SUPERNATURAL – Castiel: Trench Coat, Blue Eyes & Free Will

• 32 742
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
 Shocked Мале, докато разгледам всичкото материал... Гледам аз, дзверя се... коленцата ми омекнаха, сърцето ми се разхлопа, изобщо нищо не можах да свърша днес. Вътрешната ми тийнеджърка се е развихрила с пълна сила, седя си пред компа със светнали очи и зачервени бузки и дишам тежко. Трябва да се взема в ръце преди да си се прибере мъжа ми...

Бела, това с Брад и Анджелина супер много ме разсмя, народа вече съвсем изтрещя... обаче и Дженсън не беше нужно да пляска Миша по задника  Joy В случая не мога да преценя на чие място искам да съм.  Thinking

Така значи, Кас може да вижда през дрехи... все по-интересно става... Twisted Evil

# 391
И аз така, Инче, пълен игнор на Падалекова. Кой ще й гледа в пазвата  Joy  Абе и тя не се е барнала кой знае колко по-добре от Екълсова за мероприятието, но е една идея по-добре все пак.

Галче, имах предвид точно цвета на червилото, което са размазвали май семейно  Joy  Аз пък сега се чудя какво е това  за ризките  Joy  Ейнджъл за тена на деколтето на Градинаршата ли намеква ? и Джаред брадясал хм хм?   Днес не ми е умният ден  Joy   Та, Галке, като се сетя какво разказче   Joy  можеш да му нашепваш в ушето на Джаред или по избор - Сами, дори подновеното деколте на Джен, няма да я спаси  Mr. Green

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 17:59 от lili0909

# 392
Та, Галке, като се сетя какво разказче   Joy  можеш да му нашепваш в ушето на Джаред или по избор - Сами, дори подновеното деколте на Джен, няма да я спаси  Mr. Green
Присъединявам се. Особено в ролята на доктор КраулИ, специалист по нервна проводимост и възбудимост, която наскоро изследва най-обстойно и задълбочено вързаното Сами без дори с пръст да го докосне. Явно го питаше 'Тук не боли, нали? А тук?', защото се чуваше само неговото 'Да... да... Точно там...'

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 17:48 от Impala

# 393
Благодаря на всички за хубавите снимки и клипове и статии,абе за всичко  Heart Eyes  Hug Hug Hug

smile3532 smile3532 smile3532

WOW Що за материал сте публикували. Тази вечер Ще имам бая работа.
Не знам защо, но нито една от двете госпожи не ми е симпатична (няма нищо общо ревност или каквото и да е, просто въпрос на вкус). Падалекова е по земна, това да, но ми е  Sick (без никой да се засяга), а Екълсова .... по антипатична не може да ми бъде.
Май най ми допада Колинсова  Joy Joy Joy 
Извинете ме за лошия пост, ама не се стърпях ... трябваше да споделя за да ми олекне  Tired

Напълно съгласна  Laughing Hug Hug Hug

Мишенсън  newsm10  hahaha hahaha

# 394
Честно казано след като смениха русото Руби, ми беше много дразнеща Джен. После взех някак да свиквам с нея и сега ми е симпатична. Изглежда естественна  и някак си си подхождат с Джаред не само визуално Simple Smile

# 395
и някак си си подхождат с Джаред не само визуално Simple Smile
А и духовно, така ли Joy Joy Joy сори, днес едва се сдържам да не се лигавя.. не ми се получава hahaha

# 396
А и духовно, така ли Joy Joy Joy сори, днес едва се сдържам да не се лигавя.. не ми се получава hahaha
  Mr. Green Ами виж ги как се лигавят и са винаги нахилени, закачат се, имам чувството, че и двамата са големи образи  Laughing   Е те ако духовно не си подхождаха, щяхме да сме свидетели на един щастлив развод  Flutter
Инче да не си предозирала с Джаред, нещо Simple Smile

# 397
Mr. Green Ами виж ги как се лигавят и са винаги нахилени, закачат се, имам чувството, че и двамата са големи образи  Laughing   Е те ако духовно не си подхождаха, щяхме да сме свидетели на един щастлив развод  Flutter

Oх, направо ме боли да напиша нещо Twisted Evil , но нямааа...

# 398
Нямаш представа колко... И с него,  и с брат му...

# 399
Нямаш представа колко... И с него,  и с брат му...
и пак с него и пак с него....

Импалка давай, давай  Hug

# 400
Ох, не мога вече...

кой ги измисля тези коментари.....

някой е писал "You adjust that erection, Jared"  Joy Joy Joy Joy Joy

коментарът за този гиф пък е : "MISHA’S HANDS JESUS CHRIST"

# 401
  • # супернатурална #
Ох, милите ми, откъде да ви почвам  Laughing

Ейджъл да каже за ризките, но аз мисля, че тя мисли  Joy че след многото цеуване е на път малко Падалече, щото на тази снимка г-жата изглежда с коремче.
Много мило, че смятате, че с разказчета, нашепвани на ухо ще пренасоча, макар за кратко, Самовите въжделения. За съжаление, тъй като българския на Сам е на ниво мой английски, или трябва да прибегна към преводач (Инчето е вариант, Импалка тоже, ама взимайки предвид духовната им същност, познайте кой ще артише от уравнението  Tired), или да залагам на интонация и жестомимично общуване, което неминуемо ще доведе до тактилно такова.

# 402
или да залагам на интонация и жестомимично общуване, което неминуемо ще доведе до тактилно такова.
Не е ли това целта на упражнението, хммм?  Grinning

Бела, къде ги четеш тия народни умотворения? А за ръцете на Миша съм съгласна, срам не срам. Мога цял ден там да гледам...  Embarassed

# 403
 Joy   "разваленият телефон" банички да яде значи  Joy  Малко Падалече викате, е, това можеше да обясни нарастналата гръдна обиколка  Mr. Green  Да, ама не  Grinning  Блузката е виновна.  Галче, ето това, че разгада кой какво има наум, е доказателство, че те бива в общуването. Недей да скромничиш, щото химията м/у индивидите е странно нещо и не зависи често от перфектния език, така де, разбирате какво искам да кажа  Mr. Green 

Тъкмо си мислех дЪл да не се разкрася с еректиралия гиф   Joy  станал е популярен  Joy Но пък от друга страна, много е разсейвателен

# 404
  • # супернатурална #
Люс, ако ти си сложиш "еректиралия" гиф, аз трябва да си сложа овулирал аватар  Joy

Не е ли това целта на упражнението, хммм?  Grinning

Стига да сведем общуването на ниво езиково с духовен уклон и целта на упражнението става упражняването на/с  целта.

Е може ли да са толкова весели и винаги в настроение  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт