В тази тема са събрани 46 канадски мами!

• 28 481
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна - Монреал-Едмънтън
dreaming,
спокойствието и позитивизма ТРЯБВА да са на първо място в момента в твоя живот. Най - важно е да се чувстваш добре и бебчо ще го усети. Сигурна съм в това.

# 601
  • Калгари, Канада
dreaming, аз също мисля, че те тревожат напразно. На мен ми бяха казали /първата бременност/, че бебето расте асиметрично - главата му била по-голяма от седмиците на които е, пък тялото и главно крайниците - по-малки - нищо такова нямаше накрая. Килограмите също не бяха ги улучили на последния ултрасаунд само няколко дни преди раждането. Тъй че не се шашкай, по-добре както са ти казали момичетата мисли позитивно и бъди възможно най-весела и щастлива /бебчо усеща щастието/.

# 602
dreaming стискам палци да е само излишно притеснение.
Наистина често се получават неточни данни от ултрасаунда в ранна бременност.
А за симптомите и аз да потвърдя, че със всяка бременност е различно. Три от бременностите ми бяха със симптоми, но започващи по различно време, а четвъртата - без никакви!
Пращам ти прегръдки  Hug

# 603
дрийминг Hug

Момичета, още ли няма новини от Маневрата?

# 604
благодаря на всички за милите думи
дай Боже да е грешка, аз все пак си мисля че щом има пулс макар и слаб и неотговарящ на седмицата в която съм и щом все пак расте макар и много бавно, според мен битката все още не e загубена. Мисля си че ако продължава в този темп и прескочи трите месеца, може б все пак е възможно да си стигне до термн но просто да се роди много мъничко. оф знам ли и аз каво да мисля, в крайна сметка квото е псано такова, нищо не мога да променя.ще видим в четвъртък какво ще кажат.

# 605
  • Монреал
дрийминг Hug

Момичета, още ли няма новини от Маневрата?

Може би е още в болницата - мен ме изписаха чак на 4тия ден  #Cussing out

Dreaming, имаш ли с кой и къде да излезеш някъде да се поразсееш малко - по думите ти разбирам, че само за това мислиш, а вярвай ми не ти трябва този стрес в момента. Ако си в Монреал, можем да се съберем няколко мами да си поклюкарим някъде - какво мислите момичета - аз днес и в неделя съм без кола, но утре ще съм мобилна.

# 606
На мен ми се обади докторката уж да с добри новини, но аз нещо не съм много успокоена Rolling Eyes Каза, че първият ултразвук все пак е моят. Хубавото е, че носна кост все пак е била ясно различима, и можело да ни го спестят това. Ръцете на бебчето са били затворени и затова са ги писали 'abnormal', сега на втория ултразвук обаче ги видяхме ясно как се отварят, та една грижа по-малко.
За течността около сърцето, наистина е имало, но само 2 много мънички такива участъка и на втория ултразвук въобще не се е виждало подобно нещо. За странната тъкан в областта на гръдния кош, и нея я е имало на първия ултразвук, но въобще нищо подобно не се забелязва на втория ултразвук.

Възможна причина е, бебчето да е било по=малко от седмиците си и понеже те не правят ултразвук преди 11 седмица ooooh!, тези неща, които са им се сторили обезпокоителни да са всъщност нормални за по-ранна седмица. Така или иначе със сигурност не може да се каже каква е причината и тръпнем в очакване на следващия ултразвук Praynig

дрийминг, и според мен е хубаво да се поразсееш. Както виждаш 9 месеца са дълго време и нищо не се знае. Ние сме с теб  Hug

# 607
благодаря ви милички
опитвам се да мисля позитивно но ми е трудно настина, ще ми мине, така или иначе нищо не мога да направя
галче, стискам палци всичк с вас да е наред  Praynig

# 608
  • Монреал
Моля ви кажете ми изпитан сайт за поръчка на address labels. (да не е вистапринт  Laughing)

# 609
  • Лавал-Пловдив
Моля ви кажете ми изпитан сайт за поръчка на address labels. (да не е вистапринт  Laughing)

И мен ме интересува това. Тарик мам, сега като се затопли времето мини някой следобед към нашия парк ( Hebert ) Ние ходим почти всеки следобед след градина и се събираме доста бг. Ама се обади предварително да не се разминем.

# 610
  • Vaudreuil Canada
Никога не съм се замисляла да си поръчам такива етикетчета ама може и аз да се възползвам от идеята. А какъв е проблема с вистапринт?

# 611
  • Монреал
кака Дора - ок, ще ти кажа кога ще минем - ако не стане този понеделник или вторник, тогава ще е чак след месец, че ще пътуваме да видим сестра ми.  Hug

Шемет, аз искам такива, че името на нашата улица е много дълго и никога не ми стига мястото да го изпиша  Whistling Вистапринт са мошеници на дребно - ако не внимаваш по време на поръчката, ще те запишат в 1000 програми на техни "спонсори", които после ще те чарджват месечни вноски на картата   Close

# 612
Здравейте на всички Simple Smile
 Аз съм нова във форума и изскам да се запиша при вас и да ви следя. Живея в Торонто. В момента съм бременна в 20 г.с. Това ми е първа бременост и честно казано съм малко поизплашена. Може ли да попитам дали сте ползвали кремове против стрии и какво точно сте ползвали и има ли ефект. Аз вече взех да се притеснявам че нищо не ползвам но за сега корема ми не е пораснал много, но си мисля че е време да започна да се мажа с нещо. Благодаря ви предварително за отговорите.

П.С.: Термина ми е определен за 03.09.2011 Simple Smile още не знам какво ще имаме Simple Smile

# 613
val_to , добре дошла при нас Hug Традицията продължава - във всяка тема най-малко по 3 бременни мамчета Mr. Green
Аз съм от по-дъртите майки Wink и не съм много запозната с козметиката за бременни, нека някоя от младите да те посъветва с какво да се мажеш Peace
dreaming , Галче, - стискам палци всичко да е наред Hug

# 614
  • Лавал-Пловдив
Аз съм по младите майки, но и аз не ползвах нищо. Още с 1вата бременност ми се получиха стриите ( 98г, когато нямаше толкова козметика, а масово се мажехме с мас Simple Smile ) и следващите 2 бременности просто реших, че не си струва повече.
Някоя от другите майки да се изкаже.
Сега се връщам от пазар - МРАЗЯ КОСТКО #Cussing out #Cussing out #Cussing out
( онова дето е до Тарик -мам а и цялата им тъпа верига )

Общи условия

Активация на акаунт