Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXVI

• 48 960
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Миачик благодаря за списъка.
Преди много я харесвах Мег Райън, но сега като се сетя за нея само Имате поща ми лъсва в съзнанието, чесно - не знам защо при положение, че не ми е любим Blush
Addicted to love ми е толкова несимпатичен филм, даже се ядосах, че го гледах случайно.
French kiss - харесва ми, но попадна в категорията "само веднъж". Кейт и Леополд - същата работа, хич не си падам по този тип пътувания във времето (ако и да харесвам фентъзи и фантастика).
В The Women също си я спомням - през цялото време се чудех дали си е направила някаква корекция на устата, но не си спомням филма.
Не се сетих за City of Angels, When the Man Loves a Woman - любими филми. Признавам, че съм ги забраавила.
Бих добавила към списъка с готини комедии Hanging up. Доволно се посмях, бих завторила някой ден с него.
Много ми е любим биографичният The Doors - там обаче по обясними причини вниманието попада върху Вал Килмър.
Не съм гледала "Sleepless in Seatle" - слагам го в графа чакащи.
Погледнах и енциклопедията - нищо повече не ми хваща окото...

Емма, включвайте се и останалите, за да става интересно. 

# 151
Не съм гледала "Sleepless in Seatle" - слагам го в графа чакащи.
Много тъп филм. Мег Райън + Том Ханкс, за мен е равно на удар в тавана на досадата. Laughing
Този филм "Кейт и Леополд", скоро попаднах на (части от) него по случайност и ми се видя адски малоумен. Мег Райън винаги ми е изглеждала много посредствена актриса. Чупи устни и гледа жално - с това съм я запомнила.

Приятен лек и романтичен филм - "Music and Lyrics (2007)" с Хю Грант и Дрю Баримор.
Комедии, и аз съм фен на Бен Стилър, както спомена някой по-горе. Допада ми чувството му за хумор. Mr. Green
"Zoolander" е велик! Laughing

# 152
  • София

Приятен лек и романтичен филм - "Music and Lyrics (2007)" с Хю Грант и Дрю Баримор.

О, да! Супер готино филмче. Един глас и от мен.
Двамата са прекрасни.

# 153
  • Belgium
Охо, ако раздават бан за лоши дума за Уди Алън, аз не трябва да пиша изобщо  Wink

На мен пък Бен Стилър ми действа тотално отблъскавщо и вече дори подминавам филмите с него.

# 154
Ееее, Безсъниците не е тъп, бе. Той си е като библия за романтичните филмчета.

# 155
На мен пък Бен Стилър ми действа тотално отблъскавщо и вече дори подминавам филмите с него.
Може. До някъде е и въпрос на нагласа и на стечение на обстоятелствата (филмите), така че абсолютно разбирам и едно такова мнение. Simple Smile
Аз например имам почти физическа непоносимост към Джим Кери и мисля, че никога не съм гледала цял филм с негово участие, освен "The Truman Show". В комедиите си ми е непоносим.

# 156
  • Belgium
Barbabeau, подкрепям, има си актьори, които предизвикват физическа непоносимост просто.

Джим Кери бих ти препоръчала в Grinch - целят е зелен и физиономията му не си личи толкова  Laughing

# 157
  • в морето до колене
И аз не мисля, че "Безсъниците..." е тъп, или досаден...

Освен това винаги ми е харесвала връзката в сценария с друг класически романтичен филм - An Affair to Remember. С култовата "среща на върха на Емпайър Стейт билдинг" след 6 месеца...

А сега се сетих за нещо - всъщност моят първи пост в този форум въобще е посветен именно на филм с Мег райън. в ХVIII-тата тема "Гледах, хареса ми, препоръчвам..."  Laughing
Чак ми стана мило като си спомних... но темата е заключена, затова мога да го цитирам само така:

-----
Аз съм новак, но ще си позволя да препоръчам нещо, на което попаднах случайно по руската телевизия.
Филмът се казва In the Land of Women (2007)-
Участват Meg Ryan, Adam Brody и Kristen Stewart.
Историята е тъжна, но според мен филмът не натоварва (макар че може да се поплаче). На Мег Раян вече и личи, че остарява и не става за романтични комедии тип "Имате поща". Наистина и е време да играе майка. Макар че я има химията между нея и почти с 20 години по-младия Броуди...
Той ми хареса. Аз и в The О.С. го харесвам (пък и героят му Сет ми е по-симпатичен от Раян).
А Кристин Сюарт беше направо откритие за мен в този филм. Когато гледах Twilight си мислех през цялото време, че "това момиче ми е познато от някъде..." и така и нищо не се сетих да съм гледала с нея - сигурно е било нещо подсъзнателно, фонови знания, спомени от мярнати снимки по списанията... И изобщо заради противоречивото ми мнение за самия филм Twilight не  мисля, че особено я оцених. Но на 17 години в In the Land of Women си личи, че момичето е обещаващо.
Може малко да се поувлякох, извинете, но ми е за пръв път...
А ето и филма в Арена - http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=ea1871a9accd9 … f7d09976e54604455
Надявам се да ви хареса.
-----

