Юли 2007

• 23 533
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Иве, дано не е, а ако е да карат леко, ама за теб не знам... Confused дано не се заразиш изобщо! За изпускането - и Кая имаше период в началото като тръгна на градина, в който се напиша няколко пъти, при положение че много отдавна не го беше правила, а и беше ходила на ясла преди това. Според мен това е или в резултат от стреса, който изживяват, или виждат, че в групата има деца, които още се напишват/наакват, и им подражават. Доста бързо премина при нас.

Вики, и на мен така ми се сториха доста антипатични повечето участници. И имената на жените са много странни  Laughing.

Шушонче, да оздравяваш бързо и дано поне си починеш малко сега!

Искре, флоукрийт настилка ли имаш предвид?

# 286
Искре, ние сме с гранитогрес на балкона, мисля, че е много добър вариант

Иве, ако е варицела, дано ти не се заразиш, започвай да пиеш имуностимулиращо.Симона саментото я спаси, а бяха нон стоп залепени с Мариса. Опишете ми пъпките при варицелата, аз мислех, че са кръглички, като мехурчета, с течност  newsm78

Днес ходихме до ЗОО, после в парка с Валери, а Никола спа при баба и дядо. Видях лъвчетата, много сладки. Валери не ги регистрира хич

Велинче, дано не ви стига такава трагедия, то и в Сф се чака голямото, ама тука ако стане с това строителство с малко няма да се отървем, да не дава Господ  Praynig

Забраненият плод е класи под Стъклен дом според мен, не ме разкъсвайте  Laughing

# 287
  • USA
Иве, дано да не е варицела. Кажи как се развиват нещата.

Мъжът ти не е прав за земетръсните зони - много са си населени даже и доста скъпи земи. Поне в САЩ. Целият западен бряг е земетръсна зона, вкл. надолу в Южна Америка - Чили. С доста развити и многолюдни градове. От другата страна е същата работа - по източния бряг на Азия това. Средиземно море също е зематръсна зона.
Исторически покрай океана е било по-добре - повече търговия, бизнес етц. Природата е невероятна, добър климат. Има много причини. Малко са местата без бедствия по света. Европа е по-скоро изключение, отколкото правило (за липса на бедствия говория). И пак, в БГ също сме имали големи земетресения. А като гледам Щатите - ако не е земетръсна зона, ще е я ураганна, я торнадота, бури, етц., все нещо има.

Марти, наистина ако в София стане голямото ще е по-страшно. Дано да няма такова нещо. Аз съм била в Гърция на 5.6 земетресение - кошмар голям беше - разрушения, живяхме в парка, телефоните спряха, абе драма. Тук при 5.6 има само "Упс". Не го броят въобще.

Криси напоследък след градината е голямо мрънкало. Измисля си някаква програма и ми вади душата с мрънкане ако не стане на неговото. Уговаря се с приятелите си как ще ходят на сладкарница/ ресторант, после на парк, на гости етц. Посреща ме после с план и ако му кажа нещо различно се тръшка и реве. Аз пък точно след работа имам 0 търпимост към тези изцепки.  Rolling Eyes

# 288
ох много сладък този Кристиан, стана ми смешно  Laughing

# 289
  • USA
Марти, вчера докато пътувам до градината ми се обажда една приятелка и ме пита кога ще пристигна, защото Криси ги карал нея и една друга майка да ме изчакат, за да ходим после някъде всички заедно.  Laughing

# 290
Иве, стискам палци, ако е варицела да мине по- леко Peace
Янче, аз толкова пари за джунджурийки не давам. Най- много 10-15 лв. В неделя ме канеха на  бижу парти.Някаква мацка прави бижута и ги предлага в заведение на Витошка. Видях нейни неща, красиви са.
Ние бяхме в парка. Майка взе Дели и сега са на сладкарница.

# 291
привет
Аз днес съм сама с дребният, цял ден бяхме навън ,само се прибирах да го храня  GrinningЕви е с баба й на гости и след малко ще се прибират.Мисля и утре да я оставя вкъщи  Peace
Марти пъпките са с мехури, има и такива без, като петно , не много голямо.Най важен признак че е варицела е пъпка в окосмената част на главата  Peace
Иве, дано не е ,а ако е варицела ти да не се разболееш  Hug
И Ева е кисела след градина, обяснявам си го с умора или с предстоящо боледуване  Rolling EyesОбикновено когато е ревлива и се сърди за всичко малко след това се разболява.
Уинкс, изкефи ме Криси как  си урежда срещи  LaughingСладур  Heart Eyes
Вики какво каза Алексиев на прегледа???

