Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXVI

• 48 953
  • 735
  •   2
Отговори
# 165
Джим Кери за мен е Eternal Sunshine of the Spotless Mind  Heart Eyes и The Truman Show.  Peace Гледала съм 10 мин от Маската, стига ми.  Stop

Бен Стилър ми е гнусно тъп.

"Безсъници..." не съм го гледала. Не мога да се прежаля.  Joy

П.П Забравих да напиша, че лУди е велик.  Sunglasses

# 166
Като сме се разприказвали за актрьори и актриси.....Дженифър Анистън, Камерън Диаз, Маг Райън, Катрин Хейгъл, Кейти Холмс, Ейми Адамс, Майли Сайръс, Кийра Найтли, отчасти Аманда Сийф.......каквато-беше-там...просто няма начин да ме привлече филм с тяхно участие. За Бен Стилър и Джим Кери въобще не искам да си хабя клавиатурата.
 Навъдиха се толкова много нови попълнения из Холивуд, а в същото време филмите, които киноиндустрията бълва там са на изключително ниско ниво. Стана голяма рядкост да излезе филм, който наистина да си заслужава да бъде гледан, да е интересен, с актьори, които успяват да се слеят с героите си, с интересен сценарий и режисура.
 Предпочитам европейското и близкоизточно кино вече.

# 167
Като сме се разприказвали за актрьори и актриси.....Дженифър Анистън, Камерън Диаз, Маг Райън, Катрин Хейгъл, Кейти Холмс, Ейми Адамс, Майли Сайръс, Кийра Найтли, отчасти Аманда Сийф.......каквато-беше-там...просто няма начин да ме привлече филм с тяхно участие. За Бен Стилър и Джим Кери въобще не искам да си хабя клавиатурата.

Кийра Найтли и Ейми Адамс? Много изпъкват в списъка ти. Rolling Eyes

# 168
  • Далече
Като сме се разприказвали за актрьори и актриси.....Дженифър Анистън, Камерън Диаз, Маг Райън, Катрин Хейгъл, Кейти Холмс, Ейми Адамс, Майли Сайръс, Кийра Найтли, отчасти Аманда Сийф.......каквато-беше-там...просто няма начин да ме привлече филм с тяхно участие.

Особено Ейми Адамс. Тя е с три номинации за Оскар, въпреки че са за поддържащи роли все пак Simple Smile
Не бива да се слага на едно място с Кейти Холмс  Mr. Green
Сега снима филм за Дженис Джоплин, много ми е любопитно дали ще се справи.

# 169

Анн Шърли, на мен Кийра Найтли и Камерън Диаз ми изпъкват с такава релефност, че е по-добре да спра с това изречение.  Joy

# 170
  • София
Камерън Диаз, Ейми Адамс, Кийра Найтли ги вадя от списъка на Ан Шърли - кефят не навсякъде разбира се.
Катрин Хейгъл ми е любимка в ром-комите.

# 171
Ване, и на мен Катрин ми е любимка, Кийра и Камерън ми харесват средно, а Ейми Адамс не се сещам коя е, сега ще проверя Grinning ! Hug

Edit: Въобще не я харесвам Еймито, даже ми е противна!

# 172
  • Toronto
Оспамихте темата Laughing Да се присъединя и аз - умирам си за Джим Кери и не мога да понасям Роуън Аткинсън (така ли се казваше, Мр. Бийн) - този човек ми докарва чувство на гадост, на нечистоплътност. Обаче Джим Кери е велик. Ама при него е така - или е много харесван, или е мразен. Не съм виждала по-пластично лице от неговото.
И за да не ме баннат за спам, снощи гледах Kitchen Stories, интересен филм за приятелството, малко мудно вървеше, ама ми хареса.
Другият, който се излъгах да гледам е The Hair of The Beast. Голяма тъпотия ooooh!, ама аз видяла-недовидяла, мислех че играе Жан Рено, пък то бил някакъв си Жил Рено. И през цялото време очаквах да се появи Жан Рено и да осмисли филма. Уви, напразно, не препоръчвам!

# 173
Камерън Диаз, Ейми Адамс, Кийра Найтли ги вадя от списъка на Ан Шърли - кефят не навсякъде разбира се.
Катрин Хейгъл ми е любимка в ром-комите.

А, аз също ги харесвам навсякъде. И нямам проблеми и с другите в списъка. Grinning

# 174
  • Варна/Лондон
Така и не го гледах,бях го забравила.Сега ще поправя грешката Peace
Така и не го догледах. Не разбирам защо е толкова прехвален, на мен ми беше скучен и предвидим.

# 175
  • Далече
Ако не друго от тая тема поне си обясних как Катрин Хейгъл  играе в толкова много филми . Явно доста хора я харесват. Аз мисля, че освен да си кокори очите и да чупи стойки пред някой мъж  Mr. Green, друго не може да изиграе и се чудех що участва във всеки втори филм на последък. Grinning

# 176
  • в сърцето на един мъж...
How Do You Know - не беше лош, разсмя ме доста, но ми дойде една идея в повече дълъг Confused Джак не разбрах каква му беше ролята там и защо беше тая чуденка през цялото време, но като цяло филма става да утрепеш два часа Grinning
Катрин Хейгъл в последно време ми създава същото усещане като Дженифър Анистън Confused Камерън Диаз пък изобщо не мога да я трая и избягвам филми с нея Confused

# 177
  • София
Катрин Хейгъл съм си я харесала ей от тук
Прекрасна! Прекрасен филм! Прекрасна любовна история - като в приказките  Heart
http://www.imdb.com/title/tt0345591/

# 178
Rushmore (1998) - симпатичен филм от Уес Андерсън. Някои доста силни и смешни реплики, започва изключително обещаващо, но по средата започна да се отдалечава от мен. Бил Мъри във вихъра си, знаете го, Бил Мъри. Приятен филм е и има много фенове.

Herman Blume: So you've changed your mind and you want the job.
Max Fischer: No, I've got an idea and I need some money.

# 179
  • София
Нещо интересно,което много ме впечатли тази сутрин.В сутрешния блок по БТВ беше гост сценариста и режисьор Иван Ничев,който твърдеше че холивудската продукция "Черния Лебед" е копие на неговия филм от 1984год.-"Черните Лебеди".Твърди,че историята и посланието са същите,само някои неща са променени,например в неговия филм бащата е амбициозния,а в американския-майката.Каза,че след премиерата са му звъняли много хора да го поздравят,а той не  е могъл да "включи" за какво го поздравяват...неговите приятели,запознати с филма му са му казали:Благодаря,че направи първия филм,за да гледаме сега този!
Каза,че според него това е станало,защото филма е бил на Международен Фестивал и от там някой си го е харесал.Че малките филми като неговия никога нямало да получи този успех,нямало как да се бори с Холивудската Машина.

Изобщо много интересно ми беше.
До него беше и дъщеря му-прима-балерина,участвала тогава във филма,която пък изказа възхищението си от Натали Портман.Каза,че тя е постигнала абсолютно съвършенство и не може да повярва как е възможно чак толкова да е напреднала в балета.Особено края много я е развълнувал.Режисьора се опита да я опровергае и каза,че в много сцени има близък план,което предполага дубльорка,но тя каза,че показването от кръста нагоре е също толкова сложно,поради сложността на позите.

Беше ми интересно да споделя Peace.Ето за филма на Иван Ничев,доколкото разбрах е по роман на Богомил Райнов:
http://bgfilmi.bnt.bg/?p=209

По-късно,ако има линк от предаването ще ви пусна интервюто.

Общи условия

Активация на акаунт