Великобритания - тема 34 Великденска

• 38 514
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро  bouquet
Магимон,
Честито! Да ви е жива и здрава София и много да се забавлявате заедно Hug  bouquet
zlatnata tolumba,
Направо ми усмихна деня Mr. Green Joy Много ми беше забавно да прочета разказа ти Grinning Ние сигурно ще си ходим юни месец, да си приберем котката, да внесем някой друг данък за Бат Бойко, а и да наобиколим родата ( хич не ми се ще Crazy), за приятелите и хубавото изкарване на открито - това си е друга бира Mr. Green
За футболните фенове - може да ви е интересно- онзи ден открих, че има някакъв код на гърба на бележката от банкомата, праща се смс и се участва за билети Sunglasses Ето тук има повече, успех:)
http://www.sponsorship.barclays.co.uk/football/ticket-office/terms.html
Хубав и слънчев ден Hug

# 556
  • Bristol
Още нови бебета! Magimon, честито! Здрава, красива и с късмет да расте София  Heart Eyes
Толумба, ти що не взе аланглето с теб! Знаеш ли колко интересно щеше да му е! Аз гледах едно шоу скоро по ТВто и там един шотландец разправяше за престоя си в България и как купил кон по погрешка  Laughing Другият отбор трябваше да познае дали е истина историята му или не. Твърдо бяха убедени, че си е измислил събитията, но излезе, че наистина му се е случило в България  Mr. Green От моя гледна точка нашата Родина е интересна дестинация за почивка, но не почивка от тип ол инклузив Wink  Twisted Evil
А ние си имаме нов член на семейството, Фреди, на 20 седмици, Dwarf Lop. Осиновихме си го от магазина Pets at Home. Аз точно тази порода заек не я исках, плюс че исках да е от частник заека, а не роден и гледан в магазина. Обаче като го видяхме и всички бяхме, ооооо  Heart Eyes Даже мъжът ми, който каза, че не иска да има нищо общо с идеята за домашно животно, предложи да разчисти шеда и да пренесем там къщичката до май месец  Laughing Та сега си имам едно "бебе". Внимаваме да не го стресираме, да не му е много топло или студено, а от утре започвам захранване с нормална храна. Дори в двора не трябва да го пускаме за една седмица, да не вземе да захрупа свежа тревичка   Crazy
eva_82, не се притеснявай, те се събират много ваучери в училището и наистина успяват да купят с тях разни неща. Но тези от Теско са тематични, не могат парите да се ползват за каквото си искаш. Една година си спомням бяха за спортни принадлежности, тази година не знам каква е тематиката.
Дорет, застраховката не покрива ли щетите на училището или са били пропуснали да направят такава?

# 557
Толумба, голям талант си   bouquet

# 558
  • Лондон
Аз съм я признала отдавна Joy Joy Joy

Как си, приятелче, оцеля ли до края, кацна ли?

Аз да споделя...тази държава когато изгрее слънце, много се променя, и в двете посоки... Много хубаво наоколо днес.... обаче народът полудя, като са почнали с едни бири от 10 сутринта Rolling Eyes Не че не съм им свикнала, но все ми се вижда прекалено...

Хубава неделя на всички, дано да може да се радваме още малко на слънцето...

# 559
Хахахаха наистина.  Grinning Някой друг няма ли 82 ?  Mr. Green

Oshte edin nabor 82   Simple Smile

# 560
някой да е чувал за смяна на закона относно продаването на сиропи за кашлица за деца под 6 години ????
Аз бях близо 2 седмици болна - някакъв гаден грип Sad малкия нищо му нямаше, но 2 дни след като ми мина на мен и той каза ще кашли и ще се сополиви. Взех му CalCough, но няма никакъв ефект от него и вече 5ти ден не минава тази кашлица, звънях вчера да му запазя час за GP, но те имаха само за днес и вчера се чухме само по телефона с лекаря и той ми каза, че от родители е чувал, че са много доволни от Бенилин при кашлица. Отидох до Теско аптеката, а там момичето ми се пули и ми вика, че сиропи за кашлица за деца под 6 години нямало  newsm78  аз и обяснявам и че имам такъв вкъщи и че съм виждала такива където пише 3months+. Тя обаче не била чувала, не ми се занимаваше, отидох до Буутс. Там пък ми казаха, че онази нещо не е разбрала, че сиропи си има, но сменили закона и за деца под 6 години вече не се продавали без рецепта и не ми дадоха.
Та се обличаме да ходим до GP-то след малко, но ми стана странно това със сиропите, а аз нищо такова за такъв нов закон не съм чула и явно и моето GP също ... странно

