря цервикалния канал и  най- 'лошото' ,  което може да се случи е да се наложи секцио. Само се пази  междувременно докато дойде времето за това Simple Smile Ако състоянието на плацентата е тревожещо , лекарят щеше да ти каже например ,че трябва да си на лежащ режим. Освен това трябва да  ти дадат болничен ( не се сещам дали работиш...)  Щом като  не са ти казали , просто имай едно наум , но не си мисли някакви страхотии.
 Ето  картинка да видиш как изглеждат плацентите :

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 11:20 от *Oryx*

Общи условия

Активация на акаунт