Отговори
# 375
Здравейте прекрасни мами! Simple Smile

Аз днес пропуснах с писането, но не и с четенето... Wink

Толкова се радвам и аз за малките кукли на мама Смехи и мама Аримка!!! Simple Smile  newsm44

На нас ортопедът не ни казва да ходим на 6-7 месеца...  newsm78 Той верно ни претупа много на бързо де...

За бюста, аз май съм средна хубост... Харесвах си го и преди, а сега изчаквам след като приключим с кърменето да го видим на какво ще мяза... Simple Smile

Аз от скоро взех да се питам...  Thinking когато някои започнат с пюрета (домашни), а преди това са си кърмили изцяло... защо започват да разреждат пюретата с АМ, а не с кърма?  newsm78

Ние днес обикаляхме навън, пък... Simple Smile А то беше направо студено, ама нали му обещах на диването, че днес ще излизаме и той запомнил, бе... Във времето, когато трябваше да спи и почти беше заспал, се ококори и започна да мрънка и въобще не заспа. Като го облякох и излязохме, на момента се кротна и отнесе... Simple Smile

Днес в магазина се загледах в пюретата и видях едни (забравих на коя фирма бяха), пишеше: "за добър сън".  Crazy Много интересно ми се стори.

Честити месечинки и полу-годинки на бебчовците!!! Нека са живи и здрави, големи и благородни да растат!!! Simple Smile   cook newsm38

П.С. Аз мажа лицето на Ники с Колд крем на Мустела (против студ, вятър, слънце), когато излизаме. За сега с него ще мажа, пък за лятото ще му взема някой с максимален фактор на защита и на голо ще мажем. Simple Smile  Peace

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 22:50 от Anik_bg

# 376
  • София
Daila777, и аз си мислех че много сме окъснели за ортопед, но не ни върна човека, даже беше много мил и направи доста задълбочен преглед. Щом личната ви праща, значи смело напред  Wink
Далия, какво хубаво име! И цветето е много красиво  Simple Smile

Утре сме навън, а не сме излизали мнооого време. Педи ми препоръча да мажа бузките с Day Long или нещо подобно, а аз си бях намислила да мажа с А дерма.
Вие с какво мажете бузките? (Аник, прочетох те  Simple Smile)
Ако сте коментирали и съм изпуснала - извинявам се  Simple Smile

И последно - столчето за хранене. Харесах си това Bertoni-Mambo,Mermaid frond
Облегалката му се регулира - да разбирам ли, че става за неседящи съкровища?

Мамите с по-големи дечица може да помогнат с впечатления и съвет  Hug
Ако не, имам си план Б (столчето на Орхидейка, но не го видях в Продавалника).

А да, за женствените форми - ами позагубиха се като старите пари  hahaha

# 377
Честити месечинки на Мартина на мама Марвина, Иван на мама Евето и Мартин на мама Силвия. Да са здравички и да папкат!

Арим, за столчето - това означава, да. А и ако заспи може да го пуснеш назад, вместо да го местиш.

Аз все ще ви питам - вашите бебета чораки за коя възраст носят? На нас 0-6м съвсем ни умаляха, преди няколко дни купих 6-12м - ами те са му точно Shocked . И при вас ли е така?

Аз мажа със Себа мед за лице, много хубаво кремче, пу-пу!
Аз не знам дали от кърмата или ампулките, но почти ми спря косопада Party Praynig .

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=3573
 Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 00:06 от hailie

# 378
# 379
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аник, и аз се чудя същото. Няма по- лесно нещо. Вадиш цицата и изстискваш в намачкания зеленчук- бързо, лесно, стерилно, не миеш съдове  Peace

Хейли, Мила носи от малките чорапки, но има малки крачета, за разлика от сестра си, която се родис егати плавниците. и досега са й такива, дълги и тесни  Crazy При нас проблем, е, че не й държат краката чорапи. всичките без един чифт й падат. Гледам да я обличам с панталонки с чорапки към тях, че иначе събирам чорапи из къщи по цял ден.

Аз съм се зарибила да гледам Дневниците на вампира и три дни гледам само това, свърших единия сезон. Гледа ми се още, ама утре има да мигам на парцали.

Лека нощ  Hug

# 380
не си мислете, че съм ви забравила Simple Smile

актуалната тема за бюста http://bg.kolektiva.net/plovdiv/ , но според мен не е подходящо докато кърмим, но важното е , че това е алтернативата на силикона. и аз не бих си сложила. виждала съм 2-3 силиконови бюста и на живо са не мога да намеря думата .... абе направо грозни  според мен.

аз изкарах един вирус от 1.03 до 05.03 бях много зле с 39 температура. тъкмо се оправих и на 07.03 пак се разболях, но този път от гнойна ангина Sad от днес съм на антибиотик, защото станах много зле.

