Израел 53

• 41 366
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • Някъде там...
Жива, здрава и корава  Mr. Green Просто не остана време вчера да се отчета, извинете ме  Hug
Пондрелник ида  Mr. Green само кажете кога  Peace С Мента си говорихме за Бг ресторанта в Яфо, ако всички ви устройва можем вие да хапнете а аз да се наплюскам доволно  Mr. Green Ако не ви устройва измислете вие къде ама не забравяйте, че съм от село и идвам за малко  Joy Ще звънна и на Елинда да се уговорим и с нея  Peace Чакам уговорката  Hug
Вторник съм сефте на доктор  Blush Няма да мра не се притеснявайте, аз съм джедааааааааааай  Mr. Green

И последно да се похваля, ядох мммммм сладко от патладжани (забравих да снимам извинете ме) Беше вкусно, препоръчвам ви го  Peace (като сладко от смокини е, приготвено е от цели мини патладжани)

Няма да пожелавам все още розови нощи, щото ще чакам да пишете  Mr. Green

# 511
  • София
Мента, да, точно атанахи. Беше много приятно миналия път, но отидохме примерно час-два преди да затворят и гонихме последния автобус. Или по-точно изпуснахме нашия последен автобус, който да ни отведе директно до тахана мерказит и с един парси се качихме на друг, с който обиколихме половин йерусалим. По средата той и мъжът ми се сетиха, че трябва да се молят минха та слязохме в някакъв квартал и персийчето ни заведе до някаква синагога където я свършиха тая работа. От там на друг автобус, който ни отведе до Котела (квартирата ни беше пак в Стария град, на 2 мин. от Котела, като е гарга - да е рошава).  Та този път сме се наканили да отделим цял ден на забавления с животни, това тук няма как да го направим, тъй като софийското зоо е пълна скръб!  ooooh!

Авива, ти нямаш ли ми ФБ? Аз от миналото посещение съм качила доста снимки. Сега ще си вземем "големия" фотоапарат, така че се очакват даже повече. Обожавам да снимам  Party

А пък аз да се похваля, до сега бяхме на гости и ядохме ... хммм .. пак у забравих името ... махле..-нещо си, поле подсетете ме. Едно такова като палачинки, ама не точно.  Хрупкавко и ужасно вкусно! Направо "цацот легабот"  Mr. Green

и едно въпросче - как е манастир на иврит?  newsm78

# 512
  • Някъде там...
минзар- מינזר
А единственото което се сещам като палачинка е муфлета ама не е хрупкаво  Rolling Eyes

# 513

Леле, за малко да пропусна цяла страница...

Тали -голямо благодаря за съветите за рани!  bouquet  Дано да не се налага.Но е добре да знам колкото се може повече по темата...

Дядо Хаджи, какво имаш предвид като казваш туристическа агенция - за пътуването БГ-Израел или агенция, която да организира екскурзията вътре в страната?

Илче, страхотна програма имате!Пожелавам ви една прекрасна почивка!

Ха-ха! ЕЕЕ, Ментуш, много оригинална покана! Браво!Не съм виждала такава досега! Значи при бабата и дядота, а? Хм... Wink

Мимкис, освободих си пощата.

Бубе, аз съм ЗА.Само , че за кой ресторант става въпрос? За 'Витоша' ли?

Дано не пропуснах нещо...

# 514
  • Някъде там...
Да беееееееее, заета с мене си забравих да кажа, че поканата е мнооооогооооооо готска и че се чувствам поканена  Mr. Green баба и дядо нека чакат и мен  Crazy

Червеничко, ами за Витоша си говорихме с Мента... Тя каза, че на теб ти е близо, на Ели ще и е близо а за Дани си нямам и идея, аз незнам тя изобщо дали ще е в Израел  Rolling Eyes
Мимкис, ти няма ли как да дойдеш? Знам, че ще ти е много трудно по влаковете с малкия (сигурно невъзможно) ама да попитам аз...

