САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 63

• 50 287
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Уленцето, белите гуменки са на около 6 е, при ЛР всеки цвят е с различна цена.

P.S.
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=cabf3320d610395917  БД над 29 е с код 35947

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 21:30 от preci

# 691
Момичета много благодаря за реф. номера свършиха ми работа но може ли да ми кажете къде мога да видя  и други реф. номера за други стоки за колекцията пролет-лято 2011. Преди имам спомен че на сайта имаше прикачени каталози, които можеха да се разглеждат онлайн. Съществува ли все още подобна възможност? Ако не къде все пак мога да видя повечето реф. номера на стоките? Извинявам се за въпросите но не правя поръчки често?

# 692
  • близо до морето
A случайно да знаете до кога е този код 36420? Хваща ми се на първия ми акаунт, но за там трябва да зареждам друга карта , а незнам кога ще мога!  Tired

# 693
A случайно да знаете до кога е този код 36420? Хваща ми се на първия ми акаунт, но за там трябва да зареждам друга карта , а незнам кога ще мога!  Tired

До утре вечер, 1ч., т.е. до 14.3., 01ч. наше време, 13.03., 24ч. френско.....

# 694
  • StZ
Tired а на мен не ми се хваща и на четирите акунта, които ползвам

# 695
  • близо до морето
Благодаря ти Мама Цоцоланка! Проверих и на другите акаунти ми се хваща, освен на 2 от които поръчвах през тези намаления. Май няма да мога да се възползвам от него.  Sad

# 696
Може ли да кажете сега последно за да имаме БД какво трябва да направим. Какво ли не пробвам, но не се получава. newsm78

# 697
Може ли да кажете сега последно за да имаме БД какво трябва да направим. Какво ли не пробвам, но не се получава. newsm78
Преси, 33 стр на темата Wink
има събрани няколко артикула, които дават БД на втората стъпка, на първа виждаш цялата сума, цъкни за следваща стъпка и се намаля сумата - маха се доставката  Peace

# 698
има събрани няколко артикула, които дават БД на втората стъпка, на първа виждаш цялата сума, цъкни за следваща стъпка и се намаля сумата - маха се доставката  Peace
Пробвах ги, но не става с тях вече, затова питах. Благодаря все пак. А имате ли представа откъде може да намерим детският каталог????

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 23:22 от preci

# 699
  • Русе
Здравейте, бъркам ли ,или имаше код от който се повлияваше  ELLOS? Интересувам се, ако някой е успял да намали тези  http://www.laredoute.fr/vente-jean-coupe-capri-6-coloris-entrej- … rodsize=undefined    и тези        http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-8-coloris.aspx?productid=3 … iginminipdp=cross sell pdp&prodcolor=undefined&prodsize=undefined

# 700
  • София
има събрани няколко артикула, които дават БД на втората стъпка, на първа виждаш цялата сума, цъкни за следваща стъпка и се намаля сумата - маха се доставката  Peace
Пробвах ги, но не става с тях вече, затова питах. Благодаря все пак. А имате ли представа откъде може да намерим детският каталог????

Нещата дадени на стр.33 дават още БД на втора стъпка.Сега пробвах три от тях. Peace

Drdesi,няма да ги намалиш.Виж с какъв знак са.Някои неща се намаляваха на ELLOS,но бяха от НК2011.

# 701
Чувал розов - PFT32,P3TF3, Y1S5S, 14TYT,4T1YT, 4TT1Y
чувал син - YT1T4,14YTT, 41YTT, 41TTY
парме 20/29 - PTF23, 1K5BB, BK5B1,B51BK
сак грис розе  - 41VYV, 41YVV, K15BB, K1BB5

имам 2 кода за сет розе, пишете

# 702
  • София
Моля за референтен на този бански. Не го видях в снимания каталог на 1 страница.

http://www.laredoute.fr/vente-culotte-de-bain-imprime-etoiles-en … =1&pos=10_n_n

Пак да помоля, ако някой може да изнамери референтен.

# 703
розово чувалче              GVSZS GVSSZ 3ZVS3 Z333V Z333V 3V3Z3 3VZ3S
синьо чувалче                GSSZV GSZSV SGSZV 33V3Z 33VZ3 33ZV3
розов сет                        Z3SV3 33Z3V
чанта парме                   VGSZS VSGZS
розово-лилава чанта Бенсимон  3ZS3V GZVSS 3V3SZ

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 10:05 от veronika

# 704
Така и не мога да вдяна как се "правят" кодове.... Tired

За розов сет ми се хваща код от горния пост, но не мога и не мога да си намеря за син, а като има за едното дете, трябва да има комплект и за другото...

Може ли някой да ми даде код за син сет, моля Praynig?

П.П. Благодаря! Снабдиха ме с код и даже поръчах!

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 10:02 от els

Общи условия

Активация на акаунт