# 561
Да, да вярно е това за сиропите. И аз исках да взема на малкият и ми казаха в аптеката същото което и на теб. То скоро и за аспирин ще трябва май рецепта тук  Tired Ужасно се дразня аз на това положение с ларствата, рецептите и в същото време часове за джи пи все няма като си на зор  Outta Joint

Сега от Бг ще се върна пак с 1 куфар с лекарства, то се е видяло!

# 562
Здравейте дами! Извиявам се, че нахълтвам в темата с въпрос, но ви чета обстойно и по коментарите разбрах, че класирането за училищата вече е завършило. Как стоят нещата обаче ако документите за кандидатстване на са подадени на време (разбирайте все още не са), а е желателно детето да тръгне на училище през септември? Става въпрос за дете което ще е на 6 г. тогава.
Благодаря предварително!

# 563
Хахахаха наистина.  Grinning Някой друг няма ли 82 ?  Mr. Green

Oshte edin nabor 82   Simple Smile

Супер.   bouquet И май всички сме в един район. И това ако не е съвпадение... Mr. Green

# 564
Минавам само да кажа Добро Утро на всички времето е невероятно поне в нашия край и не сме се спирали нали и баба е на гости от БГ та такъв живот си живее с мъжлето не е истина  Blush
Не можах да изчета всичко назад но останах с впечатлението че е нараснала бройката на новородените така че честито на рождениците също а на тези които са на отпускарска вълна приятно изкарване   bouquet

# 565
  • Bristol
Днес специални поздрави и тук на Шу, честити рожден ден! Много здраве, късмет, любов и по-малко проблеми  newsm51

bebolinka82, подавате документите и детето се записва в най-близкото училище, където са останали свободни места. Не се притеснявай, няма да остане без училище, но може да не е това, което ти би искала да посещава или да трябва малко повече да пътувате до училище.
ev, така е. Официалното становище е, че няма доказателство научно, че сиропите съществено помагат при кашлицата, обаче това, че съдържат кодеин е проблем, особено при децата. Затова и се въведоха тези по-строги мерки. Много е вероятно и на доктор ако отидеш, да не ти предпише сироп за кашлица.
tzvetak, и аз това забелязах, блесне ли слънцето и тълпите народ излизат. В центъра на Бристол вечер става доста опасно за шофиране, защото народа излязъл да отпуска, въобще не го интересува по улица ли ходи или по тротоара. Все едно съм на някой оживен морски курорт  Crazy

Някой ходил ли е да гледа мюзикъла We Will Rock You. Пак ще минава през Бристол и се чудя, дали си заслужава да взема билетчета  Thinking

# 566
Merry мисля, че laskova питаше за записване в училище, но мерси все пак.  Wink Ще ми е полезно за по-нататък.  Laughing

п.п. Ох каква съм... ooooh! Влязох да честитя и тук рождения ден на Шу.   bouquet

# 567
tzvetak е рожденничка днес. Да си жива и здрава е най-важното..
Ти каквото си наумиш го постигаш, затова мечтай смело  Heart Eyes

Поздрави и на Шу-много щастие и радост и в нейната пълна къща   bouquet

В самолета не уцелих варненските лели, тръгнали да гледат внучета,
но пък вече знам всички местни кримки, а Багера ми е пръв приятел.

Навън е приказно.. Аз съм зарината с пране  Tired

# 568
  • Лондон
Мерси... разкри ме...

Искам и аз да честитя празникът на Шу, да си жива и здрава! Искаше ми се да кажа "наборът Шу", но не мога Rolling Eyes

# 569
tzvetak честит рожден ден, желая много здраве и усмивки  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт