В момента чета...-5

• 47 445
  • 782
  •   1
Отговори
# 90
Наскоро прочетох автобиографията на Адре Агаси "Открито". Останах приятно изненадана от книгата. Въпреки, че не гледам тенис ми беше много интересна.

# 91
Здравейте, момичета! Прекрасна темичка  Hug Черпя с пълни шепи идеи за следващото ми четиво  Wink
В момента аз чета за 7-ми път "Не без дъщеря ми" и за 15-ти път се потресавам от действителността, било то и преди повече от 20 години  ooooh! И понеже съм фен на ужасите спокойно мога да причисля и таз книга към категорията  Rolling Eyes

# 92
Само да споделя, че не успявам да правя това с прескачането на страници от книга /за добро или лошо/ - или чета, или не. Даже преди седмици върнах една книга в библиотеката, защото се оказа с две липсващи страници...

А "Госпожица Смила..." все повече ми харесва. Даже не искам да свършва, без да се тревожа, че не съм разбрала развръзката. Самата книга е написана страхотно и се "случват" много неща, преди да е "разплетена" историята!
Може би и се наслаждавам така, защото мъниците не ми дават много покой напоследък и затова не съм я изгълтала още Simple Smile

И "Мостовете на Медисън"...от списанието

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 00:29 от ayas

# 93
И на мен Името на розата ми допадна много (дори и филма), но аз съм историк и затова ми е и малко ценно дори това инфо. Wink

# 94
  • Пловдив
Вмъквам се и тук Simple Smile

Чета "Самотата на простите числа".

Харсва ми, това е мой тип книги Simple Smile

# 95
  • На високо
А "Госпожица Смила..." все повече ми харесва. Даже не искам да свършва, без да се тревожа, че не съм разбрала развръзката. Самата книга е написана страхотно и се "случват" много неща, преди да е "разплетена" историята!
Може би и се наслаждавам така, защото мъниците не ми дават много покой напоследък и затова не съм я изгълтала още Simple Smile
И аз чета същата книга в момента и също съм впечатлена от особената атмосфера, която създава писателят. Потъваш в зимните картини от Копенхаген и Гренландия. Аз също леко се обърквам в плетеницата от сложни имена  Rolling Eyes около разплитането на криминалния случай, но то е защото и аз трудно откадвам време да чета,  и малко губя нишката на историята.

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 22:51 от Фрея

# 96
И аз изчетох с интерес Името на Розата,пак с бележките отзад. Tired

# 97
  • Пловдив
Последно и аз се записах с Името на розата - на един дъх (така де, два дни) прочетох 350 страници - много увлича, но за последните 100 се канех три седмици  Crazy Може би защото съм гледала филма и вече очаквах очаквана развръзка... Снощи я дочетох и не останах разочарована  Flutter

Започнах С дъх на канела - сигурно нямаше смисъл да се записвам в темата с нея - буквално на един дъх я изядох, още 50 страници и финал  Tired Някак през цялото време си мислех, че оригиналното заглавие си й отива повече. Малко ми се струват без смисъл някои разговори, но историята с таткото много ме развълнува. Тези дни смятам да изгледам и филма - в съседната тема го препоръчват и се доверявам  Peace

# 98
# 99
  • Ямбол
Аз си оправям вкуса с Мери Хигинс Кларк - "Тиха нощ" и "През цялата нощ"(двете са в една книга).

# 100
  • на североизток от Рая

Страхотна книга! Изстрадах я докато я четях.

# 101
  • София
Малко ми се струват без смисъл някои разговори, но историята с таткото много ме развълнува. Тези дни смятам да изгледам и филма - в съседната тема го препоръчват и се доверявам  Peace

Аз първо гледах филма - хареса ми повече от книгата... Книгата... само историята с таткото я крепеше някак.

# 102
  • София
Петко Бочаров - Лица и съдби от три Българии

# 103
"Мемоарите на една гейша" - беше ми много интересна, изненадаха ме доста факти от живота на гейшите, имах друга представа.
Започвам "Триумфът на червилата".

# 104
"Мемоарите на една гейша" - беше ми много интересна, изненадаха ме доста факти от живота на гейшите, имах друга представа.

Филма не си ли гледала?
Факта, че съм го гледала ме спира, да прочета книгата. Мисля, че ще се разочаровам.

Общи условия

Активация на акаунт