Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как протича бременността във Великобритания?
Как мога да регистрирам дете, родено във Великобритания?
Какви са стъпките за регистриране на дете във Великобритания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как протича бременността във Великобритания?
Бременността във Великобритания протича с редица стъпки, включително прием на фолиева киселина, посещения при лекар за определяне на датата на раждане, изследвания и прегледи през различните етапи на бременността. Също така се обсъжда възможността за смяна на болница, ако е необходимо, както и важността на частната застраховка.
-
Как мога да регистрирам дете, родено във Великобритания?
-
Какви са стъпките за регистриране на дете във Великобритания?
-
Как мога да намеря информация за детски легла с чекмеджета отдолу?
-
Какви са препоръките за самоопределяне на децата в контекста на езиковото обучение?

Много ми беше забавно да прочета разказа ти
Ние сигурно ще си ходим юни месец, да си приберем котката, да внесем някой друг данък за Бат Бойко, а и да наобиколим родата ( хич не ми се ще
), за приятелите и хубавото изкарване на открито - това си е друга бира
Ето тук има повече, успех:)

малкия нищо му нямаше, но 2 дни след като ми мина на мен и той каза ще кашли и ще се сополиви. Взех му CalCough, но няма никакъв ефект от него и вече 5ти ден не минава тази кашлица, звънях вчера да му запазя час за GP, но те имаха само за днес и вчера се чухме само по телефона с лекаря и той ми каза, че от родители е чувал, че са много доволни от Бенилин при кашлица. Отидох до Теско аптеката, а там момичето ми се пули и ми вика, че сиропи за кашлица за деца под 6 години нямало
аз и обяснявам и че имам такъв вкъщи и че съм виждала такива където пише 3months+. Тя обаче не била чувала, не ми се занимаваше, отидох до Буутс. Там пък ми казаха, че онази нещо не е разбрала, че сиропи си има, но сменили закона и за деца под 6 години вече не се продавали без рецепта и не ми дадоха.
Ужасно се дразня аз на това положение с ларствата, рецептите и в същото време часове за джи пи все няма като си на зор 

Влязох да честитя и тук рождения ден на Шу.