Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXVI

• 48 107
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Кейти Холмс не ми пречеше Mr. Green Аз си имам слабост към нея и Джошуа Джексън още от Dawson's Creek Embarassed и всеки път, като ги видя на екран,  hahaha се изпълвам с едно "кравешко умиление" и приятни спомени, и аха, да си пусна отново сериала за "опресняване" Laughing Whistling Blush

Хаха, и аз така, много си го харесвах Dawson's Creek и поради тая причина хич не ме дразни Кейти.
А за Джошуа ... какво да кажа, любимец си ми е, особено сега във Фриндж изглежда страхотно  Blush
Ти гледаш ли Фриндж?

# 16
# 17
# 18
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз също ще изкажа пристрастно мнение по повод коментара на Лулумба. На мен Франко ми харесва много, и то от много време, и никога не бих го обвинила точно в актьорстване и преиграване, но разни хора, разни ... Освен това точно в случай на Дани Бойловски филм не бих се замислила за подмяна на актьорите, той умее винаги да избира най-подходящите.
Аурора, защо си толкова изумена от Оскара на Дензъл, ролята му в "Тренировъчен ден" е изумителна Shocked. Аз бих дала номинация и на Хоук за същия филм. Естествено, същата година и Кроу, и Пен бяха изумителни, но не пък с класи над победителя. Холи Бери- направи гнусен секс пред камера и получи Оскар, това е Mr. Green

# 19
ех, kiora, "кравешко умиление" по Кейти Холмс  Joy напуши ме такъв смях. ще ми се и мен някой да ме "светне" за финала на "Романтиците", макар да подозирам, че това е от онея нарочно така замислени и направени финали, че нарочно да се чудиш и маеш и да се чувстваш по-глупав от режисьора и сценариста, взети заедно.
сватбата се разпадна , нямаше да се оженят

# 20
  • София

и на мен ми хареса Peace

joy_r, то не трябваше да прозвучи все едно Дензъл не е добър, добър е, ама...ГОЛЕМИ роли са тези на Кроу и Пен, много по-големи, според мен.

hahaha"гнусен секс", толкова ми се стори тъп този филм навремето, че сега ми е невъзможно да си спомня за какво ставаше дума newsm78

ръш, мислиш ли? може би по-късно щяха.

# 21
Сега я издирих и изгледах пак, ами да, гнусна си е Sick http://www.youtube.com/watch?v=n5jqrePiFXE

# 22
нямаше , той извика от радост и облекчение , че дъждът спря церемонията , Кейти Холмс се засмя , защото разбра той за какво извика ,
не вярвам , че би се оженил и за Кейти Холмс , щом толкова години не се е случило ,  разделили са се , той дори е бил пред женитба с друга , ..не вярвам , че ще останат заедно задълго ...

# 23
rush_rush, ти нарочно ли го правиш това???

# 24
Сега я издирих и изгледах пак, ами да, гнусна си е Sick http://www.youtube.com/watch?v=n5jqrePiFXE
Наистина е много гадна  Sick

# 25
  • в морето до колене
Абе не знам кой от вас какво е харесал - не харесал / видял - не видял / разбрал - не разбрал от The Romantics...
На мен ми остана една бримка на чорапа. Всички се чудеха как да я спрат/скрият... Аз пък се чудех като са на 10м от къщата, що не се върна да се преобуе  Whistling
И досега се чудя  Mr. Green

# 26
  • София
mia4ik, а аз се чудех защо не го събу, на тази рокля тип "английско рамо" дето беше сложила щеше да е по-добре без чорапа Mr. Green

# 27
  • с/у ОколоМръсТното
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=159121&hit=1  Нещо лекичко, макар да е само привидно.

# 28
  • София
Така и не го гледах,бях го забравила.Сега ще поправя грешката Peace

# 29
  • Пловдив
Направо не знам, как съм пропуснала тази хубава тема  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт