В тази тема са събрани 46 канадски мами!

• 28 591
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • Лавал-Пловдив
2737 Rue DE Salaberry
Montreal QC, H3M 1L4

Phone: 514-332-2806

# 376
Благодаря   bouquet

# 377
Ето и сайта на магазин София: http://www.magazinsofia.com/

# 378
Честито на живеещите в  Ottawa-Gatineau!
 Ottawa-Gatineau е обявена за 2ра поредна година за най-добрият град за живеене в Канада! newsm24

# 379
  • Vaudreuil Canada
Дензъл точно преди малко това четохме с мъж ми Simple Smile ще се местим там Simple Smile

Имащите право да гласуват мислят ли да гласуват тази година? Аз констатирах че съм много аут от политиката - срам и резил....

Ескориал твоето понеже е по-неясно във времето да ти пожелая първо на теб леко и безпроблемно раждане и ще чакаме новини.

МaНЕВрата леко и безпроблемно и при теб, че то нищо не се знае - плановете са за това че да се променят  Wink 

Хей цели две бебета чакаме другия месец.

Гаргамелчо как се справяте с Чарли - той е оборудван с прелестни бебешки снимки - направо да му завиди човек.

# 380
Благодаря Шемет Simple Smile

Аз също си мислех за гласуването. Също не съм изобщо наясно с наличните партии, личности и т.н.
Прави ми обаче много лошо впечатление рекламите, които излъчват по телевизията. Вместо да говорят за себе си и своите планове и проекти, те говорят изцяло и само против опонента си, което на мен не ми дава никаква стойностна информация, а по-скоро ме отблъсква.
Забелязах, че покрай американските избори, техните реклами бяха същият тип. Защо са такива?

# 381
Отностно изборите... при нас ще е година на политиката.
Няма да гласувам. Когато си подавах за гражданство и документи се отписах от избиртелните листи. Тогава, пък и сега, водещата ми мисъл е че нямам никаква представа от тукашната им политика и следователно нямам моралното право. Отделно, че всичките са един дол дренки.

Ние наесен ще си имаме референдум за прословутата такса HST. Това беше и основната причина на тукашният премиер да се оттегли от поста си.

МaНЕВрата, тамън сега погледнах на календара 13ти Април и не се пада в петък  Peace
Успех и резултата да е  едно пухкаво, розово вързопче.

escorial , стискам палци бързо и скорострелно раждане! Много е вълнуващо.

При мен все едно е било преди ужасно много време или по-скоро че въобще не съм раждала аз. Какво нещо е човешкият мозък... селективна памет.

# 382
Ех, ами да почерпим тогава Blush Пък който иска да посети района, ни е добре дошъл на гости Hug

И тихичко да ви кажа от нас да не чакате бебе. Още не мога да го проумея и не ми се говори за това, защото това ще бъде най-трудното решение в живота ми Cry

# 383
МaНЕВрата, тамън сега погледнах на календара 13ти Април и не се пада в петък  Peace
Успех и резултата да е  едно пухкаво, розово вързопче.

При мен все едно е било преди ужасно много време или по-скоро че въобще не съм раждала аз. Какво нещо е човешкият мозък... селективна памет.

Mерси, и mойта паmет се оказа доста селективна (или просто съm си късопаmетна Mr. Green). Нищо не си споmняm от предишната бреmеност - като mе питат нещо за сравнение, направо mе е сраm да си призная, че няmаm граm идея...А пък аз разчитах на споmени, за по-лесно гледане на 2-то дете  Rolling Eyes

МaНЕВрата леко и безпроблемно и при теб, че то нищо не се знае - плановете са за това че да се променят  Wink 

Еmи тя торбичката вече mи е готова, а и аз няmаm търпение ''да mи олекне'' вече.

Относно глясуването, труден избор. И на mен mи прави впечатление, че тукашните предизборни каmпании са доста по-агресивни от тези в Бг.

И тихичко да ви кажа от нас да не чакате бебе. Още не мога да го проумея и не ми се говори за това, защото това ще бъде най-трудното решение в живота ми Cry

Галче, кураж! Важните решения, винаги са трудни.

# 384
Галче  - прегръдки от мен.

# 385
  • Монреал
Галче   Praynig

Дензъл точно преди малко това четохме с мъж ми Simple Smile ще се местим там Simple Smile

Уф, вземете ме и мен - ще живеем в Квебек и ще работим за гавърнмънта в Онтарио  Laughing Уф, то на майтап, ама наистина това ми е следващият избор след Монреал - ако не ми харесваше толкова пустият му Монреал досега точно там да сме се преместили.

И от мен леко раждане на Маневрата и Ескориал!  Hug

# 386
  • Vaudreuil Canada
Галче съжалявам за това развитие - няма ли някакви шансове?

# 387
# 388
  • Калгари, Канада
denzul , честита работа на мъжа ти! Дано му хареса и се задържите повечко при нас /на канадска земя, де/.

escorial и МaНЕВрата , бързо и леко раждане ви желая!

МaНЕВрата, и аз не помня много вече и от двете бременности, тъй че явно лесно се забравя. Щом не се сещам точно колко са били тежки бебетата, за дължината им пък изобщо не ме питайте. Хубавото е, че съм си ги записала някъде.

Галче, съжалявам мила  Hug Ако решението си е ваше и е заради финансови причини, мисля че мамите тук можем да помогнем със съвети. В Канада има и дрешки и други неща на символични цени, а и подпомагане от държавата може да получите. Разбирам, че е много лично, но аз поне съм готова да ти помогна с каквото мога.  Hug Ако искаш пиши ми и на лични.

ПП. Ние мислим към август да идваме на към вашта част, мога да ти донеса някои неща.

# 389
ГалчеSad  Hug  Cry

Пиши, когато си готова!

Мамамиа, аз мисля, че не е тяхно решение и не е свързано с финанси, а по-скоро е нещо с тестовете и резултатите от тях!  Cry

Ако е така, Галче, търси и друго мнение!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт