"Столичани в повече" - новия български сериал по Би Ти Ви

• 50 237
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • София
напукахте ги тия щурци  Mr. Green Laughing
Добре де,едва ли е случайно, може би са искали да кажат нещо сценаристите с това, а на нас просто да ни убягва  Mr. Green И сега те ни се смеят колко сме "умни"  Mr. Green
*вкарва романтично-идиличния глас* С тяяях простоооооооо е поооооо-романтичноооооооо! Whistling Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 hahaha hahaha hahaha

П.П. Споко, тая сцена не съм я гледала 15 пъти само заради "много си хубава", от което ми се подкосяват краката... И чак снощи "Господари"-те ме светнаха за щурците. Shocked Joy Joy Joy Така че... мно'о ми дреме на шапката за щурците, когато аз се размеквам от... кхъм... друго... Whistling Embarassed Embarassed Embarassed hahaha

# 616
Свиренето на щурците не ще да е случайно  Thinking ... сигурно предават шифровано послание.  Crazy Ама, трябва суперкомпютър (от Пентагона), че да му разбием кода и да го прочетем.  Joy

Гаф си е, дано това да е кахъра на сериала.
Peace

# 617
Свиренето на щурците не ще да е случайно  Thinking ... сигурно предават шифровано послание.  Crazy Ама, трябва суперкомпютър (от Пентагона), че да му разбием кода и да го прочетем.  Joy

Гаф си е, дано това да е кахъра на сериала.
Peace
Добре де, гаф е. Не съм тук в ролята на адвокат, да уточня. И на мен ми е доста весело с тия щурци. Но как са дотърчали при монтажа? Shocked

Ако не на мястото на Марчето, поне в ролята на щуреца да бях, пак щях да съм благодарна там до ушето на Андрейко, прелитайки в романтичен звън  Mr. Green Heart Eyes

# 618
Майтап да става.  Peace А, иначе не знам кой ги решава тези "ефекти" - звуко-оператор или тон-режисьор, не съм наясно.  newsm78 Можеше да "пуснат" и шума на морски вълни, на мен ми е любим. Joy

# 619
Майтап да става.  Peace А, иначе не знам кой ги решава тези "ефекти" - звуко-оператор или тон-режисьор, не съм наясно.  newsm78 Можеше да "пуснат" и шума на морски вълни, на мен ми е любим. Joy
и малко транс мюзик за по-силно внушение  Mr. Green

п.с. хвана ме марихуаната на Митето от съседния сериал, да ме прощавате  Mr. Green отивам да хапна нещо сладко, че ми пресъхна устата  Grinning

# 620
Заинтригува ме сериалът и засега смятам да го следя. Не съм почитател на "Комиците" и "Велика България" и не ги гледам, защото ми простеят и дори ме дразнят, но във филма всички актьори си играят добре ролите. Само Руслан Мъйнов малко ми фалшивее и не ми е достоверен, (особено като каже "Аз съм лекар" Crazy ), но затова пък Йовка кърти отвсякъде.

# 621
  • София
Момичета, днес пропускам серията Sad Ама пък... ще гледам Иван Юруков на живо - от 7 съм на театър в Народния. baby_neutral Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 622
Може ли да помоля Кати за една нова анкета? На кой симпатизирате до сега от сериала? И държа и нашето Йовче да е там.........Благодаря!  bouquet

# 623
  • София
Защо току що пуснаха промото за 4ти епизод, при условие, че не е минал 3ти?!

Хм, току що пък пуснаха пак стария! Иначе в промото за 4ти - нещо от рода на "Хм, ние очаквахме ПиАр, а пък то жена!" на Славкин мъж...  hahaha

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 10:46 от Валентина

# 624
относно гафа с щурците..............то и в американските филми има доста гафове ама ги дзяпаме, даже и една реклама върви в момента на паста за зъби, бенкана на артиската не си намери място ту от ляво ту от дясно. Относно серияла чакам серията довечера с нетърпение. Любимци за сега-попа и съпругата на хотелиера /съжалявам но не помня имена/.

# 625
  • София
Може ли да помоля Кати за една нова анкета? На кой симпатизирате до сега от сериала? И държа и нашето Йовче да е там.........Благодаря!  bouquet
Добра идея. Peace Ама с повече опции да е, че... като гледам Андрей ще вземе превез. hahaha

# 626
като гледам Андрей ще вземе превез. hahaha[/i][/center]

То първото вярно се знае......Но второто ще е с блясъка на първото........

# 627
  • София
Ненчо Илчев: Много си харесвам ролята в сериала
http://www.btv.bg/shows/neka-govoriat/videos/video/1294886506-Ne … ta_v_seriala.html

# 628
Момичета, днес пропускам серията Sad Ама пък... ще гледам Иван Юруков на живо - от 7 съм на театър в Народния. baby_neutral Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug
Praynig вземи и мен  Praynig

# 629
ХОРА! Разгадах идеята за Щурците през зимата! Вижте какво открих тук:
 Heart Eyes

http://textove.com/text.php?song=d6187cfa

Общи условия

Активация на акаунт