Изоставено сърце / Vazgeç Gönlüm/- нов сериал с Мурат Хан по ТВ+ - тема 1

• 62 644
  • 381
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Добро утро Hug
Ринка Hugблагодаря за серийката newsm51
Сядам да я гледам преди новата,че вчера нещо много се объркаха нещата ooooh!
Приятен ден на всички Hug

# 182
Здравейте Hug
Ринка мерси за серията,ще я гледам по-късно.
Днешната серия отново няма да мога да я гледам за това ще разчитам отново на теб Grinning  bouquet
Приятен ден.

# 183
Изгледах серийката и с нетърпение чакам да почне днешната Grinningда се надявам да няма проблеми като вчера. Praynig
от изгледаната серия съм малко объркана newsm78Излезе,че Белгин не е истинска майка на Джушкун,а и той е по-голям от Бахар,защото тя го нарича батко. newsm78какви ли каши има за разплитане не ми е ясно.Може би Фикрет е имал някаква друга връзка или е бил женен веднъж и Джушкун е от тази връзка.За Айман също мисля,че ще принесе много мъка и страдание на Салих и Хасат,в него се поражда все по-голямо чувство за власт и мъст.А да не говорим и каква ревност изпитва спрямо Салих,дори беше  готов да го застреля.Май доста нерви ще събера и с тоя сериал ooooh!
Пожелавам да дамите които ще гледат серията,приятно гледане Hug

# 184
Пак пропуснаха една серия ooooh!

# 185
Пак ли пропуск ooooh!навик им стана. Не се ли усещат тези хора.
От btv и Nova ги орязват ама поне не пропускат епизоди.

# 186
Добре,че повтарят малко та що годе се разбира какво е станало. ooooh!
Но не мисля,че Хасан застреля Джушкун,все си мисля ,че Фикрет го застреля нарочно за да обвини Хасан и така да се отърве от него.Много въпросителни имам и не мога да навържа нещата.Моля ако някой е гледал филма напред да каже малко за Джушкун. PraynigНа кой е дете?Защото не е родено от Белгин ,това ни стана ясно от предната серия,мислех че е на Фикрет ,но сега той стреля по него(защото съм сигурна,че неговия куршум улучи Джушкун).И на края Салих намери кой адвокат да наеме на Хасан ,адвокат Али ooooh! нямаше ли други адвокати ,та точно него. doh

# 187
Но не мисля,че Хасан застреля Джушкун,все си мисля ,че Фикрет го застреля нарочно за да обвини Хасан и така да се отърве от него.Много въпросителни имам и не мога да навържа нещата.Моля ако някой е гледал филма напред да каже малко за Джушкун. PraynigНа кой е дете?Защото не е родено от Белгин ,това ни стана ясно от предната серия,мислех че е на Фикрет ,но сега той стреля по него(защото съм сигурна,че неговия куршум улучи Джушкун).И на края Салих намери кой адвокат да наеме на Хасан ,адвокат Али ooooh! нямаше ли други адвокати ,та точно него. doh
Хасан се предава сам. Експертизата доказва, че Фикрет е уцелил Душкун. Съдът оправдава Хасан.

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 19:29 от bghelp

# 188
Хасан се предава сам. Експертизата доказва, че Тикрет е уцелил Душкун. Съдът оправдава Хасан.
Много ти благодаря newsm51
Радвам се ,че истината ще излезе Grinning

# 189
Хасан се предава сам. Експертизата доказва, че Тикрет е уцелил Душкун. Съдът оправдава Хасан.
Благодаря за инфото , че  Хасан  е невинен . Дано Фикрет си получи заслуженото .

# 190
Благодаря за инфото , че  Хасан  е невинен . Дано Фикрет си получи заслуженото .

Фикрет остава без наказание, защото семейството не повдига обвинение.

# 191

Жалко , че винаги му се разминава .

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 09:41 от didanka73

# 192
didanka73 Благодаря ти  bouquet
Ако имаш възможност и си гледала сериала напред ,били написала с ББ ,за Джушкун ,на кой е син,че нещо не мога да свържа нещата.Още веднъж ти благодаря Hug

# 193
29 епизод:

http://www.youtube.com/watch?v=OTiREkLhFwA

28 епизод не е излъчен от TV+   ooooh!

# 194
didanka73 Благодаря ти  bouquet
Ако имаш възможност и си гледала сериала напред ,били написала с ББ ,за Джушкун ,на кой е син,че нещо не мога да свържа нещата.Още веднъж ти благодаря Hug

АЗ не съм гледала филма  мисля , че bghelp  го е гледала тя дава инфо , просто има грешка в моя пост за което се извинявам .

Общи условия

Активация на акаунт