SUPERNATURAL – Castiel: Trench Coat, Blue Eyes & Free Will

• 33 390
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Така са влезли под кожата на жените,че чак в ефир не могат да се сдържат  Mr. Green

# 31
 Joy Joy Joy Галееееееее, мисля че Ще ше да направиш първото, за да постигнеш второто ....  Joy

# 32
  • # супернатурална #
И да реализирам третото  smile3521

Ето за това говорех.(На 2:00) В нейно оправдание ще кажа, че Джаред просто си го просеше  Rolling Eyes С тази черна ризка, и потупването по бедрата, за голите пръстлета да не говорим  Mr. Green И Дженсън не е зле, но беше извън обхват. Аз се чудя до Джаред как се добра, изглеждаше да е далече от него  Laughing

# 33
 Shocked Леле, леле, тия жени срам нямат! Въпреки че... представете си че целия този разкош се намира на някакви сантиметри разстояние... не мога да ги виня, ама никак!

Аз такова, да се изфукам с първото си гифче! Надписите ме дразнят, ама идея си нямам как да ги махна.

Много го търсих точно това, и не го намерих, та реших да действам сама.  Два дена ми отидоха докато вдена точно как, но с цената на много пробван и отхвърлен софтуер накрая се преборих! Ако питам мъжа ми, сигурно ще ми каже по-лесен начин, ама не ща да си разбутвам семейството  Mr. Green И без това ме гледа на кръв като се изстрелям от кревата рано-рано в събота да тегля епизода...

# 34
Аз такова, да се изфукам с първото си гифче! Надписите ме дразнят, ама идея си нямам как да ги махна.

Браво за гифа,мойте им се загубва качеството,явно ползвам гадна програма.

Много го търсих точно това, и не го намерих, та реших да действам сама.  Два дена ми отидоха докато вдена точно как, но с цената на много пробван и отхвърлен софтуер накрая се преборих! Ако питам мъжа ми, сигурно ще ми каже по-лесен начин, ама не ща да си разбутвам семейството  Mr. Green И без това ме гледа на кръв като се изстрелям от кревата рано-рано в събота да тегля епизода...

Laughing Моя вече ми свикна  Laughing

# 35
Браво, Еми, продължавай с гифчетата, получават ти се. Wink

Моят даже вече и не пита. Просто знае, че в събота между 6 и 8 ме няма за този свят. Wink

# 36
Eй аз се вкл от на свеки компа, и веднага влизам в новата темичка! Импалка страхотна си! Все едно съм в рая, страхотно е, навсякъде Кас.
 Искам да ви благодаря, че сте толкова мили всички.  Нова съм в темичката ви, но вие ме посрещнахте толкова топло и ме накарахте да се почувствам сред свои. Благодаря за оказаната чест от Розето и Импалка.  Много сте мили и внимателни, с две думи-страхотни сте!  newsm51

Не съм гледала епизода, утре си идваме и го пускам с нетърпение.  Grinning Много ми липсвахте, ще наваксвам утре и ще ви настигна  Hug 

Снощи сънувах за пръв път Миша, е няма такъв откачен сън. Беше дошъл в БГ и ме избра сред хиляди фенки на някаква пресконференция и се разхождахме двамата. Говорихме си за филми, музика, аз го бъзиках за Стоунхендж Апокалипсис ,  питах го коя му е любимата песен в момента /въпрос ,  който му го задавам по 100 пъти в туитъра  Mr. Green/, aбе все фантазии на болният ми мозък Simple Smile

Утре си идвам при вас в най-страхотната тема,  най-накраяяя  Hug

ПП-сега виждам , че е туитнал тази снимка, ми вижте го колко е сладък :

ПП2-Видях, че е минало 12 Simple Smile

Честит 8ми март, момичета! Пожелавам ви до вас да има мъж, който да е корав и любвеобилен като Дийн, нежен и страстен като Сам, искрен и предан като Кас! Пожелавам ви не само днес да се чувствате истински, красиви, секси и усмихнати жени!
поздрав

# 37

Нека в живота ви винаги присъстват
хармонията и багрите на пролетта!
Бъдите винаги свежи, като пролетните цветя
и желани като пролетта!  Heart Eyes

Лека нощ!(мъжо ми е рожденник newsm03)

# 38
Майче, Дейна, радвам се, че одобрявате.  Blush  Майче, аз ползвам точно три различни програми (да, луда съм). С една режа филма, с втора деля на кадри, с трета правя гифа.  ooooh! Ако искаш ще ти пиша да ти кажа кои.

Леле, как забравих че утре  (днес) е осми март... и аз съм една майка, и една дъщеря...  Embarassed

Поздрав за всички прекрасни дами в темата! И ЧРД на мъжа на Mother 0f All smile3525

# 39
Честит 8ми Март мили момичета
Не искам да ви подарявам букет с цветя, цяла градина ...
, заЩото знам, че го заслужавате.
Пожелавам ви най хубавите супернатурални изживявания
Мирка  Hug, Дай Боже съня ти да се сбъдне  Praynig
Маме  Hug, да ти е жив и здрав рожденника, много да те слуша и все да ти угажда  Twisted Evil
Емичка  Hug, браво давай в съЩия дух.

# 40
Честит празник на жените и от мен!

Бъдете здрави, много обичани от децата и половинките си и вечно даряващи любов с пълни шепи!

# 41
Галче,
‘Цъки’-то ти – с голямото самско пушкало – ме разтрепера от удоволствие. Може(ш) да ме отстрелва(ш) така по всяко време Flutter .

Eми,
Гифчето със спящия Диййн е великолепно – направо тантрично бавно. Ах!

Мирка,
Трогна ме, благодаря Hug . За мен беше удоволствие да подготвя заглавния пост на темата – нещо, което нямаше да се осъществи без твоята помощ. Благодаря   bouquet и за нея.

Но най-вече ти благодаря за това:
Пожелавам ви до вас да има мъж, който да е корав и любвеобилен като Дийн, нежен и страстен като Сам, искрен и предан като Кас!
Много, много, мммного ми хареса Peace . Присламчвам се най-безцеремонно и го пожелавам и аз на всички в темата Hug Hug Hug .

Маме,
ЧРД на мъжа ти!

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 09:49 от Impala

# 42
  • В средата на времето
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МОМИЧЕТА! Hug    bouquet
ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ ДА СМЕ ВИНАГИ ТАКА ПРЕКРАСНИ Mr. Green, ОБИЧАНИ, ЦЕНЕНИ, ДА ГОРИМ И НИКОГА ДА НЕ ДОГАРЯМЕ! Grinning

Mother 0f All , ЧРД на твоят мъж Simple Smile

Добро, празнично утро  bouquet

# 43
Добро празнично утро мили мои  Hug,
днес си позволявам да си скрадна време за да ви поднеса кафенце ....

и сладкишииииии .... ... 4 на брой  Embarassed да има за всички, кой какво желае.
Лек, слънчев и изпълнен с много усмивки ден ви пожелавам.

# 44
Честита Кастиелска тема! Станала е чудна, Импалко Heart Eyes
Честит 8 март на всички жени и от мен.
Поздрав!

Маме, да ти е жив и здрав мъжът!

Цитат
Пожелавам ви до вас да има мъж, който да е корав и любвеобилен като Дийн, нежен и страстен като Сам, искрен и предан като Кас!

Това ужасТно ми хареса...

Общи условия

Активация на акаунт