Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли информация за детски театър в Монреал?
Какво е домашно раждане?
Какви са ползите от домашното раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли информация за детски театър в Монреал?
-
Какво е домашно раждане?
Домашното раждане се отнася до процеса на раждане, който протича в домашни условия, обикновено под наблюдението на специализиран медицински персонал или акушерка/дула. Това позволява на бременната жена да избере мястото и начина, по който иска да роди, като същевременно осигурява медицинско наблюдение и подкрепа. Домашното раждане е избор, който изисква подготовка, планиране и съзнателно вземане на решение от страна на бременната жена и нейния партньор. Важно е да се подчертае, че домашното раждане изисква специално обучение и подготовка както за бременната жена, така и за акушерка или дула, която я подкрепя по време на раждането.
-
Какви са ползите от домашното раждане?
-
Какво е бебешко парти (бейби шауър)?
-
Как се избират подаръци за бебешко парти?
лек и ползотворен ден на всички, а ние отиваме на среща с нашето мъниче, дано всичко да е наред

отделно лекарката я притеснява факта че все още нямам никакви смптоми. попитах възможно ли е да се дължи на това че нямам апетит и ям много малко, тя каза че липсата на апетит също е симптом на бременност макар и рядко да се среща. каза че нищо не можем да направим, само можем да чакаме и да се надяваме че всичко с бебчо ще е наред въпреки забавянето. Не знам какъв е шанса бебчо да се задържи, но искам да мисля положително. казах че ако прескочим блузките 2 седмици всичко ще е наред. другия ултрасаунд е чак другия четвътък и не знам как ще спя спокойно сега цяла седмица
стискайте палци
надявам се всичко да е наред с бебо! Не се притеснявай за симптомите - аз със втората бременост така се бях шашнала, понеже с Тарик си бях изповръщала стомашните сокове, а с Илияс - нищо! Така че може и да нямаш типичните симптоми. За ултрасаунда също не се шашкай - нали знаеш, че все пак измеренията са относителни. По-добре се концентрирай да си спокойна и позитивна, понеже стресът повече ще ти навреди.
дрийминг, моля те въобще не им обръщай винимание на приказките на докторите
.