В момента чета...-5

• 47 213
  • 782
  •   1
Отговори
# 570
gundie, благодаря за поканата , ще потърся темата ! Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=452396.180 Peace Peace Peace
Това е темата за Харуки за който се интересува.

# 571
"Пътна мрежа", Стивън Кинг:

# 572
В момента чета "Майките" на Теодора Димова. Колебая се какво определение да дам, факт е обаче, че не мога да я оставя, което определено означава, че ме грабна.

# 573
Покрай празниците започнах"Железният светилник",като ученичка не ми беше въздействала толкова силно,особено частта,където се описва с колко мъка и човешка болка се стига до фермана от Цариград да се вдигне нова църква,как бедни и богати събират пари за христовия храм,какви будни хора е имало и добре,че ги е имало....

# 574
А на мен като ученичка тая книга ми подейства толкова много - "Железният светилник", че дълго време ми се искаше да се върна назад във времето и да живея в книгата Wink

# 575
И аз като ученичка се впечатлих много от "Железния светилник", и от останалите части на тетралогията:)
Започнах "Тайният живот на Беки Б.", за четене в метрото и трамвая е идеална. Последно четох "За любовта и сянката" отново сутрин за работа и вечер от, и ми беше много трудно - толкова заинтригуваща книга и да трябва да прекъсвам постоянно.

# 576
  • ул. "Мечтание"
Започнах да чета "За мишките и хората" на Стайнбек.

# 577
Започнах да чета "За мишките и хората" на Стайнбек.
Peace мисля много скоро да я препротитам, дано да ми хареса пак

# 578
"Индийската принцеса" - харесва ми.

И сега малко по-подробно.
Да ви споделя, болницата никак не се оказа място за четене - а аз очаквах обратното Simple Smile
Бях с голямото с ларингит и се бях заредила с книги - дочетох Пепел от рози - много осезаемо ми се стори възприятието за четирите поколения и имаше интересни моменти към края.

Започнах Индийската принцеса, която намирам интригуваща /особено първите глави/, но в един момент културните препратки, които винаги съм харесвала, поотслабиха интереса ми /израстването на раджата/. Но книгата ми създаде усет за интересни страници нататък и ще я дочета с желание.

Нямам търпение да започна "Стъклени съдби", че я зачетох  в книжарницата, когато си я купувах.

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 21:50 от ayas

# 579
Напоследък нещо не  ми върви четенето. Прочетох Елизабет Адлър- Скрити страсти ( private desires). Едвам я добутах до края, голяма боза и скука. Няма да й чета повече книгите.
Сега чета С дъх на канела на Никълъс Спаркс.

# 580
  • на последния етаж
Споделете впечатления за тази:

Започвам "Стъкларят от Мурано"

# 581
  • София
Прочетох с огромно удоволствие "Под купола" на Стивън Кинг.
В момента съм на Къпиново вино и също много ми харесва.

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 19:44 от tonkabonka

# 582
Вчера си взех от Столична Библиотека - "Зимата на нашето недоволство" и "Спутник, моя любов" и реших да започна втората - отворих я, и установих,че липсват първите 12 стр. newsm78 Сега трябва да я започна от читанка.инфо   Rolling Eyes

# 583
Вчера си взех от Столична Библиотека - "Зимата на нашето недоволство" и "Спутник, моя любов" и реших да започна втората - отворих я, и установих,че липсват първите 12 стр. newsm78 Сега трябва да я започна от читанка.инфо   Rolling Eyes
Аз също ще ходя даж си взема " Спутник , моя любов " от Библиотека . Мислих да си я купувам , но проверих в библиотеката и се оказва че я имат , ще си спестя някой лев този път Mr. Green Жалко за липсващите страници , добре че поне са само 12 . Днес във Варненско е едно такова мрачно и дъждовно -идеалното време да се сгушиш на топличко с някоя книжка . ЗА мен тя се оказва все още " Габриела ..."  и да си призная вече като е преполових я чета доста по-лесно  Peace

# 584
  • Стара Загора
Споделете впечатления за тази:

Започвам "Стъкларят от Мурано"
На мен много не ми хареса. Стъкларят е в пъти по-добра.

Общи условия

Активация на акаунт