Отговори
# 90
МАРВЕЛОУС МИЛА ИЛЕЙНБЛАГОДАРЯ ВИ!!!
Оказа се, че проблема не е в мъдреца, а в съседен зъб с кариес и лечението му ще ми излезе...183лв или в по-добрия случай 143лв newsm45 Rage
Като капак, не са си свършили работата днес добре и до утре пак трябва да търпя адска болка Cry направо вече не издържам ooooh!
Тереза наистина има вече зъбче и даже и другото е почти избило....горкичката Tired
Столче имаме на чиполино GRAND COMFORT и си я слагам в него отдавна, но за кратко
Заспива всеки ден различно, но близо до мен, креватчето е само за през деня

# 91
Привет!
Калинче,добре върви при нас захранването.Аз в последния момент промених плановете ,та започнах с купешко пюре морков на Гербер смесено с кърма.Много й харесва,смее се,рита,хваща ми ръката с лъжицата и  си я насочва към устата  Laughing Обаче два дни не беше акала и още два от захранването ,та много стана ,а и моркова запича.Та ядох днес круши,поне с кърмата.Иска ми се  да започна и плодово  newsm78 
В петък сме на консултация ,та ще обсъдим с педиатърката!
За сядането,аз я слагам в стола за хранене.Нашия е на чико с наклон за гърба и си пише от пети месец.В мен като я държа сяда на крака ми .Та винаги за по малко и с опора.Не знам дали правилно посочих първата опция в анкетата ,че вече я слагам седнала  newsm78
Много мами не пишат,всички нямат време!Оле,къде си?

# 92
Инфома, честито зъбчеее Party bouquet

Пфф, за зъби не ми говорете! Не знам дали някога ще имам толкова пари, че да си оправя 3-те силно нуждаещи се.... ooooh!

Аз призовах непишещите да се явят за преброяване, ама никой не ме отрази Thinking

# 93
  • София
Здравейте!
Краси отразявам те, просто наваксвах 5 дни не ви бях чела  Simple Smile

Водихме Иван на почивка за 5 дни на Пампорово той беше бебе мечта яде спи мрънка да се оглежда, за сметка на това баткото ни стопи лагерите биеше се и него го биеха и тичаше и само пакости правеше. Единствения път в които беше сравнително кротък се контузи, ама вината е на хотела и на пестенето на пари падна му едно рамкирано огледало и му нарани крака та от вчера куцука с навехнат глезен.
Иван все още не е захранен и аз се ослушвам, така ми е много лесно вадя ц..ата и яденето е готово. Мъчат го зъбчета и всичко тъпче в устата мажа го с дентинокс и временно помага. И мен ме мъчи мъдрец и аз се мазах също с дентинокса и имаше ефект.
Столче за хранене имаме от баткото на Бертони платмасово много съм доволна и сега пак него ще ползвам.

# 94
Тук съм, но не съм на кеф. До скоро!  Hug

# 95
Оле, Hug . Сег се загледах в подписа ти.Консултант по кърмене ли си/ще ставаш?

ЧЕСТИТ ПРЕКРАСЕН ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ НАС - КРАСИВИ МАМИ! ДА СМЕ ВИНАГИ ОБИЧАНИ И МНОГО УВАЖАВАНИ! И не само на 8 март.

Честит празник на прекрасните ни бебчета, родени на тази прекрасна дата! Дано все така ни дават повод да се чувстваме горди майки и жени Heart Eyes

# 96
  • София
Благодаря на всички за отговорите за столчето за хранене  Hug
Когато го обсъждахте, аз си питах ушите защото си мислех че ще си имам. А се оказа че да, ама не! Краси, дано на теб не ти подарят както на мен  Joy
Запомних столчето на Орхидейка, защото ми хареса и ми се наби в очите  Mr. Green
Честити месечинки, зъбчета (колко хубавооо) и честит ни женски празник
Миналата година на този ден казаж на шефа, че съм бременна  Mr. Green

Бърди, аз съм с Дентинокс. Ева го изяжда от пръста ми още във въздуха, така че не мога да кажа дали съм доволна. Със сигурност е вкусно  smile3521
Но шпа би трябвало да може - нали го пихме през бременността  Simple Smile
Рени, как ще се запече от тиква и особено от круша  ooooh! Те разхлабват.
Лурдес, Ева как ръмжииииииииии все едно си имаме бебе тиранозавър  Joy А батко и я имитира страхотно, умираме си от смях  hahaha С ръмжене казва, че нещо не е наред.
Ифома, стискам ти палци за зъбчето, да мине най-леко  fingerscrossed

Утре сме на консултация и ваксини, но май ще пропуснем. Пак чувам тревожна кашлица, няма край тази сага  smile3516 Исках и вече да захранвам, ама... и това пропускаме докато не оздравее напълно.

Като не чета редовно, стават чаршафи  Embarassed

# 97
Краси, дано на теб не ти подарят както на мен  Joy
А ми, не бих била особено изненадана, винаги има план Б Flutter

А дентинокса изобщо не е вкусен, като местна упойка е, с лееко горчив вкус. Евка си пада по екстремните неща Mr. Green

Добро утро!

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 06:34 от hailie

# 98
не мога да ви открия изпуснала съм поне 3 темички

влизам да честитя на всички мамчета празника   bouquet

# 99
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро мамчета,

ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ! БЪДЕТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ И ОБИЧАНИ МАМЧЕТА!

За мама са цветята,
набрани в този ден.
От всички на земята
най-скъпа е за мен.

Послушай песента ни,
за мама е и тя,
за мамините длани,
най-нежни на света!

# 100
Честит празник, мили майчета! Да сте здрави и щасливи, вие и семействата ви Hug а малките пакостници да раздават усмивки, да вадят леко зъби, да си ядат  с кеф манджите и много, много да ви радват.

# 101
  • У дома
Честит празник, мили момичета!
http://www.youtube.com/watch?v=a3lLJ0EjAzg&feature=related
Бъдете нежни и красиви, възторжени и вдъхновени,   
Съхранете женствеността и лъчезарието си!   
Обичайте и бъдете обичани!

# 102

Милички,бъдете много обичани и щастливи,приятно изкарване на празника!

# 103
  • Варна
Честит празник ,мили дами !!

Нека в живота ви винаги присъстват хармонията и багрите на пролетта!

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 09:10 от Velina_p

# 104
  • Германия
КОНСУЛТАНТИ моля за съвет трябва да си направя снимка на мъдрец, има ли опасност за бебето.А евентуалната упойка... ConfusedСПЕШНО МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!!!
Няма проблем за снимка, упойката принципно е локална и всеки зъболекар може да прецени какво да сложи, щом предупредиш, че кърмиш.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт