Тема Незабравима (Unutulmaz) 175

• 39 195
  • 760
  •   1
Отговори
# 435

Малииииииииии, как си я гледа! Сякаш ще я изследва! hahaha А захвата му е все едно докосва нещо крехко и чупливо - нищо общо с Харун! newsm78
Как я гледа,как я е прегърнал....пък после ще ми обяснява,че нищо нямало между тях  Crossing Arms Все едно има кой да му вярва  hahaha

# 436
  • Русе

Има още "бели" снимки.

Верно Вени...Тук май показваше на Айлин Арасъл, как да стегне дупето си...Зад кадър, разбира се.. hahaha
Съвсем забравих за това! hahaha Да минем и ние на курс, че както сме заседнали пред компютрите и захласнали по него, ни е длъжник минимум по 10 урока!

Ще се отчая момчето ако ни види....Пък дали ще ни и повярва колко време сме прекарали пред РС-тата си  Rolling Eyes Rolling Eyes
На мен поне ще повярва! hahaha Като ме види как преливам...ще удвои уроците! hahaha Мислете му вие, фиданките! smile3534

# 437
# 438
  • Русе
Защо не ми излиза подписа като картинка? newsm45

# 439
           Добро  утро и от мен Незабравими , днес съм малко ранобудна , но ще пътувам .
Вече е сирни заговезни - Денят е известен още и като „Неделя на Всеопрощението“ или просто „Прошка“. На този ден според църковният канон се четат Христовите думи: "Ако не простите на човеците съгрешенията им и вашият небесен Отец няма да прости съгрешенията ви". На Сирни Заговезни близки и познати се опрощават помежду си. Прошката си вземат по-млади от по-стари, деца от родители, младоженци от кумове с думите Прощавай отговора обикновено е Простено да ти е от мене и от Бога"

И аз да поискам своето "Прощавайте " , ако някого съм нагрубила или обидила , моля да ми бъде простено  newsm03 newsm03 newsm03

Боб, Дани страхотни стихове сте творили  newsm51 newsm51 newsm51

Миленче безценна  си , толкова преводи , браво мила  newsm51 newsm51

на всички ,приятно изкарване на празника момичета и момчета  smile3503
Простено да ти е!

# 440
  • София

Има още "бели" снимки.

Верно Вени...Тук май показваше на Айлин Арасъл, как да стегне дупето си...Зад кадър, разбира се.. hahaha
Съвсем забравих за това! hahaha Да минем и ние на курс, че както сме заседнали пред компютрите и захласнали по него, ни е длъжник минимум по 10 урока!

Ще се отчая момчето ако ни види....Пък дали ще ни и повярва колко време сме прекарали пред РС-тата си  Rolling Eyes Rolling Eyes
На мен поне ще повярва! hahaha Като ме види как преливам...ще удвои уроците! hahaha Мислете му вие, фиданките! smile3534

# 441
Добро утро компания Hug
Огромни благодарности на Милена за преводите  newsm51
Отново красиви стихове и оформления  newsm51 newsm51 newsm51

В денят за прошка,нека си простим,ако някой е обидил другия...простете и на мен,ако с нещо съм засегнала някой   bouquet

Днес сигурно ще пуснат някоя и друга снимчица,та ужаса да е пълен преди фрагманите утре  ooooh!
Желая ви приятен ден   bouquet

И да се почерпим в духа на празника

Простена си!

# 442
# 443
Дами, по едно питие...

# 444
# 445
Защо не ми излиза подписа като картинка? newsm45
Трябва да сложиш img със скобите,все е дно постваш картинка.

# 446
# 447
# 448
# 449
Ай ай...какви снимки  smile3555 smile3555 smile3555

Общи условия

Активация на акаунт