Юли 2007

• 23 533
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
голяма лудница е вкъщи докато легнат децата  CrazyВики беше кисел пак цял ден,с това негово неакане го закъсахме  Rolling Eyes
На Еви пък и се разтече носа  ooooh!, дано да не е нещо сериозно ,че вдругиден сме на ваксина на Вики, но яко тя нещо се задълбочи ще я отложа.
Аз много харесвам бижута , но на мен не ми отиват някак.Освен това ми е чувствителна кожата и не мога да нося нищо освен сребро или злато.Ушите ми стават на рани ако сложа нещо различно от това  CrazyСестра ми обаче е яка фенка и има две кутии, огромни с всякакви дрънкулки и много й се радвам  Laughing
За Япония думи нямам, такава трагедия, кошмарно е и се моля да няма повече инциденти и да се стабилизират хората  Praynig
Уинкс, дано никога не става подобно нещо при вас  Hug Praynig
Много ми липсва Забраненият плод  Laughing

Иве защо ще спрат Аец-а?Днес по новините обясняваха че той бил някъв друг тип - водно, незнам си какъв и при нег такъв инцидент не би могъл да има  newsm78.И на мен ми направи впечатление ,че никой не се вайка и реве ,ама това са японци......................няма такава нация Heart Eyes И покрай тази трагедия пак взех да чета Шогун - обожавам я тази книга Grinning

# 256
  • USA
Иве, нищо конкретно не казват. Чакаме развитие какво ще стане с реакторите. Те са 6 реактора, не 4. Засега 3 са зле, 1 със сигурност изтича. Това знам от новините. Има ок. 70 човека, които сега се опитват да оправят положението, но ако ги евакуират не знам как ще стане.
И тук сега се разглеждат атомните ел. централи и по-специално една наблизо до нас. Не знам с кой акъл са ги строили на океана в земетръсна зона. Уж предвидено това-онова, ама никой не е очаквал такова бедствие като са ги строили. В Япония са строени най-консервативно, а виж какво стана. Sad
Явно различни кадри гледаме, защото на тези които аз гледам си плачат хората.

# 257
  • Sofia
Много зле ситуацията в Япония. Японците са различна порода. Дават кадри с плачещи хора - но те се притесняват за роднини и т.н., а не за вещи. Аз съм убедена, че след 2 години нещата ще са все едно не са се случвали и ще са пред всички икономики ...

На децата ЙОД профилактично не бих дала.  Naughty А и хич не обичам сведенията от канал "Една жена казала".  Crossing Arms

УинксPraynig да не се случва при вас въпреки, че сте земетръсна зона.

А Сашо днес за малко да счупи 1 пръст на сестра си ... За секунди стават белите. За да не му влезе малката в стаята (неговата светая-светих) блъсна точно пред лицето й врата и явно е захванал пръстчето между пода и врата. Сега Диди е с обелена кожа на десния показалец, но слава Богу, няма счупено. Ще гледаме да не се зачерви и възпали и ще следим как е нокътчето ...  Praynig
Понякога се афектира от нещо в градината и е направо АД докато се върне баща им. В този ред на мисли - прибрали сме му компютъра и е голяма драма ooooh!

# 258
Добро утро!
Ето страничката,ако се развият нещата днес може и да ида с приятелка която има кола.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000861178358&ref=profile#!/pages/Crystallized-by-Valentina-Kostova/156746587685333
Искре и при нас след градината е много трудно,идват си и буквално като увиснали във въздуха се чудят какво да захванат,карат се,гонят се,но не се заиграват и така докато си дойде баща им,като си дойде и се изтеглят в стаята си,добре че поне от единия имат респект.Инъче като е хубаво времето и сме навън по-лесно се избутва определено.
Днес ще ги взимам по-рано и ще сме на зъбар,дано се справя с тая задача успешно,ще взема и Никола защото незнам кога ще се свърша и ще успея пак до градината да се връщам както мислих.
Ами айде ако Марти или Бубе ти решите да поръчате кажете,аз сама от нета така и не се научих да пазарувам,те до вкъщи ли идват или в пощата поръчките?
Незнам дали става с тоя линк,май моя профил излиза,кажете,копирах два пъти.  newsm78

# 259
  • София
ДУ
Искре вземи предпазители за вратите,при нас още има такива моменти на затръшкване а сме имали инциденти Close
Ками няма да дадът да се строи аец-а и тока ще поскъпне много защото ще внасяме от франция.
Питам снощи мъж ми защото строят в такива опасни сеизмични зони и той вика ами че било по ефтино и нямало такова население около тези зони.Аз лично няма да давам йод защото ми се струва доста далече облака,но ще взимам минерална вода и ще огранича зеленчуците и плодовете от магазина,като се замисля няма как да не ядът от вън или пък в дг,но поне по малко.
Уинкс незнам дали помниш и дали си гледала 2000г в Турция в Измит земетресението,хората ревяха ужасно много в сравнение с Японците,но манталитет и фин.положение различни.Да не се случва на никой.От началото на годината стават ужасни неща по света Praynig
Яна първото линкче ти е профила второто работи може да го оправиш,а цени и как може да се пазарува?пръстени и обеци харесах

