КЪДЕ държите дрехи носени само по веднъж ?

• 49 906
  • 840
  •   1
Отговори
# 270
За мен, вманиачаването говори за липси в други области. Все пак, кундалини трябва да се влага в нещо, иначе ще ти гръмнат чакрите.  Mr. Green

# 271
И при покривките питах, и тук ще питам - кога успявате да изгладите
2-те перални дневно? Или и вие знаете тайните магазини за вълшебни
дрехи, които не се мачкат след пране и сушене?

Въпрос на организация и на финансови възможности също.
Можеш да се организираш,или да си вземеш домашна помощница,или както е в моя случай-да се занимаваш със себе си и детето си по цял ден,тоест да имаш пресвободно време за всичко.

# 272
Освен и тук да помоля за адреси на магазините с вълшебни дрехи.
Айде, да кажем, че чаршафите мога някак да преглътна, че не са
гладени (трудно, трудно, но преглъщам), но ми трябват памучни
блузи и ризи, панталони и подобни всякакви дрехи. Моля ви  Praynig

# 273
И при покривките питах, и тук ще питам - кога успявате да изгладите
2-те перални дневно? Или и вие знаете тайните магазини за вълшебни
дрехи, които не се мачкат след пране и сушене?

Какво толкова имаш за гладене?
За покривките  - имам преса, но не винаги ги гладя.

# 274

Косата отделя себум всеки ден и се омазнява зловещо, ако си я свикнал да я миеш всеки ден. Ако я миеш на 3 дни, тя ще е мазна на третия ден и не по рано.
Ако твоят себум смърди и косата ти е мазна, защото си пропуснала да я измиеш 1 ден, далеч не при всички е така.

Същото е и с кожата. Добре, че много хора преодоляха тази вековна  истина.

# 275
Освен и тук да помоля за адреси на магазините с вълшебни дрехи.

Ами,аз си намерих вълшебен мъж,който така да се каже,ми купи времето,така че за магазини не мога да ти помогна.

Жалко,че от темата излиза,че ти трябва чудо,за да бъдеш чист Tired
Ама и аз като гледам тук и навън за к'во става дума,май наистина има нужда от вълшебна пръчица.
Навиците се изграждат лесно,но се променят много трудно!

# 276
Яснооо, нямате инфо за магазини за вълшебни дрехи.

Трещи, как какво имам да гладя. Дрехи, по един-два
ката дневно за трима души.

# 277
  • София - Рим и обратно

Кожата ми не се проскубва и не цъфти по краищата като метла, като я мия всеки ден. Така че сравнението е неуместно. Освен това съществуват хидратиращи лосиони за тяло, които неутрализират изсушаването и прекомерното омазняване впоследствие.

# 278

Освен това съществуват хидратиращи лосиони за тяло, които неутрализират изсушаването и прекомерното омазняване впоследствие.

Както и балсами и серуми(кристали,например)за коса,които са ти в помощ,ако не искаш да ходиш с мазни корени и запушен и зле миришещ скалп.

П.П.Имам страхотна коса,която поддържам с подстригване на връхчета всеки месец и разбира се с къпане(от честите).

# 279
  • Boston, MA
Ставате като американците егати. Сакън да не замирише на нещо естествено. То затова всички модерни парфюми миришат на омекотители и на ароматизатори за стая.

Аз пък много обичам миризма на тяло и на сън. Затова ползвам бабешки аромати.

# 280
Какъв себум, какъв епидермис, какво вмирисване, за какво иде реч тук изобщо?! Чете човек, чете, и остава с впечатление, че някои хора сякаш се гнусят от човешката си същност. Колкото и да перете, колкото и да омекотявате, гладите и стерилизирате, ако ще и с белина да се заливате рано отзарана, тялото ще продължи да отделя миризми, течности, клетки, косми и прочее "нечистотии". Телата на околните - също.  Mr. Green Аз разбирам хигиенните съображения, и за мен чистотата е особено важна, но да се опитвам да инсценирам вътрешния вакуум на Байконур, айде холан... Ама миришел бил някой на вчерашни дрехи, Боже, друг пък имал пърхут връз якичката... ми секс как правите, мили дами, с толкоз много гнъсни секреции? Или тичате ужасено с омотаните чаршафи, белки спрете Овреме вонята?  Mr. Green

Извинявам се предварително, не искам да съм язвителна, но ми е трудно. Разберете ме. Сигурно сте гледали онази серийка на "Приятели" с Чандлър, дето трябваше да си мълчи, завалията. Е, така се чувствам и аз сега, след всички тези хигиенизации, пранета, ароматизирани ютии и ежедневно сменяни калъфи. Простете ме, моля, не съм зла по природа  Grinning

# 281
Яснооо, нямате инфо за магазини за вълшебни дрехи.

Трещи, как какво имам да гладя. Дрехи, по един-два
ката дневно за трима души.

Ти си от вманиачените, обсебени. Два ката за седмицата. Дънки, фанелки, пуловери, суичъри не се гладят.   По-сериозните дрехи се дават на химическо - там ги гладят добре.

# 282
Въпрос на организация и на финансови възможности също.
Можеш да се организираш,или да си вземеш домашна помощница,или както е в моя случай-да се занимаваш със себе си и детето си по цял ден,тоест да имаш пресвободно време за всичко.

Мда, страшна себереализация е това - с ютията и парцала. Благодаря, предпочитам да си ходя мръсна (разбирай, некъпана и непрана цял ден).  Peace
Миенето на косата всеки ден може да си го позволи човек, който не държи особено на прическата си, или обратното - има фризьор под ръка за ежедневен сешоар. Аз лично не искам да ходя с разплетена дамаджана на раменете си, та ми се налага да си нося себума  hahaha по няколко дни, докато сколасам да стигна до фризьорката ми.

crazy chick, кефиш ме максимално!  Laughing Hug
Радвам се да те видя отново тук!
Брей, скоро не се бях вясвала насам, все същото си е.  Laughing

# 283
Добре де, откъде купувате дънки, които не искат гладене?
А, Трещи, аз си признах чистосърдечно, че не пера всеки
ден, но ми стана любопитно все пак, прощавайте.

# 284
Миенето на косата всеки ден може да си го позволи човек, който не държи особено на прическата си, или обратното - има фризьор под ръка за ежедневен сешоар. Аз лично не искам да ходя с разплетена дамаджана на раменете си, та ми се налага да си нося себума  hahaha по няколко дни, докато сколасам да стигна до фризьорката ми.

Въпрос на приоритети. на фризьор ходя 2 пъти в годината, но предпочитам чиста коса пред изрядна прическа.

Общи условия

Активация на акаунт