САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 63

• 50 423
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • София
    Ами и тя преди да се зъби да си помисли малко - тук всеки дава на всеки БЕЗПЛАТНО кодове на добра воля, а Ева - на всички! Всеки може да си ползва код с намаление 20 или 30Е в собствената поръчка. От какъв зор ще и плаща на нея 10Е?!  ooooh! За всички вас!  Hug

# 616
мама цоцолана,втората пижама е това
PYJASHORT
Coloris : KAKI
Taille : 102
Ref : 3165019

# 617
Може ли да попитам как да намаля това яке още малко  http://www.laredoute.fr/vente-blouson-capuche-amovible.aspx?prod … rodsize=undefined

опитах от първа страница за есен/зима кодовете, но нищо не става

# 618
Може ли да попитам как да намаля това яке още малко  http://www.laredoute.fr/vente-blouson-capuche-amovible.aspx?productid=324175593&documentid=201210&cssrc=&minipdplinkclicked=picture&originminipdp=undefined&prodcolor=undefined&prodsize=undefined

Допълни сумата до 55 евро (като смяташ якето ненамалено) и ползвай 46515.

Обаче не става... Тедичка, права си, така става   bouquet

# 619
  • София
Може ли да попитам как да намаля това яке още малко  http://www.laredoute.fr/vente-blouson-capuche-amovible.aspx?productid=324175593&documentid=201210&cssrc=&minipdplinkclicked=picture&originminipdp=undefined&prodcolor=undefined&prodsize=undefined

Допълни сумата до 55 евро (като смяташ якето ненамалено) и ползвай 46515

Няма да стане с 46515- той е за нова колекция.
Пробвай с 50121 - 30/55Е и подарък SAC A MAIN SAC CITY. НАМАЛЯВА И PRIX VERT!!! Подаръкът е изчерпан!

Няколко момичета писаха ,че са пуснали поръчки с изчерпан подарък.Само не зная с какво изгодно може да се допълни до 55Е.

Няма друг код за стара колекция  и PRIX VERT.

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 17:56 от tedichka07

# 620

Допълни сумата до 55 евро (като смяташ якето ненамалено) и ползвай 46515.

Обаче не става...

като допълних става с този 50121 - но подаръкът е изчерпан ....... няма ли подобен код?

# 621
# 622
момичета, ако някой има код за зелената играчка и му е свободен, ако може да м го прати ! благодаря Simple Smile)

# 623
  • София
Да споделя, че код 36420 намаля от вече намалени цени   bouquet

# 624
  • Добрич
Имаш регистрация за тихния безплатен каталог, но това важи само за жители на
Франция.Каталогът се получава от най-близкия продавач  на вестници срещу талона и също получаваш код за 30/55Е+БД
НО.... само за жители на Франция  smile3506

# 625
Да споделя, че код 36420 намаля от вече намалени цени   bouquet

При мен не действа  newsm78
има ли специално условие? Ти какво изпробва?

# 626
момичета, трябва ми реф номер на прословутите трифки (зная че ги имаше из темата но не мога да ги открия  Embarassed ) или нещо което да е точно 1евро или 1,50 евро
пробвах с всичко от стр 33, но не ми върши работа...
Благодаря предварително  bouquet
Ето няколко кода,които имам:3990257;3990206;3942384-това са тривки.Можеш да ползваш,аз съм го правила и бели кърпи 50/100-р.н.3941736.
Дано съм била полезна.

# 627
Момичета, този код от първа страница при какви условия работи - XSDZC  W3MJB  MN9NM  -20 о 65 евро от намалената цена, БД и подарък - BOITE DE RANGEMENT GRIS - 2 кутии зa съхранение с прегради в сиво?
Успях да получа един от дадените буквички, но няма нито подарък, нито намаление от намалената цена #Crazy

# 628
Здравейте. Отдавна опитвам да нацеля и аз код за зелената играчка, но уви - попадам само на кодове за сак парме и то дори без безпл. доставка. Ако някой има код за играчката и не му е необходим, ще съм благодарна ако ми го даде. 

# 629
  • София
Момичета, този код от първа страница при какви условия работи - XSDZC  W3MJB  MN9NM  -20 о 65 евро от намалената цена, БД и подарък - BOITE DE RANGEMENT GRIS - 2 кутии зa съхранение с прегради в сиво?
Успях да получа един от дадените буквички, но няма нито подарък, нито намаление от намалената цена #Crazy

Кодовете за кутиите вече на са валидни.
С разместване на буквите може да получиш нов код,с друг подарък и други условия. Peace

Общи условия

Активация на акаунт