следете сайта които пуснах има страхотни предложения. аз до сега съм си взимала ваучери за 3 неща и съм много доволна. най-доброто ми попадение беше масаж за 9лв. на цяло тяло. имах ужасни болки в кръста и след процедурата изчезнаха Simple Smile

# 381
Добро утро!

Веси, Hug . Какво стана с делото? Rolling Eyes Да се оправяш бързо!!!

# 382
  • Варна,морето,сините вълни...
Добро утро мами!
Малиии,като гледам само аз съм толкоз раднобудна и пред компа...кото изключим хайлие с кафенцето Hug Ами как няма,като моята бубка се събуди към 6 да яде и повече не искаше да спи,а директно почна с гукане и усмивки. Снощи чакахме тати от командировка и докато се набъбрим,стана никое време и сега малко съм  Shocked но след кафето се надявам д ами мине Simple Smile
Много кофти,че махнаха евтините полети от София до Варна,можехме да се виждаме честичко,Arim.Но нали варненското летище и БЪлгария еър ги взеха ТИМ-аджийте...ясно е защо е така #2gunfire
Аз мажа бузките с крамче за студ и вятър-купих го от DM и засега съм доволна,добре попива и много хубаво мирише.
На болните мами и дечица пожелавам бързо да оздравяват!!!Днес ще се ходи на разходка.Варненки може да се засечем днес из Морската  Wink Хубав ден момичета  bouquet

# 383
майкоооооо 26 страници  Shocked  #Crazy  какво правите бе хора нямате ли бебета за гледане аз от моя немога много много да чета и пиша  Laughing Мога да се пробвам да ви изчета ама....
Иначе Добро ви утро на всички дано днес е един прекрасен ден за разходки на бебоците sun

# 384
  • У дома

От 6 се е кукнал, като преди това яде в 3, после в 4 се събуди, гушнах го и заспа, после в 5 пак яде, дремна малко и се събуди. Гушкахме се и вече към 7 без 15 трябваше да го оставя, че правя закуска за Кари и щом го сложих в леглото такава усмивка извади....... оттогава е буден и не иска да спи.

А аз съм  #Crazyнезнам как ще изкарам днес, а и искам да го изкарам малко, Карина довечера има тържество, сбогуват се с Буквара  ooooh!

# 385
нощното спане при мен е мит Sad заспива в 20 после се буди в 2 и в 4 за цокане. в 4 не иска повече да спи и до 5 сме будни после спи от 5 до 7 и това всяка вечер. слагала съм го вечер по-късно за да не се буди в 4, но пак не става.

делото.... минаха 3 заседания за сега. специалист ортопед даде показания и каза, че счупването на ония тъпанар няма как да е причинено от ритници, а е в следствие на усукване, което оневинява филип, но има още заседания. добре , че за сега вървят по 2 на месец и се развиват горе долу бързо нещата. кофтито е, че дори и да оневинят тук филип ония сигурно ще обжалва в софия, а там сигурно ще са много по-бавни нещата

# 386
Леле, Веси! Ужас! Колко време вече се влачат нещата... Надявах се на друг отговор Confused . Дано все пак всичко свърши във ваша полза, пък после да го осъдите за обида и морлани щети Flutter

# 387
Леле, кошмарна нощ. В 2 часа като се събуди е спал на пресекулки.
Аз едва гледам, а днес ме чака работа из къщи и довечера съм на кино.  ooooh!

Хмм, Пашик, аз каша следобед не съм давала. Много тежка храна за малко преди вечерята.
Следобед и Мила винаги е яла плод, понякога с бисквитка и това е.
А идеята на вечерното пюре е да се храни след това с нас, което е ок за мен.
Но някак и на обед искам топла храна.

# 388
  • София
Хей, добро утро  Hug
Тази нощ спахме най-после без кашлица и скачане под налягане да се вдигаме, за да няма задавени бебета  newsm44

Хейли, ти вечер си последна и сутрин си първа и сервираш кафенцето - как го правиш това упрежнение? Кога спиш?

Отивам да си врътна едно мляко с нес и днес се стягаме за разходка най-после  newsm68

Приятен ден на всички мами и дечица  Heart Eyes

# 389
Честити месечинки на сладките ни бебенца! Да папкат сладко и да раздават усмивки.
Смехи, Арим, толкова се радвам, че дечицата ви вече са здравички, а сега смело на разходка.
При нас храненето става все по-мъчително и лошото е, че не върви нито гърда, нито шише. Освен това си прихвана и вирус в болницата и сега е със разстройство. Моите нервички вече са тотално изхабени и чувствам, че ще си навлека някой сериозен проблем. Sad Ник не се буди нощем, ама въобще, аз се будя и му давам да суче, но той само поцоква няколко минути и реве, същото се повтаря и в 6. И така денят ми започва просто прекрастно. Cry

Общи условия

Активация на акаунт