Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXVI

• 48 801
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
След филма Last Night, станах фен на Гийом Кане.
И четейки за него виждам , че е роден на днешната дата 10 април. http://www.imdb.com/name/nm0133899/
Geia, би ли препоръчала още някой филм с негово участие.
Благодаря, предварително!  bouquet

# 481
Не съм Гея, но аз препоръчвам този - Ensemble, c'est tout, по едноименната книга на Анна Гавалда.

Приготвила съм и тези:
Farewell, Hell

Last Fligt не ми допадна особено, пясъци и камили, камили и пясъци Simple Smile, Jeux d'enfants ми беше странен Simple Smile

Last Night е прекрасен.

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 11:59 от Фреш

# 482
  • In The Middle Of Nowhere
"Рапунцел и разбойникът" гледах снощи, страхотно филмче  newsm10! Почти през цялото време гледах със зяпнала уста, може да се каже, че се изкефих повече и от дете. Конят и хамелеона са уникални  newsm62 Не ми харесаха само песните, защото аз по принцип не си падам по песни и танци във филмите/примерно индийските/. Препоръчвам за разтоварване и забавление!

"Изборът на Софи" успях да изгледам. Ами хубав филм и страхотна роля на Мерил Стрийп/то коя ли й роля не е/. Като започна да се разплита мистерията около нейното минало беше сковаващо и по принцип картината в концлагерите беше покъртителна, най-вече от гледна точка на разликата в условията на едните и другите.

# 483
Не съм Гея, но аз препоръчвам този - Ensemble, c'est tout, по едноименната книга на Анна Гавалда.

Приготвила съм и тези:
Farewell, Hell

Last Fligt не ми допадна особено, пясъци и камили, камили и пясъци Simple Smile, Jeux d'enfants ми беше странен Simple Smile

Last Night е прекрасен.

Благодаря!
Last Night е единственият филм, който гледах два пъти. Дълго след това, останах да преживявам филма.

# 484
Явно не само мен ме развълнувал дълбоко Last Night.

И още нещо - в The Beach с Леонардо ди Каприо участва и Гийом, може и него да гледаш, ако не си го гледала досега.

# 485
На мен Last Night ми беше скучен. Твърде много ми дойде философстването на главната героиня. Но аз като цяло Кийра Найтли нещо не мога да я възприема. Перфърцунена ми е, но явно е доста талантлива, щом напоследък я срещам във всеки втори филм... Иначе, да- не може да се отрече, че филмът е един по-интелигентен поглед върху нещата, за което имат моите адмирации.

# 486
  • София
Тези два филма гледах днес и много ми харесаха:

"Ще срещнеш висок и тъмнокос непознат, 2010 лека комедийка на Уди Алън. Струва си да се види, даже не бих казала, че е нещо типично за него, защото той обикновено доста повече заляга над изпипването на детайлите в отношенията между всеки двама от героите си, а тук намирам леко постен стилът му. Иначе - много герои, пъстро е, интриги, леко върви, нещо финалът не беше като финал за толкова много образи, но е приятен (казах ли го вече?) http://www.imdb.com/title/tt1182350/

"Заешката дупка", 2010 - с Никол Кидман, един много сладък актьор Арън Екхърт и една с азиатски черти от Анатомията на Грей. Драма е филмът, и въпреки че темата е тежка, не е направен толкова тежко филмът. Много ми хареса, много човешки погледнат, много много го препоръчвам!

# 487
Вчера гледах Сред вълци и много ми хареса. Обичам такива сюжети, за живота сред дивата природа, за близостта със животните. Имаше много интересни сцени, почти като при дискавъри. Гледах и Любовта е опиат, но филмът ми се стори рядко скучен. Очаквах романтична комедия, а всъщност гледах нещо, което не беше нито, драма, нито комедия, сякаш в хода на събитията са си довършили сценария. Прекаленото много любовни сцени въпреки красивите актьори, ми се сториха лишени от страст и еротика и само разводниха сюжета още повече. Охх, напоследък явно проявявам някакъв тип зрителска...фригидност. Хич не могат да ме трогнат Mr. Green

Сега се каня да гледам Contry Strong със Гуинет Полтроу, макар и да не е от любимите ми актриси.

# 488
  • Пловдив
Сега си тегля...http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=240576&hit=1 - Истинска измама,гледах как се снима филма по ТВ 1000 и мисля,че ще е ок за гледане Peace

# 489
  • София
Сега си тегля...http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=240576&hit=1 - Истинска измама,гледах как се снима филма по ТВ 1000 и мисля,че ще е ок за гледане Peace

На мен ми се стори боза...

# 490
  • София
Last Night - хареса ми!
и двете актриси не мога да ги дишам, Ева Мендес ми е от тези, които винаги, на всяка възраст приличат на лелки /пък тук съвсем смачкана нещо ми се видя/, а в усмивката и мимиките на Кийра има нещо адски отблъскващо, иначе като застине без да мърда лицето й почти изглежда красиво.
обаче филмът ме заинтригува от самото начало и с удоволствие го изгледах Peace

Гея, мерси за препоръката на авиаторския, дръпнах го и ще го видя и него Hug

# 491
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аурора, изумяваш ме, разбирам да ги критикуваш като актриси, и от двете има какво да се желае, но като външност  са повече от прекрасни. Искам и аз да съм лелка като Ева Мендес Mr. Green

# 492
  • Ænima/Albuquerque
Е, Джо, стига!
За теб Кийра е прекрасна, за мен - ужасна!
Ева Мендес ми е безразлична.

# 493
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Изразявам мнение, също като теб, разрешаваш ли Peace. И в случая не се спрях на Кийра, а на определението "лелка" за гореща мацка като Ева. Филмът не съм гледала още, само разни трейлъри.

# 494
И аз съм учудена, че въпреки неприязънта ми към Кийра, филмът много ми хареса Wink

Общи условия

Активация на акаунт