# 292
  • София
варицела
Марти тук е описана много точно,първо са червени пъпки като от комар бълха и след 24 часа стават типичните.Утре ще докладвам,сега са все същите.
Уинкс може и да не е прав,ама чили и тн са си пренаселени така или иначе Mr. Green
Като разказваш за Гърция Япония мехсико и къде ли не си живяла все едно си на 50г.давай срок на пребиване че..... Laughing
Бубе ами в асоса са по 30лв обеците,ще си взема 2-3 чивта.А как да разбера кой размер пръстен съм?
Кремовете на дева за околоочи имат кир ефект Twisted Evil

# 293
Иве, моите от Асос струваха около 15лв. Пръстените ги научквам, взимам някакъв среден размер, всички са различни.
Ками, навън не кърмиш ли?
Забравих да кажа, че и Дели се залисва в игра и се напишква. В градината два пъти се  е случвало, а тази събота на Владая също.

# 294
  • Асеновград
Уинкс може и да не е прав,ама чили и тн са си пренаселени така или иначе Mr. Green
Като разказваш за Гърция Япония мехсико и къде ли не си живяла все едно си на 50г.давай срок на пребиване че..... Laughing
Нямаше ли и Германия , или бъркам?

Иве , тези майки дето не са се обадили в градината не са прави.Защото инкубационният период на варицелата е 21 дена.Ако техните деца са заразили някое , което се разболее след 21 дена , то ще стане след като е свършила карантината.И тогава онова момиченце дето са го върнали днес , ще го пуснат и ще се зарази.Не е правилно.
Иначе майка ми изгуби Тедо баш като беше болен от варицела , макар че тогава не ми остана време и внимание да и се карам за това че го е извела , а не трябва.
И сигурно на всички им е писнало вече от тая карантина.В тедовата група се разболяха почти наведнъж и бързо свърши одисеята.
Ти пий Саменто , може и да не хванеш.
Криси е много сладък  Laughing.
Верно ли е безплатна доставката от Асос , аз мислех , че само в Англия е безплатна ?
Племеника ни взе книжка и ни е обещал да ни води на дискотека в Пловдив , той да кара , ние да пием.А аз заявих тържествено , че трябва да си купя рокля и да отслабна.Сега избирам рокля от Асос , ама номера с отслабването не знам как ще стане  Mr. Green.

# 295
Били, по принцип е само за Англия, но сега са го пуснали и за другите страни Peace

# 296
Бубе досега не ми се е случвало да го кърмя навън.В момента е в стачка и яде докато спи и ми е малко търсене навън да го глася за хранене  Laughing
На Ева първата пъпка беше баш  мехур, ужасна, там остана и белег   Peace

# 297
  • Sofia
Реших тука да видя какво е положението при Ива, да не звъня по никое време, но гледам няма нищо ново. А моя мъж си е издънка, едни коментари, добре че Ива му е свикнала. При нас ново 20, Макс е с 37,5 да видим ADLiquid'a дали ще го пребори, толкова го хвалих тоя сироп  Twisted Evil
Велинче и Макс е същия, все на гости и после по "исторанти" иска. За тази вечер програмата беше пица Виктория  Crazy обаче не мина номера, снощи излизахме, не може всеки ден. Днес по път за училището на мати видяхме "кРатРастрофа" голямо ахкане и охкане беше. И за Япония все ми повтаря, откакто гледахме новините - Ние няма да ходим в Япония, нали мамо. Осъзнава ги нещата вече напълно.
Готвачите не можах да ги гледам, но по Стъклен дом се запалих, даже тел ми така звъни. Забранения плод не е за мен.
От доста време не съм писала, стига толкова, да не стане много.  Grinning Отивам да пъхам дребчовците по леглата и после книжката ме чака.

# 298
  • София
Още нищо все така са пъпките,предпочитам варицела пред хранително PraynigУтре ще ходим след обед при док,да видим какво ще каже.Ликуида ако не помогне МДС незнам Laughing то и от него може да са ни още никакви пъпките Crazy
Отивам да лягам че много съм уморена,от нищото.А кашлицата ми е ужасна,трая и не казвам колко ме боли като кашлям но утре ще искам да ме чуят

# 299
какъв е този сироп?

Общи условия

Активация на акаунт