В момента чета...-5

• 47 329
  • 782
  •   1
Отговори
# 180
Момичета,може ли да ми препоръчате книга,която да разказва силна любовна история,но да не е бозава?
Нещо такова ми се чете,странно..Може и класика да е,само да е запомняща се книга. Peace
Иначе аз още си дундуркам Милениум 2,ама защото хич никак нямам време с този университет. smile3511

# 181
"Мостовете на Медисън", " Любовникът на Лейди Чатърли", "Доктор Живаго", "Студената планина"...

# 182
  • Варна
Момичета,може ли да ми препоръчате книга,която да разказва силна любовна история,но да не е бозава?
smile3511
"Атлас изправи рамене" не е точно любовна история, но такава има и тя е силна. В "Изворът" също има любов.

"Устоите на земята"; "Японският любовник"; "Любовникът"; "Жената на френския лейтенант"

# 183
  • Пловдив
Аз ще предложа нещо,което сигурно си чела,но все пак ми е сред любимите - Отнесени от вихъра.Също и Дъщерята на Калояна.Да,тя е в поредица и се пада втора,но на мен ми е любима,а и там има наистина красива любовна история Heart Eyes

# 184
Чела съм "Любовникът" и "Дъщерята на Калояна",май ще захвана "Отнесени от вихъра" и "Мостовете на Медисън" евентуално. Grinning Благодаря за препоръките!

# 185
Аз пак си намерих "Смъртта е занимание самотно", въпреки че имах съмнения дали да я дочитам толкова се ядосах,че ми беше повредена книгата и така се зарадвах когато мъжът ми случайно ми я купи пак ,че реших все пак да я дочета Laughing

# 186
Нещо такова ми се чете,странно..Може и класика да е,само да е запомняща се книга. Peace
Иначе аз още си дундуркам Милениум 2,ама защото хич никак нямам време с този университет. smile3511

От мен: "„Парижката Света Богородица“ на Юго, "Дамга" на Решат Нури, "Брулени хълмове" на Бронте, и още един глас за "Отнесени от вихъра".

# 187
Аз ли съм зле с паметта не знам, но  Парижката Света Богородица изобщо не я свързвам с любов.

Отнесени от вихъра тази година я препрочетох и някакси я видях с нови очи. Пък и така или иначе е класика, не бива да бъде пропускана ако си падаш по любовни истории.

# 188
  • Пловдив
Аз ли съм зле с паметта не знам, но  Парижката Света Богородица изобщо не я свързвам с любов.

Любовта на Квазимодо към Есмералда.Толкова красива и чиста любов Heart Eyes

# 189
  • Варна/Лондон
И нейната към Феб. Simple Smile

# 190
С любовна история:
"За любовта и сянката" на Алиенде - отдавна я четох, но ясно помня картини и чувства...
"Писмо в бутилка" на Спаркс - много силно ме развълнува...
"Музиката край леглото ми" на Башар
"Морето, моерто..." на Мърдок - купих я антикварна, но още не съм я чела. Попадах на много силни отзиви.

# 191
  • Ямбол
Снощи започнах "За мишките и хората" - Джон Стайнбек.

# 192
 За странни и интересни любовни истории се сещам в "Дървото на Юда" на Арчибалд Кронин и "Грешницата от Лайм Риджис" на Джон Фаулз. "Зебрата или театърът на любовта" - е за преодоляване на рутината в семейната любов.

# 193
  • Варна

Любовта на Квазимодо към Есмералда.Толкова красива и чиста любов Heart Eyes

И омерзителната на Фроло Simple Smile Има няколко вида вида любов в този роман Simple Smile

Интересна е любовта и в "Майстора и Маргарита".

# 194
Снощи започнах "За мишките и хората" - Джон Стайнбек.
Мисля скоро да я препрочитам, но се притеснявам да не се разочаровам тоя път, ти за пръв път ли я четеш?

Общи условия

Активация на акаунт