# 260
Иве, то зеленчуците са парникови, така че според мен няма опасност.
Янче, ако правя поръчка ще ти кажа.
И на мен ми липсва Забраненият плод, но тази вечер има цели две серии Grinning
И Дели понякога се прибира доста напрегнат от градина. Усещам го и гледам да подхождам по- меко към него и да го сложа по- рано в леглото. Тази нощ се събуди в 3 и поиска да го гушна. В този момент хранех Юлиян и той се разсърди. Отиде да спи в хола Shocked Извика и баща си. Така че двамата спаха на дивана. Сутринта му беше минало и се перчеше  на Юли, че обичам повече него Joy

# 261
  • София
Леле, Бубе, каква сцена е разиграл  Laughing

Кая пък непрекъснато обяснява за братчето и сестричето, които ще има. Според нея тя ще се грижи за тях, вчера само ме помоли докато тя приготвя обяда на бебетата, ние с баща й да ги гледаме, че тя нямало как да приготвя храната и да ги гледа едновременно  Laughing

Аз обичам да сменям всеки ден бижутата, общо взето нося всичко освен жълто злато, но купувам от различни места, където ми хареса. Сребро си купувам доста от авторските неща в магазините "Яна". Напоследък ползвам и дрънкулки и на стари години почнаха да ми правят проблеми ушите, ама аз си ги тормозя  Mr. Green

Уинкс, и аз вчера четох разни изказвания за положението при вас, нарочно не коментирах, но то сигурно и при вас достатъчно се пише и говори...Да не дава Господ! Praynig

# 262
Привет!  Peace
Оф,цяла седмица не мога да смогна да ви пиша и изчета,първо нямах нет в нас 4 дена,сега много работа. Да свършва тая дълга седмица и да излзиам в отпуска. Връщам се да ви чета Simple Smile .

П.С. Мерси за пожеланията за именния ден  Hug .Все пак свеки по4ти ми го развали,защото тогава имаше РД и реши,4е тази година като никога трябва да го празнуваме цялата рода.бях пред нервна криза #Cussing out.То бива да си дзвер... Sick

# 263
  • Sofia
ДД!
Искам на едната тераса - външна - да сложим някакво покритие на пода, че нали старото строителство е с любимата мозайка и много трудно се поддържа чисто това нещо .... (трябва да пускам маркуча с вода от банята през целия апартамент) Да споделите какво може да се сложи? Върти ми се нещо за разливаща се мазилка или как се казва там - бяхме коментирали преди известно време. Някой беше дал линк даже.  Thinking

Яна, това червеното палто много добре ти стои Wink

# 264
  • Асеновград
А защо не искаш гранитогрес ?
Говорихме преди за ПВЦ настилки , но те са вътрешни и със сигурност са по-скъпи от гранитогреса.
А самонивелиращата замазка не е завършващ слой , ще попива вода и няма да е по-добре от мозайката на външен вид , ще започне да се рони след време.
Гранитогреса може да се лепи направо върху мозайката и има сносно изглеждащи плочки за по 10-12 лв квадрата в строителните хипермаркети.Нашите тераси ги направихме с такива.

# 265
  • sf
Ние сме с изкуствена трева на едната тераса, но не е съвсем открита. А на голямата искаме да слагаме тартан,ама много скъпо ни идва.

П.С. Мерси за пожеланията за именния ден  Hug .Все пак свеки по4ти ми го развали,защото тогава имаше РД и реши,4е тази година като никога трябва да го празнуваме цялата рода.бях пред нервна криза #Cussing out.То бива да си дзвер... Sick
Да не се обидиш,но за мен лично РД -то има по-голяма тежест от именния ден.

# 266
  • София
Гранитогрес Peaceили асфалт Mr. Green

# 267
Ние сме с изкуствена трева на едната тераса, но не е съвсем открита. А на голямата искаме да слагаме тартан,ама много скъпо ни идва.

П.С. Мерси за пожеланията за именния ден  Hug .Все пак свеки по4ти ми го развали,защото тогава имаше РД и реши,4е тази година като никога трябва да го празнуваме цялата рода.бях пред нервна криза #Cussing out.То бива да си дзвер... Sick
Да не се обидиш,но за мен лично РД -то има по-голяма тежест от именния ден.

Въпроса е там,4е никога до сега не е искала такова гранд празнуване,просто на пук на мен,разбираш ли.А и на всичкото отгоре мъжо спря за цветя,но за мен беше забравил,което още пове4е ме вбеси и се скарахме разбира се.Ние освен заради нея не се караме.

# 268
  • Sofia
Били, не че не искам гранитогрес - просто ми се искаше нещо по нестандартно Simple Smile . И бях останала с впечатление, че тези ПВЦ настилки имаха и вариант за външно ползване. (аз съм объркала - точно тях имах предвид, а не саморазливащата ... )
Относно лепенето на плочки - трябва да разчитам или на мен, или на баща ми да намери майстор и да му се виси на главата, че от майстор намерен от мъжа кухната ми е с плочки за смяна  ooooh! Аз да бях - щах да ги залепя по-кадърно ...  

Иве, асфалт - точно пред нас вчера слагаха - можех да ги викна да метнат 1-2 кофи и да го набият ... Само дето от тресенето на машината да не ми се срути терасата Grinning

# 269
  • sf
Я кажете- гледахте ли готвачите снощи?
Някой от тук ли каза,че има познат там?
На мен ми хареса, смятам да го следя- сеир ми дай на мен, а има ли и хляб, още по-добре  Joy
Ама как пък ни един чаровник не сложиха, откъде са ги изкопали тия  Joy

Общи условия

Активация на акаунт