Joy  Joy  Joy
Мда, много съм била "смирена" в ония времена.  Embarassed

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 10:36 от mia4ik

# 158
Джим Кери бих ти препоръчала в Grinch - целят е зелен и физиономията му не си личи толкова  Laughing
О, не, моля ти се! Ще ми напомня за "The mask", където също е зелен и откъдето започна Омразата. Laughing

ОК. Peace Може би е трябвало да го гледам през 1993, когато съм била на 11 и е щял да ми хареса. А аз го гледах миналата година и ми доскуча и "култовата" среща на върха на Емпайър Стейт билдинг не ме трогна, а ми се видя бозава. Предполагам, че е от възрастта. Cry

# 159
  • в морето до колене

ОК. Peace Може би е трябвало да го гледам през 1993, когато съм била на 11 и е щял да ми хареса. А аз го гледах миналата година и ми доскуча и "култовата" среща на върха на Емпайър Стейт билдинг не ме трогна, а ми се видя бозава. Предполагам, че е от възрастта. Cry

Аз говоря не за срещата в самия филм "Безсъници...", а за това, че тази среща е реплика към култова среща от класически филм от 50-те години...
А иначе няма лошо - аз имам приятни спомени от филма, на теб ти е бил досаден... дето се вика "за вкусовете не спорят".
Ама това няма нищо общо с възрастта  Mr. Green - особено като сравнявам моята възраст с твоята  bowuu

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 10:57 от mia4ik

# 160
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз по темата за актрисите  Mr. Green

Анистън не става.

Уидърспуун си заслужи Оскара, ама след това и една свястна роля няма, явно наградата наистина е проклятие. Walk The Line е абсолютен шедьовър, още не мога да им простя на академиците, че не украсиха със злато и витрината на Хоакин, който направи ролята на живота си там. Всъщност той има много роли на живота си, великолепен е, но тази му пасва идеално на излъчването.

Мег Райън е най-сладката актриса на Холивуд, и е олицетворение на романтичните комедии. Харесвам всички нейни такива, макар и жанра да не ми е любим. А като сериозна актриса също се е доказала, спомнете си "Реставрация". "Когато един мъж обича една жена" е в моя Топ 3 на любовни филми, винаги ме разплаква момента с речта на събирането.

Хайде стига съм точила локуми, отивам на работа  Laughing

# 161
  • в сърцето на един мъж...
Безсъниците си е много хубав филм и си е класика в жанра. И не е до времето, а просто до състоянието, в което се намираш според мен. Аз бих го гледала редовно Mr. Green Но ми харесва ужасно комбинацията между двамата Grinning Аз съм го гледала в доста по-зряла възраст Mr. Green
Джим Кери и аз не го понасям особено, само два филма му харесвам - Маската и Гриндж /вероятно защото е маскиран/ Joy
Аз от изброените актриси най-много не мога да дишам Дженифър Embarassed Много е зле горката, не става за актриса хич Confused

# 162
Аз говоря не за срещата в самия филм "Безсъници...", а за това, че тази среща е реплика към култова среща от класически филм от 50-те години...
Разбрах те сега. Другия филм също съм гледала...
Иде ми да отговоря с разказа на Мураками "On seeing the 100% perfect girl one beautiful April m orning". 
Явно романтиката по този начин не е моето призвание. 33uu

# 163
  • София
аз харесах Уидърспуун в "Walk the line" и самият филм, а Хоакин Финикс ми се струва много талантлив и много го харесах в тази роля.

Мег Райън не ми е симпатична, но има приятни романтични филми. от тоя тип актриси повече ми допада Джулия Робъртс.

Сандра Бълок също не ме кефи, но много съм се смяла на "Двуседмично предизвестие" с Хю Грант, където ми беше много забавна. ааа, Хю Грант жалко,че не се появява вече, направи много приятни участия в романтични комедии, които харесвам като филми.

Дженифър Анистън е ужасна актриса, а и така не разбрах прехласването към визията и прическата й. още по-неприятна от нея обаче ми е Камерън Диаз.
напоследък май обаче Катрин Хейгъл я предпочитат в комедиите или поне на мен така изглежда.

ама, наистина 8-мартенска тема. интересно ми беше да ви изчета Wink

# 164
Иде ми да отговоря с разказа на Мураками "On seeing the 100% perfect girl one beautiful April m orning". 
О, току що разбрах, че този разказ е бил филмиран Grinning : A girl, she is 100% (1983)

Общи условия

Активация на акаунт