Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXVI

• 48 837
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Бих искала да ви препоръчам и то горещо таз годишния носител на Оскар за чуждоезичен филм -In a better world на талантливата Сузане Биер. Рядко се появяват такива филми, и все по-рядко достигат до нас /да живее Замунда/. Филм за който продължаваш да мислиш дни след като си го изгледал, теми,които докосват много твои мисли и страхове, които не искаш да виждаш. Майсторска операторска работа - внимание в/у детайла, цветовете, кадрирането, прекрасно изпълнение на децата-актьори, нищо в повече, нищо по-малко. Филм, който за пореден път доказва защо трябва да акцентираме в/у европейското кино в нашата кинопрограма.
Желая ви успешна киноседмица!

# 406
  • Belgium
Довечера е прожекцията на Love.net за партньори и специални гости и съм канена.  Peace

# 407

Довечера е прожекцията на Love.net за партньори и специални гости и съм канена.  Peace

ТИ си Атанас Тасев, признай си!

# 408
  • Belgium
Нещо не схванах шегата  Laughing

# 409
   Исках да кажа Атанас Свиленов. 
  Отдавна се бъзикаме, че в темата пишат видни български кинокритици от миналия век.

# 410
  • Belgium
 Joy Joy

Как ме разкри  Laughing

# 411
  Ще чакаме отзиви утре Simple Smile

# 412
На мен пък Last Night страшно ми хареса. Беше ми достатъчен, ако мога така да се изразя. Беше ми премерен. И в същото време остана у мен за по-дълго от обичайните филми. Играта, режисурата, сценария - лека и съвършена амалгама от емоции и добре преценени киноелементи. Той е от филмите, над които оставаш да разсъждаваш, да вкусваш, искаш да го правиш, харесва ти. Удоволствието е много по-дълго от времетраенето на самия продукт.

Иначе се връщам от премиерата на Love.net, но не мога да бъда полезна, понеже нямах възможност да гледам самия филм. Колкото до светската страна на премиерата - прекрасни и елегантни актьори си имаме, да му се не види!  Laughing Peace

# 413
прекрасни и елегантни актьори си имаме, да му се не види!  Laughing Peace

Тук няма съмнение  Sunglasses

# 414
  • Варна
На мен пък Last Night страшно ми хареса. Беше ми достатъчен, ако мога така да се изразя. Беше ми премерен. И в същото време остана у мен за по-дълго от обичайните филми. Играта, режисурата, сценария - лека и съвършена амалгама от емоции и добре преценени киноелементи. Той е от филмите, над които оставаш да разсъждаваш, да вкусваш, искаш да го правиш, харесва ти. Удоволствието е много по-дълго от времетраенето на самия продукт.

Иначе се връщам от премиерата на Love.net, но не мога да бъда полезна, понеже нямах възможност да гледам самия филм. Колкото до светската страна на премиерата - прекрасни и елегантни актьори си имаме, да му се не види!  Laughing Peace

Съгласна съм! Peace И на мен ми хареса много, гледах го снощи, още повече че се припознах в някоя от ролите....гледайте го Simple Smile

# 415
Все по-рядко пиша във форума, въпреки че съм от ветераните тук. Затова пък редовно надзъртам в "Кино и телевизия" и особено в тази тема. Simple Smile

По препоръка на приятел ми попадна израелският Five Hours from Paris/Hamesh Shaot me Pariz. Противно на очакването ми за сериозен, тежък филм, бях приятно изненадана от сладкудомно разказаната с елегантно чувство за хумор история, колкото романтична, толкова и съвсем житейска, от умилително чаровните герои и топлото, позитивно усещане, което остава след финала.  Горещо го препоръчвам!

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 18:46 от Спаска

# 416
  • София
Love.Net - когато го изгледахме с мъжа ми снощи и той ме попита как ми се видя - първото, което казах беше "е*ати чалга филма".
започва някак много...евтино...и за съжаление макар да набира някаква що-годе инерция до края чувството у мен остана.

как да напиша щадящ коментар, не знам. поне няма как да се притеснява някой, че мога нещо да издам, защото то няма какво - сюжета страда от празна логорея.

кофти сценаристи, плоски диалози, тъпи шеги, смотани актьори с ужасна дикция и много, мноого цици.

сядам в салона, почва филма и каква е първата ми реакция - започвам да се оглеждам дали някъде не са се наредили актьорите с микрофони в ръка и да правят дублаж на онея там на екрана...такъв типичен рецитал, същото старо театралничене и фалшивост.

хареса ли ми някой? хареса ми Христо Шопов и това трябва да се отбележи - човека си личи, че не е "джиберясвал" в нашите "кино-среди" и браво за това.

Захари Бахаров отново абсолютно мучащ и претупващ изреченията. жалко, щото ако имаше два-три свежи лафа в тоя филм, то бяха негови, ама ги изговори като първия човек...
що тея хора като искат добър и хубав актьор не бяха взели Юлиан Вергов, а тоя плешимир?! да го раздава хай и секси и...да се вживява на Брад Пит.

жените направо не ми се коментират...аз хич не съм в час със "стъклените домове" и "любовите забранени" , ама тази дама, която игра съпругата на Христо Шопов се справи и не ме подразни почти през цялото време, но останалите..ауу, особено онази жълтозъбата руса стара чанта с баритоновия глас, която имаше 14-годишна дъщеря /също изкл. бездарна/... повече никога няма да кажа лоша дума за Камерън Диаз Laughing

въобще такива филми не се ли правеха преди 30 години в Щатите като никога не са били с претенции за второкласно кино дори и при все това едва ли чак толкова навиращи ти отблъскващ секс и целулит в лицето.

също да не забравя и така отявлената реклама, ми то нямаше кадър, който да не почне с лаптоп на Vaio в някой от цветовата му гама и едва след това фокус към муцуната, която седи зад него...към 50-тина пъти във филма. за сайта Гепи ме, Нес-кафето и уискито да не ви разправям. хубу, де...пари ви трябват. ама чак пък толкова?! и като са ви ги дали тея пари що не наехте по-читави сценаристи и актьори?

имаше разни копи-пейст идеи  с англо-говорящи, които имаха успех в "Мисия Лондон", ама тц...не им се е получило тук.
изобщо "Мисия Лондон" ми върна точно преди една година надеждите, че бг кино може и да има почва...и макар да не е филм-шедьовър, то поне имаше сатира, имаше хумор, ще те накара да се позасмееш. сега обаче разбирам, че ако не мелодраматизираме, че сме бедни и съсипани от комунизъм, то залитаме към чалгата и кича във всяко едно отношение.

# 417
Aurora, взе ми думите от клавиатурата ... Изчетох доста положителни коментари и се зачудих един и същи филм ли сме гледали.

Христо Шопов и Лилия Маравиля бяха единствените свежи лица във филма, онази дребната беше толкова дразнеща, не ми се коментира просто.

Лошо копие на Love actually Sad

# 418
  • In The Middle Of Nowhere
Цитат
жените направо не ми се коментират...аз хич не съм в час със "стъклените домове" и "любовите забранени" , ама тази дама, която игра съпругата на Христо Шопов се справи и не ме подразни почти през цялото време, но останалите..ауу, особено онази жълтозъбата руса стара чанта с баритоновия глас, която имаше 14-годишна дъщеря /също изкл. бездарна/... повече никога няма да кажа лоша дума за Камерън Диаз Laughing

А кои са тези две актриси  Thinking?

# 419

Общи условия

Активация на акаунт