SUPERNATURAL – Castiel: Trench Coat, Blue Eyes & Free Will

• 32 739
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • гр. София
За госпожите продължавам да се чудя защо точно така са се накиприли.  

Едната госпожа като гледам как е съчетала цветовете, май е фенка на Гучи....

# 436
 Shocked Crazy Shocked
Ух, това е твърде далеч от моите разбирания за добро цветово съчетание, ама аз не разбирам много от мода Mr. Green Така че оставам без коментар. Simple Smile

Ама все пак накратко Mr. Green - могли са и по-добре да се издокарат и двете, убедена съм.

# 437
  • В средата на времето
Точно този Гучи и аз не бих си го купила Laughing Много ми е шарено. Много Crazy
Данийл по принцип добре се облича. На колкото и снимки да съм я гледала, по разни официални събирания, винаги е била добре облечена. Този път май и се е дощяло да е като Ара Laughing

Тук примено е супер:

# 438
  • гр. София
Тази есен ще са модерни точно такива шарении  Tired
Ако някой ме просветли като как точно се постват малки снимки, които като ги натиснеш се отварят големи, ще ви покажа някои доста шокиращи нещица...

ПП: това беше молба. Моляяяя Praynig

може и на ЛС

# 439
Хаха, като Ара  Joy hahaha
Изи Hug

Съгласна съм с теб, на тези снимки изглежда супер!

Розичка, за съжаление и аз не знам, но ако обяснят на теб тук, може и аз да се възползвам да науча нещо.

# 440
  • В средата на времето
Ако някой ме просветли като как точно се постват малки снимки

[img eight=300]http://static1.purepeople.com/articles/4/56/04/4/@/411077-danneel-harris-et-jensen-ackles-a-los-637x0-2.jpg[/img]

Пишеш след img height= (тук пишеш цифра. Колкото е по-малка, толкова по-малки ще са снимките. Моята от горния пост е 300).  Simple Smile Hug

Розе, я се пробвай да сложиш и в двата края на всяка картинка. Дали ще станат снимките като активни линкове, върху които направо да се цъква (това цъкване ми е смешна дума Laughing)?

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 14:50 от Izida

# 441
Розичке, ето какво е обяснила MAMMA за този случай. Аз от там се научих, дано ти помогне и на теб.  Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

Виж на  - Как да поставите картинка в мнение?

# 442
Хайде, Розе, научи ли се вече, че да погледам маки снимки JoyАз отказвам да науча този начин, предпочитам "цък"...

# 443
Златенценце, Hug
Когато излязат screencaps-овете от епизода ще публикувам един спИцЯлно за теб. Да си гледаш Самито и да си представяш как му късаш ризката Whistling .
Предварително благодаря  Hug, ама той ще е таквази прелест  hahaha, че няма да посмея да разкъсвам нищо. По добре за размотая одеалцето на Дийн (или както там се казва тази одежда)  Mr. Green

# 444
  • гр. София
Проба....

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 15:03 от Зимна роза

# 445
  • В средата на времето
Сетивата ми се пренаситиха с толкоз пъстричко Grinning Харесаха ми две рокли на Джил Стюарт Laughing И на Гучи първото моделче. Laughing

Пробата ти е успешна Grinning

# 446
  • гр. София
Уф, ама аз исках снимките да са малки, а като ги цъкнеш да се отварят в друг прозорец, вече в истинския си размер.
Отказвам се, хич ме няма в тез работи, как ли не пробвах  newsm45

Редактирам се: май успях....с чужда помощ, разбира се. Благодаря   bouquet

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 15:04 от Зимна роза

# 447
На мен първата на Джил Стюарт  много ми хареса.

# 448
Браво, Рози! Голяма шаренийка Crazy
За мен първия модел на Гучи, ако може Heart Eyes Мерси Laughing

# 449
Хм, аз ще съм по модата едва когато се завърне стила на Унгаро от края на 90-те. Има да чаакам Tired .

Общи условия

Активация на акаунт