Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXVI

• 48 154
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • Toronto
За екзорсистите - моите препоръки са за Стигмата и Дяволът в Емили Роуз - за мен най-добрите представители на жанра.
Дяволът в Емили Роуз - след като го гледах този филм, половин година се събуждах в 3 посред нощ и се ослушвах със страх tooth Ако са ви по-слаби нервите, НЕ го гледайте!

# 571
  • In The Middle Of Nowhere
tuparowa, оставям на страна какъв въпрос повдига филма, говоря с оглед на похватите и спец ефекти използвани в него. И ако трябва да съм честна имаше 2-3 стряскащи моменти един, от които е онзи със ръката. Не ми казвай, че идеята не е поне малко да стресне по-нежните души, а и в имдб е даден и като хорър, какво като е по действителен случай.

А 'Дяволът в Емили Роуз' на мен ми беше изключително безинтересен и на-малкото плашещ.

# 572
  • Toronto
angeles, за мен пък е по-важно съдържанието на филма и точно какви въпроси предизвиква, отколкото похватите и специалните ефекти. Специално за този филм. Ама затова хората сме различни - едни вижда едно, друг друго, в което няма нищо лошо. Hug Аз иначе изобщо не съм почитателка на тоя жанр, хорър. Ти за коя ръка говориш? Уж го гледах 2 пъти, ама не мога да се сетя newsm78 Сериозно ли "Дяволът в Емили Роуз" не ти въздейства въобще? Shocked Пък виж мен ме държа половин година...
Що се отнася до специалните ефекти според мен "Аватар" няма конкурент засега. Но задължително трябва да се гледа на 3D IMAX, иначе после го гледах само на 3D, не е чак толкова въздействащ.

# 573
За екзорсистите - моите препоръки са за Стигмата и Дяволът в Емили Роуз - за мен най-добрите представители на жанра.

Всъщност класиката в жанра е филмът "Екзорсистът" http://www.imdb.com/title/tt0070047/ , но не го препоръчвам, предвид факта, че е от 1973-та година и човек трябва да се запознае с известно количество странична информация около него, за по-добро възприятие...Гледах го по ТВ1000, иначе не знам къде може да се открие, но по мое мнение си е за по-специално заинтересовани, не и за забавление...

# 574
  • In The Middle Of Nowhere
angeles, за мен пък е по-важно съдържанието на филма и точно какви въпроси предизвиква, отколкото похватите и специалните ефекти. Специално за този филм. Ама затова хората сме различни - едни вижда едно, друг друго, в което няма нищо лошо. Hug Аз иначе изобщо не съм почитателка на тоя жанр, хорър. Ти за коя ръка говориш? Уж го гледах 2 пъти, ама не мога да се сетя newsm78 Сериозно ли "Дяволът в Емили Роуз" не ти въздейства въобще? Shocked Пък виж мен ме държа половин година...
Що се отнася до специалните ефекти според мен "Аватар" няма конкурент засега. Но задължително трябва да се гледа на 3D IMAX, иначе после го гледах само на 3D, не е чак толкова въздействащ.

Ами малко ми е трудно да обясня - онази сцена дето младият свещеник вижда една голяма с ръка с грозни дълги нокти, която после го хваща за гърлото  Rolling Eyes понеже стана внезапно и с музикален фон/обикновно това е похват, рязък музикален тон да тресне изведнъж/ и се сепнах. На мен в такива филми много ми се иска да има някакви страшни моменти с някое обладано момиче, което да изиграе много натуралистично обсебването, но така и не го видях това в никой филм на тази тема до сега вкл. И Дяволът в Емили Роуз. А иначе аз доста хоръри съм гледала... но това е друга тема.  Wink

kiki29,  за повече забавление, а и все пак като съвременен филм, който по-лесно с е гледа препоръчвам този http://www.imdb.com/title/tt0204313/ Exorcist: The Beginning (2004)

# 575
Днес гледах тази комедия и много се смях препоръчвам ви я ще ви разтовари  Joy

"Да срещнеш Уоли Спаркс" Laughing

# 576
  • София
Гледах това http://www.imdb.com/title/tt1564367/ ,на мен ми хареса,но,аз харесвам и двамата главни герои.

# 577
  • Belgium
Някой дали гледа The Company Men (http://www.imdb.com/title/tt1172991/) ? Отзиви?

# 578
  Не знам чия препоръка беше "Sunshine Cleaning", но му благодаря от сърце! Готина човешка история Simple Smile Някой има ли фейса на Алън Аркин? Blush

# 579
Гледах Sunshine Cleaning, много ми хареса! Супер човешки, топъл, мъдър филм. Heart Eyes

# 580
Някой дали гледа The Company Men (http://www.imdb.com/title/tt1172991/) ? Отзиви?

аз го гледах, хареса ми много и ми е много близка историята.
филмът  е  за  начините за справяне след като чудничкият ти свят на безоблачна реализация се разпадне.

Радвам се, че ви хареса Съншайн клийнинг:–)

# 581
10 c's, благодаря!

# 582
От вчера гледам "Абатство Даунтън" и съм възхитена  Heart Eyes

# 583
Понеже напоследък споменавате Sunshine Cleaning 2008, може ли да си повторя въпроса от миналия април:
"Ако някой го е гледал, би ли ми казал на лични или тук с дребен шрифт къде отива Нора в края на филма?"
Предположения?

# 584
  • Далече
Понеже напоследък споменавате Sunshine Cleaning 2008, може ли да си повторя въпроса от миналия април:
"Ако някой го е гледал, би ли ми казал на лични или тук с дребен шрифт къде отива Нора в края на филма?"
Предположения?

Аз отдавна съм гледала филма, но по спомени и моя интерпретация тръгна на път, за да порастне и намери себе си.
Тя е изпивала вина може би и се беше затворила в себе си след самоубийството на майка си, а и баща й и сестра и не и бяха помогнали много. Та един вид тръгна да пътува и навакса изпуснатите през годините преживявания..

Общи условия

Активация на акаунт