Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXVI

• 48 832
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Тази вечер гледах Up in the air с Джордж Клуни. Лек и приятен на пръв поглед, но така ме накара да се замисля... Rolling Eyes   
И аз съм на това мнение  Peace

Вчера гледахме с половинката Love.net - супер повърхностен и буквално тъп филм. Големите реклами, много сме разочаровани и двамата  #2gunfire

В четвъртък сме на Бютифул с Хавиер Бардем  Heart Eyes Нямам търпение, сигурна съм, че ще си оправя вкуса след идиотщината love.net  Peace

# 451
  • Belgium
Пуснали са Biutiful в Замунда(но с руско аудио!): http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=258597&hit=1

За съжаление с руско аудо и без субтитри.

# 452
  • Русе/София
[

Вчера гледахме с половинката Love.net - супер повърхностен и буквално тъп филм. Големите реклами, много сме разочаровани и двамата  #2gunfire

От къде го свали?

# 453

Предполагам на кино  Peace
В последно време има практика, договорка ли между тракерите и авторите на нови български филми, да не се качват за сваляне.
Може би и просто подкрепа от страна на собствениците на торент-сайтовете за българското кино и го намирам за много правилно  Peace

# 454
  • Русе/София

Предполагам на кино  Peace
В последно време има практика, договорка ли между тракерите и авторите на нови български филми, да не се качват за сваляне.
Може би и просто подкрепа от страна на собствениците на торент-сайтовете за българското кино и го намирам за много правилно  Peace

Съгласно съм с теб.Понеже мислим в събота да ходим да го гледаме,си помислих,че може да са го пуснали по тракерите,че затова попитах. newsm78

# 455
Пускат ги българските филми по тракерите, но когато излезе ДВД-то, както и с вносните е същото. Няма разлика.

# 456
  • София
Пускат ги българските филми по тракерите, но когато излезе ДВД-то, както и с вносните е същото. Няма разлика.

По българските тракери филмите излизат с много голямо закъснение - факт.
Вносните, особено американските, излизат много бързо след премиерите. Най - много месец - два да се забави, ако не е особено харесан.

# 457
  • Belgium
Българските филмови къщи си имат договрка с торент тракерите.

Което има логика. Чуждите филми често излизат рано защото се пуска ъплоуд на копието за кино критици например, което е с високо качество, а е достъпно преди официалната премиера.

# 458
  • София
Абсолютно съм съгласна с тази договорка.
Все пак бг киното по някакъв начин трябва да се подпомага, независимо дали филмите ни харесват или не. Ако няма подкрепа у нас, то те никога няма да станат по - добри.

# 459
За LOVE.NET -началото е интересно, започва провокативно. Има някои забавни реалистични неща които ми харесаха. Очаквах да стане по-интерасно към края- но уви краят беше много тъп, филмът сякаш беше насила разтегнат за да е по-дълъг като време.

# 460
# 461
Aurora, спести ми 2-3 часа, благодаря!

# 462
За LOVE.NET -началото е интересно, започва провокативно. Има някои забавни реалистични неща които ми харесаха. Очаквах да стане по-интерасно към края- но уви краят беше много тъп, филмът сякаш беше насила разтегнат за да е по-дълъг като време.
Съгласна  Peace

3xi, на кино го гледахме, именно защото БГ филмите или не ги качват или го правят след много време, но определено този бих го пропуснала и да го изтегля...  ooooh!

Аз също съм "за" стимулирането на БГ филмите, но се надявам, да не инвестирам в такива като love.net  Wink

# 463
  • София
Гледах Високо Напрежение / Limitless 2011   на кино. Хареса ми, всичко някак много живо се случваше.

Снощи изгледах The resident / Местен жител (2011) . Имам чувството, че е имало доста такива подобни филми. Като цяло не е лош, макар че от средата на филма още се разбира кой, какво, защо и как.

А Last Night и на мен ми хареса, макар че свърши точно тогава, когато исках да продължи.

# 464
Вчера гледахме Biutiful http://www.imdb.com/title/tt1164999/ - много тежък филм, има какво да се види, но ми се стори твърде протяжен и муден. Половинката не го издържа и излезе даже ит киносалона. За мен най-интересното от филма беше краят, та си заслужаваше да го догледам.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт