Жената лъв - 48

• 18 728
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Брях, не съм разбрала. Не, не съм била, имахме гости.

Гудзи, как съжителстват куче и котка?

# 526
Рейче, тук сме цяла зоологическа градина ooooh! Аз, мъж ми, Ники, бебе на път, свеки, девер ми, кучето и 2 котки, третата умря миналата седмица Rolling Eyes Ама много ми бият кучето тия котки бе, егати и питбула си имам Mr. Green

# 527
  • Пловдив
Рейче, тук сме цяла зоологическа градина ooooh! Аз, мъж ми, Ники, бебе на път, свеки, девер ми, кучето и 2 котки, третата умря миналата седмица Rolling Eyes Ама много ми бият кучето тия котки бе, егати и питбула си имам Mr. Green

Joy
Малее, не го вярвам. Как им се оставя ?!

# 528
Кипре, тя ми е душичка и е много добра и само ги преследва да си играят нали ми е детенце лудо още, а те са дърти и само се обръщат и я бият, цялата муцуна и е изподрана.Ама тя милата е тъпа и упорита и продължава да ги преследва и да не се защитава хич ooooh!

# 529
Гудзи, напълно те разбирам, Нора, верно не е питбул, но как и се хвърлят не е истина , като тигрици са  Mr. Green и са лоши даже.

Кипре , кви гости имаше?

# 530
  • Балчик
привет момичета  Hug
Честит Имен Ден на всички празнуващи  Hug, мноооого здраве желая  Hug
наминавам да ви " видя "
 След вторника , когато си бях у дома - Тия дни нямам време дори да дишам, търча на работа - а там имам мноого
ядове - проверки , срокове , изисквания
Търча у дома , че сина много яко го натисна болестта , три дена поддържаше Т
ама едва днес видях , че малко му е светнало .  #Crazy
Шашнах се отвсякъде .
Вече не издържам искам почивка , но такава - мозъка ми да почине.

# 531
  • Пловдив
Ох, милото. И нашият е същият, ходи да гони котките за игра, пък те му съскат. Може и той да е ял лабут  hahaha

Наше приятелско семейство ни беше на гости.

# 532
Боб, що така все при теб - екшън? Пролета ще пукне, знам си аз и всичко ще е оки  Peace

Оффф май и тази вечер няма да гледам филм  Crossing Arms само тъпотий  Crossing Arms

# 533
  • Балчик
Боб, що така все при теб - екшън? Пролета ще пукне, знам си аз и всичко ще е оки  Peace

Оффф май и тази вечер няма да гледам филм  Crossing Arms само тъпотий  Crossing Arms

код Меркурий по Нова - готин е , ако не си го гледала
иначе снощи видях , че има вече онлайн " Черен лебед "
Венсан Касел - ах  Heart Eyes , гледай го

# 534
Боб "Код Меркурий" съм го гледала, писнало ми е от гледани филми ...

Гледам "От местопресъплението М...." по Диема 2

Стеф, Вени, Пол, Тедко, къде сте днес?  newsm78

# 535
Тук съм аз. Чета ви от половин час. ooooh! Изписали сте света днес. Crazy

Тедко, да ти е честито името!  bouquet Бъди жива, здрава и все така ведра въпреки неприятностите! Hug

Норче, ей така като много се кани човек, и нищо не става, нали? Crossing Arms Днес бях на работа и все си мислех - ей да бях почивка днес, какво ли нямаше да правя. Обаче всъщност нищо различно нямаше да се случи, знам си. Whistling

Вийче, надявам се, че днес си много по-добре. Hug

Люско, верно при теб все екшън. И при Джуджи така. Че и при Джулката. Thinking Карайте я по-спокойно, момичета. Така само ядове и нерви си докарвате. Whistling Hug

# 536
  • Пловдив
иначе снощи видях , че има вече онлайн " Черен лебед "

Филмът е отвратителен  newsm43. Ако на някой му се гледат гадории, може да го гледа.

# 537
Охо Пол, драго ми е да те видя, утре ко ще правите  Wink
Аз смятам да отидем някъде на природа поне за 2ч, ама дали ще стане........само от мен зависи  Whistling

# 538
  • Балчик
аууууууууууу Кипре , а аз си мислех , че ще е готин , да не би да е ужаси филма  newsm78?

# 539
Норче, и на мен ми е драго! Hug
А за утре какво да смятам. Преди нощна съм, така че нищо. Tired Най-много да изляза с децата преди обяд малко да се разходим. Следобед спим, ще трябва и нещо да се готви, да пера, да приготвям дрехи за понеделник..... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт