САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 63

• 50 333
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
  • StZ
Девойки,току-що ми дойде поръчка от понеделник Shocked,а даже потвърдителен мейл нямах.Пуснах я заради сака на точките Gris-rose ,а получих Бенсимон.Харесва ми,ама исках чантата за подарък на мама. Не разчитайте много на точен подарък  Peace
Подаръкът е какъвто си поръчала - сака с точките е розе- грис!

# 511
http://www.laredoute.fr/vente-blouse-tunique.aspx?productid=3241 … rodsize=undefined

Има ли някой активен код за -20% на shopping prix?
Мерси

# 512
Момичета много Ви благодаря за кодчетата  smile3525 Искам да пусна със БД, но каквото сложа (по евтинко ) Не ми дава БД  Thinking Някакви идейки да имате   bouquet

# 513
Nia, пробвай с тези
zzvv7
ly70k
по обяд ми се хващаха, но пуснах поръчка с друг код

# 514
  • София
Момичета много Ви благодаря за кодчетата  smile3525 Искам да пусна със БД, но каквото сложа (по евтинко ) Не ми дава БД  Thinking Някакви идейки да имате   bouquet

Ако беше прочела стр.33  едва ли би се сблъскала с този проблем. Peace

# 515
ако някой иска сет розов или син да ми пише

# 516
Много, много ви благодаря момичета  Hug Hug  bouquet на всички.
Само последно въпросче SAC GRIS ROSE това чантата с точките ли е? Вече съвсем се обърках  Embarassed.

Не, това е сака Бенсимон, лилавия.....
Даааа и на мен така ми го пратиха.Че кой е за сака с точките,тогава  Rolling Eyes
РЕД .Розе-грис бил.ПОвредата в моя телевизор. Сега отивам да гледам бенсимона и да му се радвам  Mr. GreenСкъп,скъп Бенсимончо  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 15:47 от Трапезица

# 517
Момичета много Ви благодаря за кодчетата  smile3525 Искам да пусна със БД, но каквото сложа (по евтинко ) Не ми дава БД  Thinking Някакви идейки да имате   bouquet

Ако беше прочела стр.33  едва ли би се сблъскала с този проблем. Peace

amiiii

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 19:12 от vesi81

# 518
Момичета, зеленият крокодил дали е подходяща играчка за момче на 2г или той вече е голям?  Grinning
Мерси за отговорите на така странния ми въпрос!

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 16:07 от Ratsa82

# 519
  • София
vesi81,до вчера трябваше да имаш поне 10Е от осн.сектор за да хване код за БД + подарък.Все пак днес има някакво решение на този проблем.На мен също ми допада да пусна неща от албанците с БД и подарък ,но ЛР са решили ,че няма да я бъде тая. Peace

Ratsa82,малкият ми син не играе почти с никакви играчки,но вчера  пееше на Кроки преспивна песничка - нани,нани ..... Grinning Харесал си го е!Дори заспива с него.

# 520
  • Варна
Момичета, зеленият крокодил дали е подходяща играчка за момче на 2г или той вече е голям?  Grinning
Мерси за отговорите на така страния ми въпрос!

Да, подходяща е! Peace
Според мен е твърде тежка за бебе, въженцето също е твърде дълго.

# 521
Много, много ви благодаря момичета  Hug Hug  bouquet на всички.
Само последно въпросче SAC GRIS ROSE това чантата с точките ли е? Вече съвсем се обърках  Embarassed.

Не, това е сака Бенсимон, лилавия.....
Даааа и на мен така ми  пратиха.Че кой е за сака с точките,тогава  Rolling Eyes
РЕД .Розе-грис бил.ПОвредата в моя телевизор. Сега отивам да гледам бенсимона и да му се радвам  Mr. GreenСкъп,скъп Бенсимончо  Heart Eyes

Аз пък вчера  получих 3 бели чанти, а бях пуснала и парме и грис и бланк?!
Аман от тия чанти!
Ето ви някои референтни № както ги бях комбиннирала от каталога
6721010 черен пант  медджикстрийт..
4619358 бял пул с щампа   ,,,, това намалено с 20 Е излезе тотал 18 Е ПОДАРЪК  БЯЛА ЧАНТА
...........
3942350 бермудите на адидас , разм. 162/!!!!те са при верт?!/нЕ МИ ДОПАДНАХА ОСОБЕНО
9532900  тривки .Заедно излизат 20Е +БД+ЧАНТА
.......
4646525 Т-ШИРТ -
4424425 пулче
4592760  панталонки .С код за чанта се намаля -20е +БД+ ПАК чанта! обща стойност 18,70Е

Също така да добавя , че кодове за синия сет  намалят 20Е от това
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-et-short-bebe-garcon.aspx? … amp;source=search естествно, като мине 35Е, т.е. по- голямото номерче

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 16:11 от penze

# 522
дайте ми спешно код за розовия сет,че са ми пратили син.

# 523
Nia, пробвай с тези
zzvv7
ly70k
по обяд ми се хващаха, но пуснах поръчка с друг код

Мерси
За жалост не става, може би сумата на shopping prix трябва да е по-висока, моята е 24.99:(

# 524
дайте ми спешно код за розовия сет,че са ми пратили син.

изчисти си кутията

Общи условия

Активация на акаунт