Чувала съм за някаква агенция в Тел Авив, която организира екскурзии с екскурзовод на български език  Peace В случай, че не излезе нещо аз мога да изнамеря номера им  Peace

# 515
Чувала съм за някаква агенция в Тел Авив, която организира екскурзии с екскурзовод на български език  Peace В случай, че не излезе нещо аз мога да изнамеря номера им  Peace

Абе то и аз чух, но си остана само слух...
Когато сестра ми бяха тук, с още 15 човека техни приятели, им организирахме вътрешни екскурзии от Барон Турс.Останаха много доволни.Е, не беше на български, за съжаление.А на руски. Ама какво да се прави.

Може би сега вече има някоя нова фирма, знам ли...Но нека все пак дядо Хаджи да каже какво точно го интересува.

Бубе, Ментуш, -'Витоша' е супер. По моята класация, мешаната скара там е най-добра. Laughing Heart Eyes

# 516
  • Някъде там...
Ами вие като заети майки решете някакъв час за да тръгна да издирвам влак   Peace
Адашката дали работи в тукашния Барон? Може би тя ще има някакво инфо  Rolling Eyes

Време е за розови нощи  luvbed

# 517
Момичета, в йом ришон май е йом а-зикарон... newsm78  Aко е така, то нищо няма да работи... Thinking И ако ще работи- не знам до колко часа...

# 518
  • Някъде там...
Ние говорим за шани  Peace

А добро утро и хубав ден ви пожелавам  Hug

# 519
  Бубе, не ме брой мен Peace Нямам нито свестен слинг, нито кой да ме закара до гарата, а и влака, с който по принцип пътувам все става известен с нещо по новините Confused
   Вероятно има фирма, която предлага ексукурзии и на български Thinking, аз обаче не съм чувала нищо Rolling Eyes
   Menta, поканата е супер Simple Smile
   Хубав ден ви желая Hug

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 10:31 от mimkis

# 520
Бокер!
Аз също мога бързо и лесно да се предвижа до Витошата. Йом шени е точно йом азикарон. Но предполагам, че ще работи без музика. Мога да вдигна телефон да проверя, ако решим.
Бубе, адашката ти вече не е в Барон. И Барон и Балканим са фирми на български евреи. В Яфо офисите им са един до друг. Работят много българки. В Балканим работи една Мириам тя организираше екскурзии на бг език, но не знам дали още го прави.

Илка, да не е малауах  chef и ние много го обичаме.

Мунтуш, поканата е много идейна и различна  Grinning.

# 521
  • T"A
Пиша ви на крак...

Йом азикарон лешоа е йом шени  Peace

Мерси за обратната връзка за поканата, ние я ороменихме малко, но крайният вариант още не е готов, пак ще ви питам  Hug

Иначе, признавам си, пътуването до Витоша леко ме притеснява, защото ще се събере много време на малкия да е вързан на едно място, което не му е типично...  Crazy Максимум, ще кача Борянчето на рейса, а вие ще я посрещнете  Peace

П.С. Е, ние с Тали Дан все едно се наговаряме, все дублираме инфо  Laughing

# 522
  • Пловдив
Дядо Хаджи
Офис на Барон турс има в София   на Стамболийски / на входа на еврейския дом /
Екскурзовод ли търсиш или организирана екскурзия ?
Ако е само екскурзовод , мога да питам ,     Peace

За рани като говорихте ..има нещо, което много ценя и винаги поръчвам да ми донесат Алое Вера - гел.
 То май го ползвам и за много други неща ...изгаряне, афти , пъпки ... поне ако не помогне, не вреди  Mr. Green

# 523
Ментуш, по мои наблюдения в превозни средства малчовците принципно се кротват, но ти си познаваш Ментолчо и ако мислиш, че ще ви е трудно да пътувате до там мисля, че е по- добре да преместим мястото на срещата, където ще ви е удобно  Peace.

# 524
  Момичета, един въпрос. На майка ми са и дали БГ акта за ражадне на малкия въз основа на израелския, който е с 2 имена и българския е също с две. Проблем ли е, че е е с две newsm78 Не мога да намеря закона Thinking

Общи условия

Активация на акаунт