Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXVI

• 48 940
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Хайде и аз с една добра дума за Love and other drugs...всъщност няколко добри думи:
1. изключително се забавлявах с откровената пародия на "обучението" в Pfizer и американската представа за продажбите /вече не само амриканска/
2. този филм много ми напомни добрите стари романтични филми като "Да умреш млад" и т.н. , а и Ан Хатауей незнам защо в моменти ми приличаше на Дж. Робъртс
3. Препоръчвам - доза любов никога не е излишна   bouquet
Абсолютно заставам зад това мнеие,мислех си същото по време и след филма.

# 196
А откъде гледахте Love and other drugs?

Иначе не видях дали сте коментирали Blue Valentine - на мен ми хареса. Много истински, почти документален, а Райън Гослинг просто е... Райън Гослинг  Heart Eyes

Ето го: http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=250285&hit=1

# 197
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мили, доста го коментирахме в предната тема, лично на мен това ми е филмът-фаворит за изминалата година Simple Smile

# 198
Иначе не видях дали сте коментирали Blue Valentine - на мен ми хареса. Много истински, почти документален, а Райън Гослинг просто е... Райън Гослинг 
Точно него гледах онзи ден, не ми се пишеше нещо... хареса ми. Много тъжен. Всички филми за отиващата си любов ме натъжават
   Не бях съгласна с героинята, обаче. Не ѝ разбрах драмата. Абсолютно неадекватна, че и неблагодарна ми стоеше. Провокира агресия в мен. Исках да си надяна Док Мартенс-а и да ѝ откъртя мандибулата...

# 199
  • Ænima/Albuquerque
   Не бях съгласна с героинята, обаче. Не ѝ разбрах драмата. Абсолютно неадекватна, че и неблагодарна ми стоеше. Провокира агресия в мен. Исках да си надяна Док Мартенс-а и да ѝ откъртя мандибулата...

И аз така.  Peace
Хареса ми филма иначе.

# 200
Тина, и аз бях така, много гадна малка к...а се оказа, а в допълнение и Мишел Уилямс ме дразни, та двата ефекта се комбинираха.

# 201
  • Ænima/Albuquerque
Тина, и аз бях така, много гадна малка к...а се оказа, а в допълнение и Мишел Уилямс ме дразни, та двата ефекта се комбинираха.

Реших да не споменавам, че Уилиамс ми е безкрайно неприятна, с цел да избегна евентуални предубеждения. Mr. Green

# 202
  • Варна/Лондон
Добре, убедихте ме, почвам го. Laughing

# 203
  • София
А субтитри откъде изтеглихте?Или го гледахте без?

# 204
# 205
  • София
Ее,много благодаря!

# 206
Мили, доста го коментирахме в предната тема, лично на мен това ми е филмът-фаворит за изминалата година Simple Smile

Извинявам се, нямам време да следя всичко, простете  Blush

И аз така.  Peace
Хареса ми филма иначе.

Ох, мисля, че никой, който не е бил на нейно място, не би могъл да я разбере или хареса. Уви аз я разбрах, съжалих и харесах. Което е тъжно, защото съм го изпитвала и това е по-лошо дори от онова, което нейният съпруг изпитваше. Така мисля... от моята си камбанария   bouquet

# 207
Не те упреквам, насочвам те, ако искаш да потърсиш какво сме коментирали за филма  Hug.
Иначе донякъде разбирам героинята, не е лесно да градиш семейство с мъж, който не иска да се развива и прогресира. Но тя беше студена, заядлива и неблагодарна, може и да беше прост бояджия, но той обожаваше и се грижеше префектно за дете, което дори не беше негово...

# 208
Не, дори не става въпрос за това, че той беше бояджия и не желаеше да се развива. Ставаше въпрос за това, че любовта - толкова безспорна, толкова непробиваема на вид, си отива и се озоваваш в етап от живота, когато съществото, което е било целия ти свят, те дразни, ти самата не можеш да се понесеш и си агресивна, зла и непонятна и за себе си, защото дори нямаш представа как и кога си загубила онова "себе си", което е обичало и е било благородно, нежно, всепрощаващо.
Не, не ме дразнеше героинята, ужасно ми беше тежко за нея. Била съм там, както казах.

# 209
  • Ænima/Albuquerque
Но тя беше студена, заядлива и неблагодарна, може и да беше прост бояджия, но той обожаваше и се грижеше префектно за дете, което дори не беше негово...

Peace
В бяло:

Тя никога не го е обичала, видя в него спасението от скапания си живот, а развитието на брака им беше абсолютно логично.
Според мен, не искаше от него да се развива, искаше да го моделира така, както би могла да го обикне.

Той вече е друго нещо, там беше истинската любов!
Към човек, който никога не е бил твой - невъзможната любов и смятам, че той го знаеше.

Общи условия

Активация на акаунт