Славна варненска дружина-купонджийки и половина-V

• 76 104
  • 260
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Става въпрос за 7 август нали правилно съм разбрала!?Ние също ще направим всичко възможно да дойдем и да се видим ,че вече много време не сме се виждали  Sad

# 91
7 август, 17.30 пред Аквариума- на някое от заведенията около люлките.

ku[d]ku[d]yaka , надявам се, че ще се ориентираш, лесно е. Като пристигнеш, гледй за едно много бясно хлапе,най-бясното от всички, моето е  Simple Smile, така ще ни намериш.

Момичета, радвам се , че ще се видим!

# 92
Ще се оправя, ако видя зор, ще звънна на някоя от вас.

# 93
И ние сме там

# 94
Радвам се, че пак се събрахме, съжалявам, че ние поради двата ангажимента бяхме малко "на прибежки".
На ku[d]ku[d]yaka палавниците са страхотни!Чакаме снимки от нея и до нови срещи! Hug

П.С. За моите снимки от празника -снощи мелих на мъжа ми, човекът каза "Ще имаш снимки", да видим.

# 95
  • Варна/UK
Ееееееее, аз пак забравих #Cussing out Много се извинявам за това, че не дойдохме с Алекс!!! Толкова да съм завеяна, че чак се стряскам от това. Радвам се, че сте си изкарали чудесно Hug

Май трябва да почвам гинко билобата отново. Да, ама като я пих последния път, взех че забравих магазина си отключен и ми се обадиха, че имало клиентки вътре и пробвали дрехи Joy Това беше преди 6 години, а оттогава бая мозъчни клетки са умрели.

# 96
  • ВАРНА
Все така се случва напоследъ,че пропускам срещи.Бях цанена за полски труженик в шато-то на маман.
Косихме и търмъчихме вековни тръни,защото "какво ще кажат хората".Любим мой довод,но нейсе.Браво,че сте се позабавлявали!

# 97
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
А аз още не съм пристигнала, ангажименти и т.н.Тръгна ли ще дам знак непременно!Радвам се , че сте се видяли  ku[d]ku[d]yaka  Hug Hug А тя като си заминава и мине край Горна Оряховица, да вземе да ми звънне и да се видим - може в Търново на Макдоналдс, може и на Арбанаси!

# 98
Здравейте всички купонджийки от варненската дружина!  bouquet HugНяма ли да има среща? PraynigАз утре се прибирам и се надявам скоро да се видим.И времето го дават да се оправя. PeaceПоздрави и целувки на малките купонджийчета!До скоро!   love001

# 99
  • Варна/UK
Честит празник на Варна и варненци! Hug

# 100
...
Май трябва да почвам гинко билобата отново. Да, ама като я пих последния път, взех че забравих магазина си отключен и ми се обадиха, че имало клиентки вътре и пробвали дрехи Joy ...

Ти се радвай, че само са пробвали, а не са изнасяли с кашони Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Поздрави на всички варненки от Варна от "варненките" от София !

Да сте ни живи и здрави и все така да ни мотивирате, вдъхновявате т.н. и т.н.  bouquet  bouquet  bouquet

# 101
  Здравейте ,Варненки - купонджийки Grinning!!!
       Извинявам се , че пиша във вашата темичка, но имам въпрос / надявам се на отговор/?Понеже много ми допада как сте се организирали и се подкрепяте не само виртуално  Hug - това наистина е страхотно !!!Та приемам практически съвети и информация - Има ли подобна организираност на Мамите във Велико Търново ? - и ако има как да се сваржа с тях, за да се включа? Или как да я създадем тази група на местно ниво - да помогнете с вашия опит... Благодаря предварително   bouquet А и Варна не е много далече и ни е на път...така, че се надявам и да се запознаем в блиско бъдеще! Hug

# 102
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Обади ми се , аз съм в Горна Оряховица - 0889 83 50 26 и 0878 75 20 82!
..........ако знаете как ми липсва морето, просто не е истина, не съм вярвала , че като не съм идвала да се топна в морето цяло лято и така ще почуствам нуждата от него...явно за човек израснал с морето и в морето ...това е любов за винаги!  Има вероятност да си дойда за рожденият ден на майка ми /1 септ/ с двете деца, ще дам знак естествено , че ми липсвате  вие, много!

# 103
Ние се завърнахме от планината, поуморени, но много щастливи, в "Хайда" съм писала по-подробно.
Имаме около седмица преди тръгване на работа и градина, така че ако има желаещи, можем да се видим.

Тази година прекарах през "митнически контрол",т.е. през зорките очи на мъжа ми две празни бутилки и пакет захар, та успях да заформя ликьор от диворастящи плодове.След като бях разкрита, всички около мен толкова се ентусиазираха, че енергично изпразваха вечер край камината бутилки вино, за да ми ги освободят за нови ликьорчета, с две думи, жертваха се хората да пият вино от тъмни бутилки Simple SmileБабата на Бобо дистанционно, по телефона ми даваше наставления, днес ми направи сто и пет забележки, че то точно така ликьор не се прави, ама можело и тъй и тъй.Ако продукцията е успешна, ще пиете ликьор от боровинки, малини, къпини и от каквото там Simple Smile

До скоро, обаждайте се, който иска да се видим тези дни Hug

# 104
Момичета, как сте?

Миналата седмица се видяхме с Иланг-Иланг и чаветата в едно нашенско, махленско барче с достатъчно обширен и безопасен детски кът до него, с добра видимост откъм масите.Има пързалки, люлки, люшкащи се колички и много място за бягане под зорките очи на мама.

Ако имате желание, да заформим една сбирка на кафенце и каквото още там.Градинката е на ул.Крака, като се слезе от пазара по "Радецки" или "Дрин" точно там се излиза ,барчето се казва "Палермо",много емблематично име, да.

Иланг-Иланг-поправи ме, ако греша нещо в обясненията за местонахождението, че не съм много добра в географията.

Предлагам понеделник или вторник,т.е. 5 или 6 септември след ДГ, напр. след 17 часа.

Мястото е хубаво за игра и не чак много населено, а надявам се, не ви е много отдалечено.

Общи условия

Активация на акаунт